Skip to main content
Tréning

Bezšvová Kolekcia | Dámske Aj Pánske | Pohodlnosť A Flexibilita

Bezšvová Kolekcia | Dámske Aj Pánske | Pohodlnosť A Flexibilita
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert7 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Čo je bezšvové (Seamless) oblečenie?

Obr.č. 1

Bezšvové oblečenie v preklade  znamená, že sa na odeve nenachádzajú stehy a švy. Vynašli sme úplne nový spôsob výroby športového oblečenia, aby sme vám zaručili maximálne pohodlie a spokojnosť. Bezšvové oblečenie pri tréningu zaručí, že sa vám nebude z tela nič šmýkať a nikde vás nebude tlačiť. Dokonalý outfit!

Aké má výhody?

Obr.č. 2

Neodiera vašu pokožku, pretože sa na ňom nenachádzajú švy, ktoré by mohli nepríjemne dráždiť pri trénovaní a následnom potení. Tkanina sa pohybuje s vašim telom bez toho, aby vás niečo svrbelo, alebo otravovalo a môžete sa tak perfektne sústrediť na tréning. Poskytuje veľkú flexibilitu, ktorá je kľúčom ku komfortu. Skúste si obliecť bezšvové legíny a uvidíte pri drepovaní ten rozdiel!

Je trvanlivé?

Obr.č. 3

Vzhľadom na to, že bezšvové oblečenie nemá žiadne švy, oblečenie samo o sebe je veľmi trvanlivé. Preto je tento druh odevu veľmi vhodný aj na náročné tréningy všetkého druhu. Je pružné, takže určite nehrozí nepríjemný trapas pri strečingu. Trvanlivosť nášho tovaru je pre nás veľkou prioritou. Nemusíte sa obávať, že Myprotein oblečenie párkrát vyperiete a môžete ho vyhodiť.

Ako vyzerá na tele?

Obr.č. 4

Kladieme dôraz nielen na pohodlie, ale samozrejme aj na výzor. V bezšvovom oblečení perfektne vyniknú vaše prednosti, lebo krásne prilieha k pokožke. Nič ich nebude zakrývať a sťahovať, zatiaľ čo vy budete mať pocit podpory. Zostanete v chlade a suchu po celý čas. Držte pot ďalej od vášho tela! Toto oblečenie navyše vyzerá naozaj štýlovo a pohľad do zrkadla vám bude lichotiť! Nakoniec, čo vie viac motivovať, ako pohľad do zrkadla?

Z čoho je vyrobené?

Obr.č. 5

Pre zaručenie komfortu sme vyberali len tie najkvalitnejšie a trvanlivé druhy materiálov. Už sa viac nestane, že budete z posilňovne odchádzať s prepoteným tričkom. Je naozaj dôležité vybrať si vhodné oblečenie vzhľadom na typ tréningu, ktorý nás čaká. Ak máte v pláne vykonávať vysokú fyzickú aktivitu, bude najlepším riešením bezšvové oblečenie. To však nebráni milovníkom jógy v zakúpení tejto kolekcie. Je mimoriadne vhodné aj na celkové precvičovanie tela, kde sa kladie dôraz na precítenie svalových partií a plný rozsah pohybu. Toto všetko je len vďaka najmodernejším technológiám výroby a kvalitným tkaninám. Väčšina oblečenia sa skladá z jemného nylonu a polyesteru príjemného na dotyk.

Nové oblečenie ako motivácia?

Obr.č. 6

Tiež sa vám stalo, že ak ste si kúpili nový kúsok do vášho športového šatníku, tak ste sa oveľa viac tešili na tréning? Je to úplne bežné. Sme len ľudia a radi sa odmeňujeme. Je veľmi dôležité vedieť sa nielen "ničiť" v posilňovni, ale sa aj kvalitne odmeniť. Nemyslím tým kúsok torty, ale perfektné oblečenie na cvičenie, ktoré vám padne ako uliate a budete sa v ňom cítiť naozaj fit!

Nezabudnite na príslušenstvo!

Obr.č. 7

Nezabudnite sa do tréningovej tašky pribaliť šejker, alebo fľašku s vodou, aby ste boli hydratovaní po celý čas. Pitný režim v období tréningu je dôležitý. Oživte vodu napríklad bcaa, alebo citrónovou šťavou, pre lepšie osvieženie. Po tréningu dobre padne proteínový nápoj. Naše tréningové príslušenstvo nesie na sebe nálepku kvality a tak sa nemusíte báť, že by ste niečo zanedbali. Všetko čo potrebujete k tréningu sa nachádza v našom sortimente.

Obr.č. 1 http://www.myprotein.com/thezone/training/what-is-seamless-clothing-myprotein-new-range/

Obr.č. 2 http://www.myprotein.com/thezone/training/what-is-seamless-clothing-myprotein-new-range/

Obr.č. 3 http://www.myprotein.com/thezone/training/what-is-seamless-clothing-myprotein-new-range/

Obr.č. 4 http://www.myprotein.com/thezone/training/what-is-seamless-clothing-myprotein-new-range/

Obr.č. 5 http://www.myprotein.com/thezone/training/what-is-seamless-clothing-myprotein-new-range/

Obr.č. 6 http://www.myprotein.com/thezone/training/myprotein-new-female-clothing-range-as-seen-on/

Obr.č. 7 http://www.myprotein.com/thezone/training/valentines-day-gift-ideas-for-a-fitness-enthusiast/

Budúcnosť je tu. Používame najmodernejšie technológie, ktoré pomáhajú zvýšiť váš výkon, znovu a znovu. Pot odvádzajúce vlastnosti pomáhajú udržiavať optimálnu telesnú teplotu, aby ste mohli makať s maximálnou efektivitou. Je tu najnovšia kolekcia bezšvového Myprotein oblečenia!

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein