Skip to main content
Suplementy

Nezmeškajte jedinečnú šancu získať limitované produkty počas akcie Impact Week!

Nezmeškajte jedinečnú šancu získať limitované produkty počas akcie Impact Week!
Evangeline Howarth
Spisovateľka a redaktorka3 rokov Ago
Zobraziť profil Evangeline Howarth

Prichádza nová akcia Impact Week, počas ktorej získate naše najobľúbenejšie produkty za najlepšie ceny! Tešíte sa?

Ak pravidelne sledujete naše stránky, určite vám neuniklo, že každú chvíľu pre vás chystáme rôzne zľavy a akčné ponuky. Povedali sme si, že tentokrát vás chceme prekvapiť niečím výnimočným. Nachystali sme pre vás jedinečnú akciu, počas ktorej si budete môcť zakúpiť produkty veľmi výhodne. Čaká na vás napríklad Clear Whey s novou príchuťou a 6-vrstvová tyčinka v limitovanej edícii. Čítajte ďalej a dozviete sa viac…

 

Novinka: Modrá Malina

Clear Whey Isolate špeciálna edícia

Radi experimentujeme s novými špecifickými príchuťami, no Modrá Malina je jedna z mála univerzálnych príchutí, ktorú všetci milujeme. S príchuťou modrej maliny sa už dávno vyrábali rôzne sladkosti, ktoré sme mali radi ešte ako deti. Nie nadarmo ju nazývame "stará dobrá klasika".

Táto nostalgická príchuť je teraz k dispozícii rovno u troch produktov z radu Clear Protein. Vynikajúca príchuť si zaslúži vynikajúci vzhľad – preto sme nápoju dodali špeciálny trblietavý lesk. Tento drink teraz vyzerá i chutí rovnako skvele.

Vyskúšajte náš Clear Whey proteín, Clear Vegan proteín alebo Clear kolagén. Odporúčame vám vymiešať si tento drink s ľadovou vodou, čím získate lahodný a osviežujúci nápoj plný bielkovín.

Ak máte chuť na niečo extra, pridajte doňho pár kociek ľadu a malý dáždniček. Vytvoríte si tak zdravý "dovolenkový" kokteil, ktorý vám poskytne dôležité živiny.

Ešte ste nevyskúšali žiaden produkt z radu Clear Protein? Máte na to jedinečnú príležitosť! Vyskúšajte, aké to je, keď si môžete dopriať sladký a osviežujúci drink priamo po tréningu!

 

*Chrumkavá* 6-vrstvová tyčinka

6-vrstsvová tyčinka špeciálna edícia

Naša najpredávanejšia tyčinka jej teraz dostupná v dvoch nových lahodných príchutiach! Túto pochúťku jednoducho musíte vyskúšať – teraz naviac obsahuje extra chrumkavú vrstvu!

Ak ste zástancami chutných sladkostí, táto tyčinka je pre vás ako stvorená. Kalórií sa nemusíte obávať, keďže má nízky obsah cukru a vysoký obsah bielkovín, čím vás podporí na vašej ceste za vysnívanou postavou.

Vyberte si niektorú nových príchutí, alebo rovno vyskúšajte obe! Siahnete skôr po bielej čokoláde s arašidovým maslom alebo po čokoláde s karamelom?

Ak ste si mysleli, že proteínová tyčinka už nemôže byť lepšia, dajte šancu našej novej 6-vrstvovej tyčinke...

 

Vyskúšajte jednu plechovku nášho vegánskeho sýteného drinku

vegánsky energy nápoj špeciálna edícia

Šumivé nápoje síce môžu uhasiť váš smäd, no niektoré z nich nemajú príliš zdravý obsah živín. Existuje však špeciálny drink, ktorý perfektne uhasí váš smäd a poskytne vám porciu bielkovín a ďalších dôležitých látok. Predstavujeme vám náš vegánsky sýtený drink!

Tento drink vám poskytne energiu z prírodných zdrojov. Obsahuje kofeín bez zbytočného cukru a je dostupný v dvoch osviežujúcich príchutiach, ktorými sú Lesné Ovocie a Citrón & Limetka.

Nápoj nemusíte nijako pripravovať. Dodávame ho v plechovkách, ktoré navyše môžete recyklovať.

 

Nezabudnite na dôležité vitamíny

vitamínové nápoje špeciálna edícia

Nebaví vás prechádzať po jednotlivých stránkach produktov a čítať, aké benefity vám poskytnú jednotlivé vitamíny? Chápeme. Máme pre vás perfektnú alternatívu – nový rad produktov Ready to Drink.

Každý z týchto nápojov má nulový obsah cukru a kofeínu. Poskytnú vám len dôležité vitamíny a minerály. K dispozícii sú nasledujúce nápoje:

-             Defence (Pomaranč & Mango) — Posilňuje imunitný systém a pomáha v boji proti únave

-             Focus (Tropical) — Podporuje psychické zdravie a pomáha v boji proti únave

-             Glow (Broskyňový Čaj) — Prispieva k udržaniu zdravia vlasov, pokožky a nechtov

-             Recharge (Malina & Čerešňa) — Podporuje imunitu a vyrovnáva hladinu energie a elektrolytov

 

Pár slov na záver

Nakupujte, kým sa zásoby nevypredajú! Niektoré z týchto príchutí budú k dispozícii len počas akcie Impact Week a bola by veľká škoda ich neochutnať.

Impact Week nie je len o doplnkoch výživy. Máme pre vás zároveň nové oblečenie v limitovanej edícii!

Evangeline Howarth
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Evangeline Howarth

Evangeline sa v súťažných športoch angažuje už od mladého veku. Ako kvalifikovaná RYA Dinghy inštruktorka  chápe dôležitosť správnej výživy na podporu pri extrémnych a vytrvalostných športoch, a to najmä vďaka jej skúsenostiam z Team GBR Squads a vedenia svojho prvého univerzitného tímu.

Vo svojom voľnom čase miluje beh, a to hlavne maratóny. Počas víkendov sa venuje vodným športom a horskej turistike. Jej bežný večer strávi HIIT tréningom alebo drepovaním. Potom si zvyčajne dopraje niečo pikantné a kopec zeleniny – mňam!

Viac informáciách o Evangeline sa dozviete na tomto odkaze.

myprotein