Skip to main content
Tréning

Exkluzívny rozhovor s vrcholovou fitness modelkou | Jessica Lauren

Exkluzívny rozhovor s vrcholovou fitness modelkou | Jessica Lauren
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert7 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Jessica Lauren

“SNÍVAŤ, PREKONÁVAŤ, PLNIŤ”

#beboldforchange

 

Kedy si bola odvážna, urobila zmenu a aké boli výsledky?

Myslím si, že odvážne je nasledovať svoje srdce, aj napriek tomu, že si o vás ostatní myslia svoje. Počas môjho štúdia som sa poctivo učila a každý týždeň som robila domáce úlohy. Nebola som z toho šťastná, tak som štúdium ukončila a odišla som zo svojho bytu. S mojou najlepšou priateľkou sme šli do Grécka, kde sme prevzali hotel.

Kvôli ekonomickej situácii sme to museli ukončiť, takže sme odišli z Grécka a vrátili sa späť do Amsterdamu. Práve tam ma moja priateľka presvedčila, aby som si začala budovať kariéru na sociálnej sieti, čomu som vtedy vôbec nerozumela. Aký bol výsledok? Obe sme veľmi vďačné, že môžeme každý deň robiť to, čo najviac milujeme. Môže byť niečo lepšie?

Čo ťa motivovalo k zmene životného štýlu?

Možno je to trochu obyčajné, ale boli to všetky tie nádherné ženy na Instagrame, ktoré boli pre mňa veľkou inšpiráciou. Bola som vtedy nesmierne odhodlaná a nikto z okolia mi nerozumel. Počítala som si makroživiny, pila som nápoje, užívala doplnky, trénovala každý deň, prestala som chodievať do mesta. Tieto dievčatá so skvelou formou ma napĺňali pocitom, že nie som jediná, kto si tento životný štýl nesmierne užíva. Dodalo mi veľké množstvo energie!

Cítila si sa niekedy v posilňovni nesmelá? Ako si sa s tým vysporiadala?

Čas na cvičenie je tvoj čas. Stále na to mysli. Nikomu nedlhuješ konverzáciu počas tvojho tréningu. Nasaď si slúchadlá, trénuj naplno a odíď domov s pocitom spokojnosti.

Máš nejaký špeciálny jedálniček, ktorý dodržiavaš?

Rozhodne áno. Našla som rovnováhu, v ktorej sa navzájom kombinuje zdravá strava, dobrý vzhľad a dobrý pocit. Je skvelé mať tehličky, ale pre ich získanie je potrebné mnoho obetovať. Takže si občas rada dávam pauzu od prísnej stravy na niekoľko mesiacov a udržujem sa len v zdravej forme.

Akú sladkosť máš rada ako odmenu?

Jednoznačne Ben & Jerry’s! Momentálne s príchuťou One sweet world.

Inšpiroval ťa k zmene niekto konkrétny?

Vždy som sa cítila trochu odlišná, aj keď som vedela s každým dobre vychádzať. Moja myseľ bola niekde inde a túžila som po iných veciach ako ostatní. Mala som šťastie, že som mohla vyrastať pri silných ženách akými sú moja mama a babka. Dodávajú mi pocit, že sa všetko dá dosiahnuť ak sa tomu plne oddám.

Ak by si sa mohla prirovnať k inšpiratívnej žene, kto by to bol?

Nebola by to jedna konkrétna žena. Vždy som obdivovala nezávislé, silné ženy s nohami pevne na zemi, ktoré sa snažia dosiahnuť čokoľvek, čo si zaumienia. Taktiež aj súcit, myslieť aj na ostatných je pre mňa naozaj dôležité.

Ako zvládaš kombinovať cvičenie/rodinu a sociálny život?

Trénujem každé ráno, je to bežná rutina. Snažím sa tráviť čo najviac času s mojou rodinou, som také rodinné založené dievča. Sociálny život... Pravdou je, že pracujem tvrdo, takže sociálny život nie je v mojom rebríčku priorít na vysokej priečke. Občas však plánujem zábavu! Niekedy tiež potrebujem byť s kamarátkami!

Ak by si mohla vybrať jeden citát pre všetky ženy na svete, ktorý by to bol?

Je to klišé, ale stále myslím na Beyoncé. “Kto vládne svetu? DIEVČATÁ!” Vážne! My sme to silnejšie pohlavie. Dokážeme tvrdo pracovať, starať sa o našich mužov, naše deti, naše rodiny. Tak prečo by sme pri tom všetkom nemohli vyzerať skvelo?

S kým by si rada zašla na kávu?

 S mojimi babkami. Kiežby mohli byť na tomto svete na ešte jednu šálku kávy.

Slávu si získala okamžite - čím to je?

Môj priateľ ma veľmi podporuje; je pri mojom každom kroku na ceste. Robí mi fotky na sociálne siete a zdieľa ich mnohým ženám, ktoré by rady nasledovali moje stopy, takže musím byť realistická.

Pre mňa bolo kľúčové ostať skutočnou. Je potrebné byť k fanúšikom úprimný, viesť zdravý životný štýl a ostať sám sebou. Nikto po vás nechce, aby ste boli niekým iným.

Čas na cvičenie je tvoj čas. Stále na to mysli. Nikomu nedlhuješ konverzáciu počas tvojho tréningu. Nasaď si slúchadlá a trénuj naplno- odíď domov s pocitom spokojnosti.

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein