AUTOMATICKÁ 50% ZĽAVA NA DOPLNKY NA CHUDNUTIE
ZĽAVA 40% NA BESTSELLERY | KÓD: NARODENINY

Shape Seamless Ultra Legíny - Šedé

Bezšvové legíny s vysokým pásom

EUR

Shape Seamless Ultra Legíny - Šedé

Bezšvové legíny s vysokým pásom

EUR

Doprava ZADARMO od 65 EUR

Množstvo:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Ak nie som úplne spokojný so svojou položkou?

Prosím, pozrite si naše reklamačné podmienky.

NARODENINOVÁ 44% ZĽAVA NA OBĽÚBENÉ PRODUKTY! | POUŽITE KÓD: NARODENINY

Oslávte s nami Myprotein 20. narodeniny so zľavou 44%  na vaše obľúbené produkty. Akcia sa teraz sťahuje aj na určíte kusy oblečenia. Pozrite si naše výnimky TU*, na aké kusy oblečenia sa akcia nebude sťahovať.


TERAZ: Akceptujeme už aj MasterCard a Maestro platby!

Akcia platí iba limitovanú dobu, alebo do vypredania promo zásob. Iba jeden zľavový kód môže byť použitý na objednávku, ale zákazník môže umiestniť viac objednávok. Maximálna zľava na objednávku je €100. Zľavové kódy nebudú fungovať na všetky produkty zobrazené TU!

Kúp Teraz

Hodnotenia Zákazníkov

Overall Rating : 4.2 / 5 (5 Hodnotenia Zákazníkov)
  • 2 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Zobraziť všetky recenzie
 

Najlepšie recenzie od zákazníkov

Tam, kde hodnotenia sa týkajú potravín, kozmetických prostriedkov, výsledky sa môžu líšiť od človeka k človeku. Hodnotenia zákazníkov sú nezávislé a nepredstavujú názory The Hut Group.

Shape seamless legíny

Krásne farby aj materiál príjemný. Nosím S a aj veľkosť sadla. Kúpila som 2 kusy a po dvoch noseniach mi pustilo očko na zadku, celá rada ako sa vam urobí na silonkách. Na oboch legínach a to som v nich ani necvičila, ale mala som ich na prechádzke v prírode. To ma trošku sklamalo.

Bolo to užitočné?

Legíny su užasné

Váhala som, že ktorú veľkosť zobrať a rozhodla som sa pre S. Nemám pocit, že by boli až takého pevného materiálu ako sa píše v komentároch. Nosím bežne veľkosť S z My Proteinu. Tieto by som možno zniesla aj menšie XS. Materiál je veľmi príjemný. Určite objednám aj iné farby.

Bolo to užitočné?

Úplná TOPKA

Tieto Legíny sú úplná TOPKA a láska. Perfektne držia, nešmýkajú sa dole, krásne tvarujú postavu. Milujem ich.

Bolo to užitočné?

Shape Seamless Ultra Legíny - Šedé

Väčšinu legín z MP si objednávam S-ko a sadnú mi. Tieto som objednala tiež, ale bolo by lepšie M-ko. Síce som ich nejak nasilu obliekla, ale sú dosť pevného materiálu, takže odporúčam určite väčšie. Inak sa mi materiál aj strih veľmi páči.

Bolo to užitočné?

Pozor na velkost

Leginy su krasne ale rozhodne treba kupit z tohto modelu vacsie cislo. Vsetky MP leginy mam S a sedia super a S-ko z tohto modelu mi vobec nesadlo - ledva som ich natiahla cez lytka a to podotykam, ze moje lytka su stihle :). Ja som ich bohuzial musela vratit a objednala som si radsej dalsie Acid Wash, ktore mi sadli lepsie.

Bolo to užitočné?