AUTOMATICKÁ 50% ZĽAVA NA DOPLNKY NA CHUDNUTIE
ZĽAVA 40% NA BESTSELLERY | KÓD: NARODENINY

Dámske legíny MP Curve - Ružové

Dámske bezšvové tréningové legíny

EUR

Dámske legíny MP Curve - Ružové

Dámske bezšvové tréningové legíny

EUR

Doprava ZADARMO od 65 EUR

Množstvo:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Ak nie som úplne spokojný so svojou položkou?

Prosím, pozrite si naše reklamačné podmienky.

NARODENINOVÁ 44% ZĽAVA NA OBĽÚBENÉ PRODUKTY! | POUŽITE KÓD: NARODENINY

Oslávte s nami Myprotein 20. narodeniny so zľavou 44%  na vaše obľúbené produkty. Akcia sa teraz sťahuje aj na určíte kusy oblečenia. Pozrite si naše výnimky TU*, na aké kusy oblečenia sa akcia nebude sťahovať.


TERAZ: Akceptujeme už aj MasterCard a Maestro platby!

Akcia platí iba limitovanú dobu, alebo do vypredania promo zásob. Iba jeden zľavový kód môže byť použitý na objednávku, ale zákazník môže umiestniť viac objednávok. Maximálna zľava na objednávku je €100. Zľavové kódy nebudú fungovať na všetky produkty zobrazené TU!

Kúp Teraz

Hodnotenia Zákazníkov

Overall Rating : 5.0 / 5 (4 Hodnotenia Zákazníkov)
  • 4 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Najlepšie recenzie od zákazníkov

Tam, kde hodnotenia sa týkajú potravín, kozmetických prostriedkov, výsledky sa môžu líšiť od človeka k človeku. Hodnotenia zákazníkov sú nezávislé a nepredstavujú názory The Hut Group.

Pozor na farbu

Legíny sú kvalitou výborné. Mám veľkosť L a pri výške 170cm sú mi trošku dlhé, ale dá sa to korigovať. Látka je elastická a pomerne tenká, nie však priesvitná. Jediné, čo cez ne vidno, je možno tak celulitída (pri nešťastnom uhle dopadu svetla). Ešte by som chcela upozorniť na farbu - na produktovej foto na modelke sú skôr farby lila (dofialova). Skutočná farba je cukríková ružová, presne ako ružová cukrová vata pre lepšiu predstavu.

Bolo to užitočné?

Krása, ale...

Legíny sú naozaj krásne. Farba ako na fotke, Krásna cukríkova. Mám už tmavomodré legíny vo velkosti M, ale majú iný materiál (viac sťahovací) tak mi veľkost sedela. Nosím zvyčajne Mko, tak som si objednala aj teraz ružové a sivé Mkove, no sú mi trošku veľké aj v pase aj na stehnách. Viem že Sko by mi sadlo lepšie. Inak su prekrásne a materiál je neskutočne pohodlný.

Bolo to užitočné?

Super

Objednala som si leginy číslo S (ako vždy z MP) a sedia perfektne - odporúčam určite objednávať číslo aké nosíte. Sú dosť elastické, jemne presvitajú, ale nie je to žiadna hrôza. Materiál je veľmi príjemný. Objednavam aj v inej farbe. 

Bolo to užitočné?

Super

Tieto leginy su uplne super, len neviem charaterizovat material. Po minulej skusenosti kedy som si kupila tmavomodre som vedela ze musim ist o cislo viac, lebo bol material velmi velmi pevny, Ale tieto leginy su bomba, su uplne odlisne, su maksie poddajnejsie a o dost prijemnejsie takze by som zvladla aj o cislo mensie ..ale . za mna super uz mam v kosiku aj ine farby. A v kombinacii s tou podprsenkou to je sen... Farba je jemna ruzova ako na fotke.. no nadhera ..

Bolo to užitočné?