Skip to main content
Suplementy

BCAA Energy | Energetický Nápoj S Kofeínom A BCAA

BCAA Energy | Energetický Nápoj S Kofeínom A BCAA
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert6 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Vedeli ste?

Štandardná 200ml dávka populárnych šumivých nápojov obsahuje ekvivalent piatich čajových lyžíc cukru. Takže pokiaľ zrovna nevyhľadávate pravidelné návštevy zubného lekára, alebo sa nechcete tešiť z početných stretnutí s vašim praktickým lekárom, odporúčame vám strážiť si jeho príjem.

Niekedy to káva jednoducho nezachráni. Odovzdávky školských prác, hodiny spinningu skoro ráno, prvé skoré stretnutia v práci a postrach náročných pondelkových rán. Úplne rozumieme, že aj keď je vaša výživa veľmi kvalitná a trénujete päťkrát do týždňa, veľa krát je počas dňa potrebná dávka energie.

Áno, na trhu je veľa dostupných možností aj bez cukru a pri pohľade na ne ani zloženie neznie tak zle. Ale nebolo by predsa lepšie konzumovať jedlo a nápoje, ktoré majú lepšiu nutričnú hodnotu a sú aj prospešné pre vaše zdravie?

BCAA energy do diéty

Alternatíva

Keďže našim cieľom je pozdvihnúť váš vrcholový výkon a dobiť vaše telo energiou tak, aby vedelo rozvinúť svoj maximálny potenciál, prichádzame na trh s veľmi pohodlnou alternatívou dávky energie bez nežiadúcich efektov po konzumácii. Vysokokvalitné aminokyselinové zloženie, ktoré vás udrží sviežich a sústredených bez toho, aby tieto výsledky opadli. Predstavujeme vám BCCA Energy.

Nula cukru, minimum kalórií a žiadne sacharidy, ale zároveň rýchlo nastupujúca dávka enegie. BCCA je veľmi chutný nápoj pre povzbudenie vášho výkonu, ktorý naplní vaše svaly 5 gramami vitálnych rozvetvených aminokyselín (BCAAs) v pomere 4:1:1 na jednu plechovku – čo vám zároveň pomôže posunúť vás fitness level ešte vyššie.

Každá plechovka vám poskytne 400mg L-tyrozínu a 180mg kofeínu, čo vám dá riadnu dávku energie. Hlavne, keď jej cítite málo, pomôže vám zlepšiť sústredenosť a čulosť. Toto flexibilné zloženie môžete užiť buď pred, alebo počas tréningu či pohybovej aktivity počas dňa. Kedykoľvek sa chystáte zvíťaziť nad sobotňajšími nákupmi, pretlačiť sa davom na nástupišti, alebo potrebujete jednoducho pomôcť s vašim nabitým programom – BCAA Energy je pre vás ideálnou voľbou.

Čo sú BCAA?

BCAAs sú esenciálne aminokyseliny ako napríklad leucín, izoleucín a valín, z ktorých pozostáva zhruba 35% vašej svalovej hmoty. Nazývajú sa esenciálne, pretože vaše telo si ich nevie vytvoriť samo – tu presne vstupuje do hry BCAA energy.

BCAAs podporujú funkciu imunitného systému a úbytok tuku, pomáhajú pri regenerácii, prispievajú k tvorbe svalovej hmoty a zlepšujú výdrž. Navyše s pridanými vitamínmi, ktoré BCAA Energy obsahuje, už nikdy viac nevynecháte váš tréning nôh

Nízkokalorický nápoj BCAA energy bez cukru

Kedy konzumovať BCAA Energy?

BCAA Energy je aminokyselinová dávka vhodná kedykoľvek. Cítite sa mdlo? BCAA Energy. Tréning nôh? BCAA Energy. Náročné pondelkové rána? BCAA Energy. Už je to snáď jasné – kedykoľvek a kdekoľvek.

Dostupné sú v príchuti cherry cola a mix ovocia, čím je pokrytá vaša ranná káva, dezert počas dňa, dávka energie pred tréningom a aj váš potréningový regeneračný rituál.

Chutné BCAA na regeneráciu po športovom výkone

Ďalšie ingrediencie

Takže prešli sme profilom aminokyselín, dávkou kofeínu a dali do pozornosti aj podiel L-tyrozínu, ale čo zvyšok? BCCA Energy je obohatené množstvom vitamínov, od vitamínu B6 až po biotín. Sú tu pre vás na každodenné doplnenie energie, osvieženie a dobitie sa popri vašich každodenných aktivitách. Pustite sa do nakopnutia vášho zdravia bez výčitiek a buďte pripravení na všetko počas celého dňa.

Stále ste zvedaví na presné zloženie? Pozrite sa naň nižšie.

BCAA Energy
Na 100ml Na 440ml dávku
BCAA (g) 1.14 5
Kofeín (mg) 40.91 180
Kalórie (kcal) 3.18 14
Sacharidy (g) 0 0
Cukry (g) 0 0
L-tyrozín (mg) 90.91 400
L-karnitín (mg)

 

% dennej odporúčenej dávky

Vitamín D (ug) 25%
Vitamín B6 (ug) 100%
Vitamín B12 (ug) 25%
Biotín (ug) 27.5%
Kyselina listová (ug) 6.25%
Niacín (mg) 16%

BCAA ako alternatíva sladkých nápojov

Kľúčové benefity

Ak si chcete niečo z tohoto článku zapamätať, ubezpečte sa, že to budú tieto najdôležitejšie fakty:

  • Plné esenciálnych aminokyselín, ktoré si vaše telo nevie vyrobiť samo. Podporuje tvorbu svalovej hmoty a tým vás pri vašich cieľoch.
  • Obsahujú silnú dávku kofeínu bez následného úpadku energie.
  • Zlepšujú koncentráciu a sústredenosť.
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein