Skip to main content
Recepty

Mrazené Proteínové Jogurtové Košíčky | Extra Jednoduchý Snack Vhodný Po Tréningu

Mrazené Proteínové Jogurtové Košíčky | Extra Jednoduchý Snack Vhodný Po Tréningu
Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka4 rokov Ago
Zobraziť profil Lauren Dawes
Tieto proteínové košíčky s mrazeným jogurtom sú skvelou potréningovou pochúťkou.

Vyskúšajte recept, ktorý vymyslel Niall Kirkland a vyrobte si tieto lahodné krémové košíčky s arašidovým maslom. Sú sladkým a jednoduchým spôsobom, ako získať osviežujúcu dávku bielkovín zo stravy. Skvele sa hodia ako osvieženie po namáhavom tréningu.

Najlepšie na tom je, že ich môžete vyrobiť v priebehu niekoľkých minút a skladovať v chladničke dovtedy, kým na ne znovu nedostanete chuť!

Navyše, pomocou niekoľkých alternatív si môžete upraviť recept podľa seba — pridajte odmerku proteínu podľa chuti, experimentujte s našimi FlavDrops alebo primiešajte lesné ovocie na ozdobenie. Dokonca ani pre tých, ktorí nikdy nevarili, tento recept nebude náročný.

Z receptu vyjde 16 porcií

Ingrediencie

proteínové košíčky

Postup

  1. Najskôr si pripravte muffinový plech s košíčkami.
  2. Vo veľkej miske zmiešajte grécky jogurt s proteínom a medom. Miešajte dovtedy, kým nebudete mať hladkú zmes bez hrudiek.
  3. Následne zmes rovnomerne rozdeľte do košíkov v plechu na muffiny.
  4. Roztopte v mikrovlnnej rúre arašidové maslo (malo by to trvať približne 40-60 sekúnd) a na každý košíček vylejte čajovú lyžičku takto roztopeného arašidového masla. Potom pridajte ako ozdobu čučoriedky.
  5. Vložte košíčky do mrazničky najmenej na 2 hodiny. Dobrú chuť!
Nutričné hodnoty v jednej porcii:
Energia 76 kcal
Bielkoviny 6,4g
Sacharidy 3g
Tuky 3,7g

 

Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Lauren Dawes

Lauren vyštudovala anglickú literatúru a pochádza z južného Anglicka. Miluje plávanie a posledné roky sa rada venuje silovému tréningu. Taktiež sa chce neustále zdokonaľovať v joge.

Cez víkendy zvyčajne varí alebo chodí na brunch a rada skúša nové recepty s jej spolubývajúcimi – snaží sa zamieňať bežné študentské jedlá, akými sú napríklad cestoviny. Udržiava si zdravú rovnováhu medzi chodením do posilňovne a na párty.

Viac sa o Lauren dozviete na tomto odkaze.

myprotein