Kamut Organická Super Hladká Múka
Organická Kamut Múka
Čo je to Kamut Flour?
Kamut Flour je pšeničná múka z odrody starovekej tvrdej pšenice. Kamut Flour je výživnejšia ako bežná pšeničná múka, má jemnú, maslovú, orechovú príchuť a je obzvlášť bohatá na selén, zinok a horčík. Zároveň poskytuje o 20 - 40% viac bielkovín v porovnaní s bežnou pšeničnou múkou.
Výhody Kamut Flour
Kamut Flour má nízky obsah nasýtených tukov a soli a poskytuje 15% bielkovín, ktoré prispejú k rastu a udržaniu svalovej hmoty.
Pre koho je Kamut Flour vhodná?
Kamut Flour sa odporúča pre každého, kto chce zvýšiť svoj denný príjem sacharidov a proteínov, avšak s malým množstvom cukru a tuku. Môže byť pridaná do potravín, s cieľom zlepšiť nutričný obsah, alebo použitá ako náhrada za hladkú múku v niektorých receptoch.
Etiketa na tomto produkte je minimálne v angličtine. Verzia vo francúzštine, taliančine, nemčine, španielčine, dánčine, švédčine a fínčine sa objavuje na niektorých produktoch.
Často kupované spolu