Skip to main content
Suplementy

Aj vy ste sa tak dlho tešili na Black Friday? Konečne je tu!

Aj vy ste sa tak dlho tešili na Black Friday? Konečne je tu!
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert3 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Práve teraz je ten čas, kedy môžete objednávať vo veľkom a urobiť si zásobu na dlhú dobu. Tento rok sme si pre vás pripravili skutočne výnimočnú ponuku. Prezrite si naše kategórie produktov ako proteíny, doplnky výživy, oblečenie, príslušenstvo alebo vitamíny.

S kvalitou to myslíme vážne, keďže sme jedna z najlepších online značiek v športovej výžive. Nájdete u nás len tie najkvalitnejšie doplnky, no ceny vás nezaskočia. Chceme, aby mal k doplnkom prístup každý, kto ich potrebuje.

U nás nájdete presne to, čo potrebujete na dosiahnutie vašich cieľov vo fitness. Vyberte si darček pre seba alebo pre svojich blízkych. Takúto akciu jednoducho nemôžete zmeškať!

 

Kedy je Black Friday v roku 2020?

Black Friday Doplnky Výživy

Tohtoročný Black Friday pripadá na 27. novembra, no my sme nedočkaví, preto zahajujeme túto výnimočnú akciu skôr. Trvať bude až do Cyber Monday, teda do 30.11.

Koľko môžem ušetriť na doplnkoch počas Black Friday?

Minulý rok sme počas Black Friday ponúkali produkty až s 40% - 45% zľavou. Tento rok sa môžete tešiť na niečo lepšie.

Jedna vec je veľkosť zliav, no druhá vec sú nové produkty zo špeciálnych kolekcií. To všetko počas tohtoročného Black Friday!

 

Aké boli naše najpredávanejšie doplnky počas minulého Black Friday?

Minulý rok patrili medzi tie najpredávanejšie doplnky hlavne Clear Whey Izolát, prírodné Arašidové Maslo a chutné Vrstvené Proteínové Tyčinky.

Všetky tieto doplnky budú v ohromných zľavách aj tento rok. Pripravili sme si však oveľa viac. Nižšie môžete nahliadnuť, na čo sa môžete tešiť.

 

Black Friday Box

Black Friday Box

Čo také môže byť v Black Friday Boxe?

Náš Black Friday box je plný inovatívnych a chutných produktov z našej ponuky, ktoré si mnohí zákazníci zamilovali. Obsahuje napríklad Čistý Srvátkový Izolát, Impact Whey Izolát, ale aj lahodný Double Brownie a Whipped Duo.

Tento box je ideálnym darčekom pre všetkých vašich kamarátov, ktorí sa venujú nejakému športu. Objednať si ho môžete aj pre seba, aby ste ochutnali všetky tieto účinné a lahodné doplnky.

 

Tyčinky a pochúťky počas Black Friday

Naše najpredávanejšie tyčinky a snacky budú v zľave taktiež. Tešiť sa môžete napríklad na náš nový Double Brownie, Whipped Duo alebo Carb Crusher. Naše tyčinky vám poskytnú prevažne 20g vysokokvalitných bielkovín.

Objednajte si poriadnu zásobu, aby ste si potom nepochutnávali na nezdravých a kalorických alternatívach.

 

Proteíny počas Black Friday

Proteíny Black Friday

Proteín nie je len pre poriadnych kulturistov. Je to nevyhnutný doplnok výživy, ktorý vám poskytne základnú makroživinu – bielkoviny. Tie vás podporia pri dosahovaní akéhokoľvek cieľa vo fitness. Počas Black Friday sa môžete tešiť na tie najlepšie proteíny v obrovských zľavách! V akcii bude Impact Whey Proteín, ale aj rôzne vegánske proteínové doplnky. Nájdete tu aj rôzne tyčinky a pochúťky plné bielkovín.

Naše inovatívne doplnky vás podporia na ceste za vašou vysnívanou postavou. Obsahujú zdravé živiny, ktoré vaše telo potrebuje.

 

Vegánske proteíny počas Black Friday

Výhodné ponuky máme aj pre tých, ktorí dodržiavajú stravu na rastlinnej báze. Nebojte sa, nezabudli sme na vás!

Možno ste už vyskúšali našu Vegánsku Proteínovú Zmes, no náš vegánsky rad sme doplnili o ďalšie výnimočné doplnky.

V ponuke nemáme len vegánsky proteín. Okrem neho tu nájdete ďalšie výživné a chutné doplnky, ktoré si mnohí z vás už obľúbili. Nájdete tu napríklad Vegánsky Proteínový Cookie, Vegánsku Plnenú Proteínovú Sušienku alebo tyčinku Vegan Carb Crusher.

Aj strava na rastlinnej báze môže byť rôznorodá a chutná!

 

Predtréningovky počas Black Friday

Niekedy človek proste nie je vo svojej koži a potrebuje pred cvičením trochu „nakopnúť“. Ideálnou voľbou sú v tomto prípade predtréningové stimulanty. Poskytnú vám energiu, vďaka ktorej hravo zvládnete aj náročný tréning. Teraz ich máte možnosť získať za tie najlepšie ceny. Vyskúšajte niektorú z našich predtréningoviek a uvidíte ten rozdiel počas cvičenia!

 

Športové oblečenie počas Black Friday

Na Black Friday sme pre vás pripravili oblečenie za veľmi výhodné ceny. Tešiť sa môžete ako na pánske, tak aj na dámske kolekcie.

Ani my sa už nemôžeme dočkať, kedy si budete môcť objednať nové oblečenie. Povedzme si pravdu: nové športové oblečenie nám vie poriadne zdvihnúť motiváciu, nie je tak?

Tento rok sme našu ponuku oblečenia rozšírili o veľké množstvo kolekcií. Samozrejme, budú pre vás dostupné za mimoriadne výhodné ceny! V našich nových kolekciách sa vám bude cvičiť lepšie. Aj vy sa tak tešíte?

V kolekcii Composure nájdete pohodlné oblečenie na jogu. Kolekcia Power Ultra sa zasa ideálne hodí na náročné HIIT tréningy alebo na silové tréningy. Oblečenie z kolekcie Raw je vhodné na bežné cvičenie a má výnimočnú odolnosť. Máme pre vás oveľa viac.

 

Kolekcia Power Ultra

Športové oblečenie Black Friday - Power

Kolekcia Power Ultra je vylepšenou predchádzajúcou kolekciou Power. Oblečenie je jemné, ľahké a štýlové. Má dobrú priedušnosť a skvele odvádza pot z tela. Podporí vás aj počas toho najnáročnejšieho tréningu.

Kolekcia Power Ultra obsahuje podprsenky, legíny, tielka, bundy a oveľa viac. Nájdite si presne to, čo potrebujete!

 

Kolekcia Raw

Kolekcia oblečenia RAW black friday

Naša nová kolekcia Raw pripomína zlatú éru bodybuildingu. Je praktická, odolná a štýlová. Môžete si vybrať napríklad komfortné tepláky, legíny alebo tielka a tričká. Nájdete tu aj oblečenie do chladnejšieho počasia.

 

Kolekcia Velocity

Velocity kolekcia oblečenia black friday

Kolekcia Velocity je ideálnou kolekciou pre všetkých, ktorí milujú kardio. Počas tohto Black Friday si môžete urobiť veľkú zásobu kvalitného oblečenia.

Oblečenie z tejto kolekcie má reflexné detaily, ktoré zvýšia vašu viditeľnosť v nepriaznivom počasí. Dobre odvádza z tela pot a je priedušná. Oblečenie z kolekcie Velocity sa hodí hlavne na beh alebo iný kondičný šport.

Typickým príkladom, kedy vás oblečenie z tejto kolekcie najviac podporí, je rýchly HIIT tréning, večerný beh alebo kardio na páse.

Nájdete tu krásne kraťasy, tričká s dlhým i krátkym rukávom, tielka, podprsenky, legíny a oveľa viac. Už tento Black Friday!

 

Kolekcia Composure

Composure kolekcia športového oblečenia

V roku 2020 sa mnoho ľudí rozhodlo praktizovať jogu, aby si utriedili svoje myšlienky a lepšie zvládali súčasnú situáciu. Kolekcia Composure vás v tom podporí. Vďaka ohromným zľavám počas Black Friday si môžete nakúpiť oblečenie z tejto kolekcie za výnimočné ceny.

Oblečenie z tejto kolekcie je veľmi jemné a elastické. Neobmedzuje v pohybe a umožní vám neobmedzený rozsah pohybu. To sa pri joge veľmi hodí.

Dizajn tohto oblečenia je veľmi príjemný a ukľudňujúci. Má pekné a nevýrazné farby, ktoré vám pomôžu dobre vyčistiť myseľ.

Počas cvičenia sa tak budete môcť sústrediť len na to najdôležitejšie. Vyberte si niektoré z legín, šortiek a podprseniek.

 

Exkluzívne oblečenie počas Black Friday 

Black Friday edícia športového oblečenia

Radíme vám, aby ste počas tohto Black Friday sledovali naše stránky. Prečo? Možno sa na nich objaví úplne nové a exkluzívne oblečenie...

To nie je všetko! Naša kolekcia oblečenia Curve zároveň dostane úplne nové Black Friday farby. Už sa nevieme dočkať!

 

Čo si z tohto článku odniesť?

Prezradili sme vám, čo všetko chystáme počas tohtoročného Black Friday. Môžete tu nakúpiť darčeky pre svojich blízkych alebo pre seba. Otázkou je, čo všetko si chcete kúpiť? Vďaka mimoriadnym zľavám môžete nakúpiť zásoby doplnkov výživy i oblečenia. Buďte v strehu – prichádzajú exkluzívne novinky, ktoré ste doteraz nevideli!

Naše články slúžia výhradne na informačné a vzdelávacie účely a nemali by sa považovať za lekársku pomoc. Ak máte obavy alebo pochybnosti ohľadom akýchkoľvek záležitostí, skôr než začnete užívať výživové doplnky, poraďte sa so zdravotníckym pracovníkom. Taktiež konzultujte akúkoľvek významnú zmenu v stravovaní.

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein