Skip to main content
Štýl

Fitness Darčeky Aneb, Čo Kúpiť Mužovi, Čo Nič Nechce, Ale Strávi Dve Hodiny Vo Fitku

Fitness Darčeky Aneb, Čo Kúpiť Mužovi, Čo Nič Nechce, Ale Strávi Dve Hodiny Vo Fitku
Andrej Preťo
Spisovateľ a Expert1 rok Ago
Zobraziť profil Andrej Preťo

Čas vianočný je už za rohom a ak aj vy si nechávate výber a nákup darčekov na posledné chvíle sme tu na to, aby sme vás zachránili. Čo kúpiť frajerke nie je až tak ťažké, ale čo kúpiť chlapovi čo nič nechce, ale miluje cvičiť alebo športovať? Ak máte v tom trošku guláš, lebo vy nie ste práve ten športový typ, sme tu na to, aby sme vám pomohli. Bez ďalšieho zdržovania, poďme na to!

Doplnky výživy

Tie nádoby a sáčky sú kde tu v kuchyni, v obývačke, prípadne v kúpeľni, ale nikdy ste úplne nechopili, na čo sú. V skratke sú to doplnky výživy, ktoré pomáhajú vašim milovaným v progrese a to tým, že buď doplnia alebo v niektorým prípadoch aj nahradia živiny, ktoré prijali alebo neprijali z bežnej stravy. Tu radíme hlavne proteíny, aminokyseliny, ale aj vitamíny a minerály, alebo aj predtréningové stimulanty, ktoré síce nedoplnia živiny, ale za to kvalitne nakopnú na tréning!

Proteín

Vhodný zaručene pre každého športovca! 100% záruka, že nič nepokazíte a to myslíme doslova. Tento potrebuje snáď každý športovec, lebo je to základ a ak cvičíte a nemáte ho, prihoďte rovno jeden aj pre vás.

Impact Whey Protein je klasika, ktorá uspokojí aj rekreačného športovca, ale aj profi športovca s veľkými snami!

Okrem toho tento proteín je v toľkých príchutiach, že keď budete dostatočne dlho váhať, môže sa stať, že si ani nevyberiete.

THE Whey je už vyšší štandard toho, čo by bežný športovec hľadal.

Toto je skutočne proteín, ktorý zložením uspokojí aj tých najnáročnejších. Ideálny darček aj pre náročných!

Clear Whey Proteín je z tých kvalitnejších proteínov, ktorý sa však odlišuje hlavne výnimočnou chuťou a jemnosťou.

Bežný proteín je totiž viac mliečny a hustejší. Tento proteín chutí ako letný nápoj a je neskutočne osviežujúci. Zároveň je však jeho výroba precíznejšia a aj použité suroviny sú nadštandardné.

Vitamíny a minerály

Základ, ktorý sa hodí ako darček nie len športovcom, ale každému, kto sa snaží trošku zdravšie stravovať.

Alpha Men Multivitamín je jedným z darčekov, ktorým nepohrdne určite nikto.

Predtréningovka

Pre laikov možno niečo čo považujú za nezdravé alebo škodlivé na zdravý, pre športovcov je taká menšia alternatíva ku silnejšej káve. Dokonca je to ešte lepšie, pretože obsahuje niektoré vitamíny a minerály, ktoré sú potrebné pre správnu funkciu svalov, čo pri tréningu môže výrazne pomôcť.

THE Pre-Workout je jednou z našich klasík, ktorú časom vylepšujeme a obohacujeme o nové zloženie a určite stojí za vyskúšanie.

Športové oblečenie

Časy kedy sa len ženy predvádzali v peknom oblečení sú dávno preč a moderný chlap má rád pekné a kvalitné oblečenie, v ktorom si môže perfektne zacvičiť. A kto skúsil Myprotein oblečenie vie, že sa ťažko hľadá konkurencia.

Tričká

Škála je tak široká, že veľmi ťažko vybrať len jedno. U nás nájdete rôzny strihy od funkčného oblečenia až po oversized štýl. Každý má rád niečo iné a my sa snažíme uspokojiť všetkých. Do pozornosti vám môžeme dať napríklad také Pánske tréningové tričko MP Essentials, ktoré patrí medzi funkčné oblečenie ideálne na tvrdé tréningy. Počas cvičenia príjemne chladí a odvádza pot.

Kraťasy

Opäť ťažko vybrať len jedny. Tentokrát vám však dáme do pozornosti niečo úplne iné. Kolekcia Composure obsahuje špeciálne pohodlné oblečenie určené na jogu. Je maximálne prijemné na dotyk, hrejivé a elastické. Z uvedeného vyplýva, že okrem jogy je vhodné aj na ležanie na gauči.

Mikiny

Keďže aktuálne nám začína zima a v niektorých fitkách, ktoré chlapi obľubujú sa moc nekúri, je fajn sa trošku zohriať. Pánska mikina MP Adapt je vhodným darčekom pre športovca, ktorý cvičí buď v chladných priestoroch alebo napríklad chodí aj behať von. Je hrubšia, ale stále elastická a logo na chrbte jej dodáva špeciálny štýl.

Doplnky na cvičenie

Masážny Valec (Roller) je ideálnym darčekom pre športovcov, ktorý nezabúdajú aj na regeneráciu.

Tento slúži na masáž svalov po tréningu. Vďaka tomu sa svaly skôr zregenerujú a tak je menšia šanca, že dôjde napríklad aj ku zraneniu.

ShakeSphere Šejker je prémiový šejker, ktorý vo vnútri nemá žiadnu sieťku, ale aj napriek tomu váš nápoj perfektne premieša. Navyše jeho vnútro je maximálne jemné, čo uľahčuje jeho umývanie. A čo je hlavné, že vyzerá jak granát, takže to každý chlap musí mať!

Andrej Preťo
Spisovateľ a Expert
Zobraziť profil Andrej Preťo
Andrej sa od svojich 13 rokov venuje aktívnemu, skoro poloprofesionálnemu, športovaniu v oblasti kulturistiky. V minulosti sa zúčastnil jednej celoslovenskej kulturistickej súťaže (MS SR Juniorov v Hnušti 2015), kde obsadil 3. miesto. Počas poslednej prípravy na ďalšiu súťaž v roku 2016 sa Andrej zranil a neskôr v dôsledku tohto zrania absolvoval operáciu ramena. Podľa jeho slov mu aj táto skúsenosť priniesla niečo do života, pretože ako sám hovorí, dnes už musí cvičiť opatrnejšie a výrazne viac sa sústrediť na správnu techniku cvičenia. Vyštudoval vysokú školu Bezpečnostného inžinierstva v Žiline a aj keď jeho vysokoškolské vzdelanie nemá nič spoločné zo športom, jeho vášeň ku kulturistike ho neustále motivuje do sebavzdelávania sa ohľadom základných funkcií ľudského organizmu a anatómie ľudského tela, na úrovni medicínskych skrípt a bestsellerov na tému fitness, vyžíva a posilňovanie. Kulturistika, aktívny životný štýl, zdravá strava a doplnky výživy sú dnes už jeho neoddeliteľnou súčasťou. Aj keď Andrej nepracuje ako osobný tréner alebo špecialista na výživu, je u neho táto kapitola stále otvorená, tak isto ako aj súťaženie v kulturistike. Viac informácií o Andrejovi nájdete na jeho fan page: https://www.facebook.com/AndrejPretoClassicBodybuilder/
myprotein