Skip to main content
Recepty

Úžasný a zároveň jednoduchý recept na palacinky zo 4 ingrediencií

Úžasný a zároveň jednoduchý recept na palacinky zo 4 ingrediencií
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert5 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Google tvrdí, že dnes je deň palaciniek a keďže ten má vždy pravdu, povedali sme si, čo s tým? To, že dnes môžete dostať palacinky ku svojej objednávka zadarmo je jedna vec, ale druhá vec je, dať vám inšpiráciu čo s nimi až ich budete mať doma.

Vieme, že nie každý je úplný talent na prípravu jedla a tak sme sa rozhodli vám dať niečo super chutné a zároveň aj jednoduché na prípravu.

recept na palacinky
Ingrediencie:Postup
  1. Zohrejte nepriľnavú panvicu na strednom ohni. Dbajte na to, aby ste ju nerozpálili až príliš – nemalo by sa z nej dymiť.
  2. V ďalšom kroku rozmiešajte banán s vajíčkami dojemna.
  3. Pridajte proteínový prášok a valcované ovsené vločky do mixéru spolu s rozmiešaným banánom a vajíčkami. Odporúčame rozmixovať najprv banán s vajíčkami, a až následne vločky s proteínom. V opačnom prípade by mohlo dôjsť k prilepeniu prášku na spodok mixéru.
  4. Štvrtinu cesta vylejte na predhriatu panvicu. Pokúste sa vyformovať palacinku o priemere približne 13 cm. Ak máte radi plnšie cesto, počkajte približne 20 sekúnd a vylejte na palacinku ešte viac cesta.
  5. Približne po 30 sekundách (alebo po dosiahnutí zlatistej farby) otočte palacinku a pečte ju ďalších 30 sekúnd. Využite celé cesto na palacinky.
  6. Vaše palacinky si môžete poliať topingom (my odporúčame čučoriedky + Javorový Sirup Bez Cukru= najlepšie proteínové palacinky na svete).

A na záver ešte makrá na jednu porciu:

Kalórie 115kcal
Tuky 1g 2%
Sacharidy 14g 5%
Bielkoviny 15g 30%

Dobrú chuť. ??

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein