Skip to main content
Suplementy

Oslavujeme narodeniny a pri tej príležitosti sme sa spojili so Swizzels | Narodeninové pochúťky s nízkym obsahom cukru a množstvom bielkovín

Oslavujeme narodeniny a pri tej príležitosti sme sa spojili so Swizzels | Narodeninové pochúťky s nízkym obsahom cukru a množstvom bielkovín
Evangeline Howarth
Spisovateľka a redaktorka4 rokov Ago
Zobraziť profil Evangeline Howarth

Niekedy môže byť náročné vymyslieť, akú sladkosť si dopriať počas oslavy. Často máme obavu, aby sme neporušili diétu. A presne preto sme si pre vás pripravili niečo výnimočné.

Na oslávenie našich sladkých šestnástich narodenín sme zahájili spoluprácu s firmou Swizzels. Prinášame vám úplne nové príchute, ktoré jednoducho stoja za vyskúšanie.

Všetky tie sladkosti, ktoré si pamätáte z detstva, teraz ochucujú naše dva najpopulárnejšie doplnky. Pozrite sa, na čo sa môžete tešiť.

 

Vrstvená Proteínová Tyčinka Drumstick

vrstvená proteínová tyčinka - drumstick

Vieme, že našu vrstvenú tyčinku milujete a práve preto sme aj ju doplnili do tohto zoznamu? Táto tyčinka bola pre nás pri experimentovaní prioritou. Z príchutí Swizzels sme pre ňu vybrali práve Drumstick. Nie je za čo.

Ak ste ešte neskúsili našu vrstvenú tyčinku, kde ste boli doteraz?! Uvidíte, že ak ju vyskúšate, už nikdy nebudete chcieť žiadnu inú. Je vyrobená zo šiestich vrstiev plných bielkovín, sacharidov a vlákniny.

Možno vás zaujíma, ako môže byť pre vás prospešná "obyčajná" tyčinka. Berte na vedomie, že obsahuje až 20g bielkovín spolu s esenciálnymi minerálmi, vápnikom a meďou.

Ak chcete osláviť naše narodeniny naplno, pozrite sa, s čím si môžete vychutnať našu vynikajúcu Drumstick tyčinku.

 

Čistý Srvátkový Izolát X Swizzels

Počas tohto leta sme okrem iného vylepšili aj náš osviežujúci proteínový nápoj. Prinášame vám štyri nové Swizzels príchute, ktoré zaženú vaše chute na sladké a podporia vás na ceste za vysnívanou postavou. Náš čistý srvátkový izolát už síce získal ocenenie ‘The Best Sports Nutrition Product’ v súťaži European Specialist Sports Nutrition Awards 2019, no všetci vieme, že osobné rekordy sa vždy dajú prekonať.

Ak ste ešte neskúsili náš čistý srvátkový izolát,  ̶k̶d̶e̶ ̶s̶t̶e̶ ̶b̶o̶l̶i̶ ̶d̶o̶t̶e̶  jednoducho ho musíte vyskúšať. Vieme, že krémový mliečny koktejl nemusí chutiť každému, preto sme vymysleli nový osviežujúci proteín. Poskytne vám 20g bielkovín a nízky obsah cukru — tak ako mliečne koktejly.

Máme pre vás tip: vyskúšajte si tento proteín zmixovať s ľadom a urobiť si tak ľadovú drť, ktorú po tréningu ocenia nielen vaše svaly, ale aj vaše chuťové poháriky.

Pozrite sa, aké príchute sme pre vás nachystali...

 

Príchuť Parma Violets

Clear Whey Isolate - Parma Violets

Či už ste milovali túto pochúťku ako dieťa, alebo si ju radi doprajete aj dnes, máme pre vás dobrú správu. Príchuť Parma Violets je súčasťou nových príchutí nášho čistého srvátkového proteínu. Perfektne vás osvieži po náročnom tréningu.

 

Príchuť Refreshers

Clear Whey Ivsolate - Refreshers

Táto legendárna príchuť vám obnoví spomienky na staré časy. Je skvelým spôsobom, ako si vylepšiť náladu po tréningu. Príchuť sa hodí napríklad do želatíny, ale aj ako samotný nápoj s ľadovou vodou. Je osviežujúca a veľmi chutná.

 

Príchuť Love Hearts

Clear Whey Isolate - Love Hearts

Aj keď sa zvyčajne ľudia radi podelia, túto príchuť si jednoducho budete chcieť nechať celú pre seba. Príchuť Love Hearts je niečo, do čoho sa doslova zamilujete. Vyskúšajte ju napríklad po tréningu alebo vtedy, keď potrebujete doplniť bielkoviny.

 

Príchuť Drumstick

Clear Whey Isolate - Drumstick

Táto príchuť koluje svetom už dlhé roky — teraz je dostupná ako súčasť nášho čistého srvátkového izolátu. Príchuť Drumstick je okrem tohto doplnku dostupná aj vo vrstvenej tyčinke. Oba produkty musíte vyskúšať, keďže sa perfektne dopĺňajú. Drumstick koktejl a tyčinka budú pre vaše svaly a chuťové poháriky nezabudnuteľným zážitkom.

 

Čo si treba zapamätať

Neexistuje lepší spôsob, ako osláviť našich sladkých šestnásť, než párty balíčkom obľúbených nostalgických sladkostí. Vieme, že môže byť ťažké vybrať si len jednu príchuť, tak prečo ich nevyskúšať všetky? Na narodeniny predsa môžete!

Evangeline Howarth
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Evangeline Howarth

Evangeline sa v súťažných športoch angažuje už od mladého veku. Ako kvalifikovaná RYA Dinghy inštruktorka  chápe dôležitosť správnej výživy na podporu pri extrémnych a vytrvalostných športoch, a to najmä vďaka jej skúsenostiam z Team GBR Squads a vedenia svojho prvého univerzitného tímu.

Vo svojom voľnom čase miluje beh, a to hlavne maratóny. Počas víkendov sa venuje vodným športom a horskej turistike. Jej bežný večer strávi HIIT tréningom alebo drepovaním. Potom si zvyčajne dopraje niečo pikantné a kopec zeleniny – mňam!

Viac informáciách o Evangeline sa dozviete na tomto odkaze.

myprotein