Guarová Guma
Čo je to Guarová Guma?
Guarová guma je mletý endosperm z guarových bôbov, ročná strukovina. Primárna funkcia Guarovej Gumy je zahusťovanie a emulgátor v mnohých potravinách. Má neutrálnu vôňu a chuť a môže sa použiť na spájanie ingrediencií.
Výhody Guarovej Gumy
Guarová Guma je bezlepkové potravinárske zahusťovadlo, stabilizátor, emulgátor a vylepšuje konzistenciu.
Pre koho je Guarová Guma vhodná?
Guarová guma je ideálna pre každého, kto potrebuje zahusťovadlo, emulgátor a spevňujúcu látku do pečenia, džemov a želatín, polievok, šalátových dressingov, omáčok, sirupov, džúsov a mliečnych produktov. Môže sa tiež použiť ako náhrada škrobu, sirupov a cukru ako nízkokalorické zahusťovadlo.
Poznámka: Táto rastlina by mala byť konzumovaná len s príslušným množstvom tekutiny. Neodporúčame užívať ľuďom s črevnou obštrukciou.
Výživové potreby všetkých našich zákazníkov sú pre nás veľmi dôležité. Aj keď sú všetky suroviny v tomto produkte vhodné pre vegánsku stravu, berte prosím na vedomie, že v rovnakom objekte sa tiež spracúvajú mliečne prášky a v malom rozsahu môže dôjsť k vzájomnej kontaminácii. Toto stanovisko akceptuje Vegan Society.
Etiketa na tomto produkte je minimálne v angličtine. Verzia vo francúzštine, taliančine, nemčine, španielčine, dánčine, švédčine a fínčine sa objavuje na niektorých produktoch.
Často kupované spolu