ZĽAVA 42% NA BESTSELLERY | POUŽITE KÓD: SK42
NAVYŠE AKCIE 1+1 ZADARMO NA SNACKY
DÁRČEK ZADARMO OD 55€

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Active Women Mini Šejker

Ružový proteínový šejker pre ženy

EUR 0.99

Bežná Cena: 4.00€

0.99€

Ušetríte 3.01€

Active Women Mini Šejker

Ružový proteínový šejker pre ženy

EUR 0.99

Bežná Cena: 4.00€

0.99€

Ušetríte 3.01€

Doprava ZADARMO od 65 EUR

Množstvo:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Vypredané

Ak nie som úplne spokojný so svojou položkou?

Prosím, pozrite si naše reklamačné podmienky.

GARANTOVANÁ 42% ZĽAVA NA OBĽÚBENÉ PRODUKTY! | POUŽITE KÓD: SK42

Pripravili sme super 42% zľavu na vaše obľúbené produkty. Akcia sa teraz sťahuje aj na určíte kusy oblečenia. Pozrite si naše výnimky TU*, na aké kusy oblečenia sa akcia nebude sťahovať.


TERAZ: Akceptujeme už aj MasterCard a Maestro platby!

Akcia platí iba limitovanú dobu, alebo do vypredania promo zásob. Iba jeden zľavový kód môže byť použitý na objednávku, ale zákazník môže umiestniť viac objednávok. Maximálna zľava na objednávku je €100. Zľavové kódy nebudú fungovať na všetky produkty zobrazené TU!

Kúp Teraz

Hodnotenia Zákazníkov

Overall Rating : 4.5 / 5 (6 Hodnotenia Zákazníkov)
  • 4 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Zobraziť všetky recenzie
 

Najlepšie recenzie od zákazníkov

Tam, kde hodnotenia sa týkajú potravín, kozmetických prostriedkov, výsledky sa môžu líšiť od človeka k človeku. Hodnotenia zákazníkov sú nezávislé a nepredstavujú názory The Hut Group.

Top

Voci tomuto sejkru som bol skepticky. Potreboval som ho len doplnenie sumy objednavky, avsak oplatilo sa. Pouzitie pruzinovej gulicky na rozmiesanie je fajn vec. Rozmiesanie je kvalitne. Mal som obavy z cistenia. Je vsak jednoduchsie ako pri sejkroch so sitkom Uzatvara sa velmi dobre s jasnou odozvou. Zavit veka chyta presne bez spriecenia sa. Material kvalitny aj ked oproti vacsiemu Smartshake posobi krehkejsie.

Bolo to užitočné?

ŠEJKER

TOP

Bolo to užitočné?

Active Women Mini Šejker a MYPROTEIN SMARTSHAKE™ SHAKER SLIM

Veľkosti šejkrov sú dostačujúce, veľmi dobre rozmiešavajú protein, ale viečko pri oboch typoch sa ťažko uzatvára a netesní, je potrebné vždy skontrolovať dôkladne či je uzavteré nadoraz

Bolo to užitočné?

Mini Sejker

Sejker je sikovny, skladny, kovova gulocka dost rachoti ked to človek prenaša prazdne ale akonahle to je naplnene tak je to ok :) Skoda len že napis nieje taky ako na obrazku "MyProtein" ale "Max MP Elle" (tu je ako naozaj vyzera : https://im9.cz/sk/iR/importprodukt-orig/c22/c226f64fa8c087cff4241ff81c1a57cf--mmf250x250.jpg)

Bolo to užitočné?

Ako modra verzia

Taky isty ako jeho modra verzia, samozrejme, ale je fajn, pokial mate doma viac ludi, ktory pouzivaju blendre, aby ste ich farebne rozlisili. Vyzera naozaj velmi fajn, je skladny, presne plni svoju funkciu.

Bolo to užitočné?

Skvele!

Používam ju na vsetko(proteíny, bcaa, vodu..) vsetko sa v nej vpohode rozpustí aj proteíny ktoré mi v iných flaškách penili, v tejto nepenia. Spokojnosť

Bolo to užitočné?