Skip to main content
Tréning

A/WEAR | Predstavujeme novú kolekciu tréningového oblečenia

A/WEAR | Predstavujeme novú kolekciu tréningového oblečenia
Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka4 rokov Ago
Zobraziť profil Lauren Dawes

S hrdosťou vám predstavujeme našu novú kolekciu oblečenia s názvom A/WEAR — najviac ju vystihuje slovo udržateľnosť.

 

Naše značkové oblečenie je založené na troch hlavných pilieroch.

Viac potenciálu, väčší pokrok, vyšší výkon.

Tieto základné hodnoty boli pre nás hnacou silou, vďaka ktorej sme prehodnotili výrobu oblečenia. Chceme minimalizovať dopad na našu planétu.

Kolekcia A/WEAR sa vyrába s úplne obnoviteľnými materiálmi. Naši zákazníci si tak môžu užiť rovnakú kvalitu oblečenia, ale s minimálnym dopadom na životné prostredie. Sme si vedomí toho, čo by mohla spôsobiť výroba oblečenia štýlom "fast fashion". Chceme sa od takýchto spôsobov vzdialiť.

Vieme, že sme misiu ešte nedokončili. Vyvíjame však úsilie, aby sme zmenili všetko, čo posunie našu výrobu lepším smerom.

 

Čím je kolekcia A/WEAR odlišná?

Sortiment oblečenia sa vyrába zo 100% organickej bavlny. To znamená, že počas výrobného procesu nie sú použité žiadne GMO semená ani toxické chemikálie. To má obrovský vplyv na množstvo vody využitej pri výrobe.

Organické tričko ušetrí viac než 7000 litrov vody v porovnaní s konvenčnou bavlnou, pri ktorej sa využívajú chemikálie.1

Správa spoločnosti Textile Exchange naznačila, že pestovanie bavlny organickým spôsobom ušetrí v porovnaní s konvenčnou bavlnou až 91% vody a 62% primárnej energie.1

Naše vrecká, do ktorých balíme oblečenie, sú vyrobené z cukrovej trstiny. Tá je úplne recyklovateľná.

Kolekcia je jednoducho štýlová a nezaťažuje našu planétu. Je odolná, kvalitná a pohodlne sa nosí. Vyskúšajte ju a uvidíte, že si ju zamilujete!

Nižšie nájdete podrobnejší sortiment pre mužov a žien.
A/WEAR kolekcia oblečenia

Pánske oblečenie

A/WEAR Eco Mikina

Mikina je vyrobená s pohodlným strihom relaxed-fit. Má trojvrstvovú kapucňu a praktické kengurie vrecko. Dobre drží teplo a poskytne vám komfort kdekoľvek, kam si ju oblečiete. Mikina má aj rozšírené ramená a moderné prevedenie švov štýlom "raw". Jednoducho očarujúca.

A/WEAR Eco Tričko

Toto tričko si jednoducho zamilujete. Je vyrobené zo 100% organickej bavlny, čo vám zaručí maximálne pohodlie po celý deň. Má strih relaxed-fit a moderné prevedenie švov štýlom "raw".

Už čoskoro v predaji!A/WEAR Eco Tepláky

Naše tepláky z kolekcie A/WEAR vám ponúknu pohodlie a štýl. Majú "raw" švy a bočné vrecko na cennosti. Okrem toho majú aj rebrovaný pás, vďaka čomu sa veľmi príjemne nosia.

A/WEAR Eco Kraťasy

Naše kraťasy sa ideálne hodia na deň odpočinku. Sú vyrobené so strihom relaxed-fit, no sú zároveň dizajnové a praktické. Majú rebrovaný pás, vďaka čomu sa príjemne nosia.

Dámske oblečenie

A/WEAR Eco Mikina

Extra pohodlná mikina s rozšírenými ramenami a štýlovým prevedením. Táto bude jedna z vašich obľúbených. Má kengurie vrecko a trojvrstvovú kapucňu, ktorá vás zahreje, keď to budete potrebovať.

A/WEAR Eco Tepláky

Ak ste na tom podobne ako my, určite ste spozorovali, že džínsy sa počas tohto neľahkého obdobia prestali nosiť. Na domáce použitie by boli nepohodlné. Ak vyskúšate tieto tepláky, na džínsy už ani len nepomyslíte. Sú vyrobené s pohodlným strihom relaxed-fit a majú moderné švy v štýle "raw".

A/WEAR Eco Rebrované Tielko

Ideálna kombinácia ku akýmkoľvek teplákom, legínam a kraťasom z našich kolekcií. Toto rebrované tielko vám zabezpečí pohodlný a štýlový outfit. Má obopínavý strih racer-back, skrátenú dĺžku a štýlové logo.

A/WEAR Eco Tričko

Toto tričko je vyrobené zo 100% organickej bavlny a veľmi príjemne sa nosí. Zabezpečí vám celodenný komfort, keďže je ľahké a priedušné. Je vyrobené so strihom oversized a má moderné "raw" švy. Vyskúšajte, ako vám padne ku vášmu obľúbenému outfitu!

[product_display id="7"]

Celú kolekciu nájdete tu!

 

1. Textile Exchange x Life Cycle Assessment 2014 Report.

Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Lauren Dawes

Lauren vyštudovala anglickú literatúru a pochádza z južného Anglicka. Miluje plávanie a posledné roky sa rada venuje silovému tréningu. Taktiež sa chce neustále zdokonaľovať v joge.

Cez víkendy zvyčajne varí alebo chodí na brunch a rada skúša nové recepty s jej spolubývajúcimi – snaží sa zamieňať bežné študentské jedlá, akými sú napríklad cestoviny. Udržiava si zdravú rovnováhu medzi chodením do posilňovne a na párty.

Viac sa o Lauren dozviete na tomto odkaze.

myprotein