Extrakt Z Hroznových Jadier
95% OPC
Extrakt z hroznových jadier je odvodený od malých semien (niekedy aj šupky) z červeného hrozna, rovnakého hrozna aké je použite na výrobu vína. Extrakt z hroznových jadier s vysokým obsahom flavonoids oligomeric proanthocyanidins (OPC). Tieto flavonoidy majú vynikajúce antioxidačné vlastnosti, oveľa väčšie ako starý obľúbený vitamín E, vitamín C a beta-karotén.
Keď vitamín E, vitamín C a beta-karotén sú použite ako antioxidant, nie sú dostatočne silné, aby mohli cirkulovať v tele samy. Extrakt z hroznových jadier je iný. Bolo preukázané, že zostáva v tele 72 hodín, a je tiež 20 krát silnejší ako vitamín C a 50 krát silnejší než vitamín E.
Náš extrakt z hroznových jadier je štandardizovaný na 95% oligomérnymi proantocyanidínov (OPC). OPC je považované za jeden z najdôležitejších prírodných produktov, ktoré boli objavene v posledných niekoľkých rokoch. Tieto flavonoidy sú v súčasnej dobe ponúkaný ako jedny z najsilnejších voľných radikálov.
Etiketa na tomto produkte je minimálne v angličtine. Verzia vo francúzštine, taliančine, nemčine, španielčine, dánčine, švédčine a fínčine sa objavuje na niektorých produktoch.
Často kupované spolu