Skip to main content
Suplementy

Flavdrops | Ochucovadlo | Prírodné arómy | 0 kalórií

Flavdrops | Ochucovadlo | Prírodné arómy | 0 kalórií
Milan Kohút
Autor for Spisovatel'7 rokov Ago
Zobraziť profil Milan Kohút

Ahojte milí čitatelia. Dnes by som vám rád priblížil skvelý výrobok od Myprotein. Ako ste už určite zvyknutí, Myprotein má v ponuke oveľa širšiu škálu výrobkov, ako „len“ proteínové nápoje, aminokyseliny, „predtréningovky“ a pod. Majú tak isto aj oblečenie, pomôcky na cvičenie, ale aj rôzne snacky, ochucovadlá a výrobky, ktoré vám pomôžu aj vo vašej „fit“ kuchyni. Jedna z tých vecí je práve skvelé sladidlo a ochucovadlo v jednom- Flavdrops.

Čo sú Flavdrops?

Obr.č. 1

Poďme si teda povedať, čo to Flavdrops vlastne je, na čo slúži, poprípade kde a ako ho môžeme využiť. Flavdrops je tekuté sladidlo, ale tak isto aj ochucovadlo, ktoré môžete použiť vo svojej kuchyni do jedál, nápojov, neochutených doplnkoch výživy a pod. Myprotein má v ponuke Flavdrops na základe buď sukralózy, alebo stevioly. Na základe sukralózy je k dispozícii 12 príchutí a na základe stevioly 5 príchutí. To znamená, že slad, ktorý cítite vo Flavdrops je spôsobený zložkou sukralózy, alebo stévie. Ku sladidlám sú pridané tak isto esencie, ktoré spôsobujú príjemnú arómu danej príchute. Napr. jablko, banán, čokoláda atď... No a nakoniec sú tam pridané prírodné farbivá propylénglykol a voda. Čiže Flavdrops je skvelým pomocníkom v diétach, ale aj v bežnom živote, ak chcete obmedziť denný príjem sacharidov (cukrov). Flavdrops = žiadne kalórie (žiadny cukor, žiadny tuk, žiadne bielkoviny).

Využitie v praxi

Káva

Obr.č. 2

Väčšina z nás si dopraje rannú kávičku ako pravidelný denný rituál, však? No a hneď tu máme príklad využitia skvelých kvapiek Flavdrops. Stačí si pripraviť obľúbený nápoj, nakvapkať zopár kvapiek Flavdrops (podľa chuti, cca 7-10 kvapiek) a hneď nám vznikne skvelý sladený nápoj a navyše s príjemnou arómou. Ja osobne mám najradšej príchuť karamelovú, čokoládovú a arašidové maslo. Tie sú podľa môjho názoru do kávy proste TOP.

Kaviareň

Obr.č. 3

Nachádzate sa v kaviarni a opäť vám ponúkli len biely cukor, alebo hnedý (vraj trstinový) cukor? Máte radi sladkú kávu no nechcete si do nej nasypať žiadny cukor, z ktorého vám zbytočne rastú faldíky? Nič to. Flavdrops sú skvelé i v tom, že je to šikovná malá fľaštička, ktorú si bez problémov viete zobrať kdekoľvek bez toho, aby vás to obmedzovalo.

Ovsená kaša

Obr.č. 4

No a čo tak napríklad naša obľúbená ovsená kaša? Máte ju radi, no nechcete ju práve preto, pretože sa chcete vyhnúť jednoduchým cukrom (med, cukor a pod.) ? Aj pre vás tu máme riešenie. O recepte ako takom tu nebudem písať, pretože ovsenú kašu som spomínal už dávnejšie (viď. článok o rýchlych snackoch a desiatach). Ovsená kaša s Flavdrops je proste fantastická. Naozaj odporúčam skúsiť.

Iná kaša

Obr.č. 5

No a pri kašičkách budem ešte pokračovať. Ďalšia varianta použitia týchto skvelých kvapiek predstavuje aj dochutenie ryžovej kaše, alebo akejkoľvek inej kaše.

Tvaroh

Obr.č. 6

Máte uponáhľaný deň, nestíhate poriadne jedlo, ale potrebujete doplniť akútne svoje makronutrienty? Áno, skvelý spôsob ako tak spraviť, je zjesť napr. tvaroh. Tvaroh je skvelý, ale žiaľ nie príliš chutný, že? Nič to...stačí zopár kvapiek Flavdrops a pochúťka je na svete.

Proteínové nápoje

Obr.č. 7

Máte radi, ak si môžete dopriať skvelý proteínový nápoj po tréningu, alebo počas dňa, len problém je v tom, že ak si kúpite proteín jednej príchute, tak vám začne daná príchuť vadiť? Myprotein vám vie aj s týmto veľmi pomôcť. Stačí si zaobstarať neochutený proteín, kvapky Flavdrops rôznych príchutí a už nikdy nezažijete pocit, ktorý spôsobí, že vám daná príchuť začne liezť hore krkom.

Pečenie

Obr.č. 8

No ďalším skvelým využitím Flavdrops je aj napr. dochutenie nejakého koláča, ktorý si tak radi pečiete, alebo na dochutenie proteínových palaciniek od Myprotein.

Micelárny kazeín

Obr.č. 9

Posledný príklad, ktorý uvediem v tomto článku je moja obľúbená záležitosť, ktorú si chystám takmer každý večer. A tou je Micelárny kazeín od Myprotein. Ja vždy volím neochutenú verziu, pretože si ho môžem dochutiť podľa vlastnej chuti. Nakvapkám Flavdrops podľa toho, na čo konkrétne mám chuť a zvyknem si dať zopár bobúľ lesného ovocia, či kúsky banánu, škoricu a pod. Naozaj skvelá pochutinka aj na neskoré večere.

Obr.č. 10

Dúfam, že sa vám článok páčil a že som vám aj čo to poradil, kde a ako využiť skvelé kvapky Flavdrops. Vrelo odporúčam aby ste ich skúsili, pretože vašim jedlám, nápojom, či doplnkom výživy dodajú skvelú chuť a pritom môžete byť úplne bez obáv, nakoľko neobsahujú ŽIADNY CUKOR, TUK a majú 0 kalórií!!!

Obr.č. 1 @paola_monted

Obr.č. 2 @dernameistberthold

Obr.č. 3 @dernameistberthold

Obr.č. 4 @ela_golightly

Obr.č. 5 @szesszti

Obr.č. 6 @holsrae

Obr.č. 7 @kerryj_fitness

Obr.č. 8 @sporty_1519

Obr.č. 9 @nickielion

Obr.č. 10 @byevelina_

Titulná fotka @myproteinuk

Ochucovadlo Flavdrops prináša do vašej kuchyne celkom nové možnosti! Pre ľudí v diéte je to niečo, bez čoho svoju prípravu ani nemôžu začať a pre bežných ľudí, ktorí chcú ušetriť kalórie je to taktiež skvelá pomôcka a to nielen do kuchyne! Ponúkame vám niekoľko typov na využitie Flavdrops.

Milan Kohút
Autor for Spisovatel'
Zobraziť profil Milan Kohút
Volám sa Milan Kohút a ku športu ako takému som sa dostal už ako 10 ročný. Začal som ako to už väčšinou býva s futbalom. Neskôr asi v 15-tich rokoch som chcel zvýšiť svoju kondíciu a silu, preto som začal navštevovať „činkáreň“, ktorú sme mali zriadenú v dedinke odkiaľ pochádzam. Výsledky sa dostavili pomerne rýchlo, čo znamenalo zväčšenie svalstva a tým pádom aj telesnej váhy, čo sa nepáčilo môjmu futbalovému trénerovi, ktorý mi dal ultimátum – kulturistika alebo futbal. Áno, možno aj trochu z rebélie som viac na futbalový tréning neprišiel.  Mal som vtedy niečo cez 17 rokov a začal som sa venovať cvičeniu o niečo vážnejšie. V roku 2007, keď som mal 18 rokov som sa zúčastnil svojej prvej súťaže v kulturistike a pokračujem v tom do dnes. Pravidelne som sa umiestnil v popredných priečkach. Cvičenie a kulturistiku považujem nielen za šport, ale v prvom rade za životný štýl. Venujem sa tak isto trénovaniu a poradenstvu v rámci kulturistiky a fitness, kde sa snažím ľuďom odovzdať svoje reálne skúsenosti v oblasti výživy, tréningu a suplementácie.
myprotein