Skip to main content
Suplementy

Snažíte sa znížiť príjem kofeínu? | Predstavujeme vám THE Pump

Snažíte sa znížiť príjem kofeínu? | Predstavujeme vám THE Pump
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert4 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Cítite, že váš výkon je príliš závislý od sily vašej rannej kávy? Možno máte pocit, že bez kofeínu už ten tréning ani nedáte. Často je to len v našej hlave a všetkého veľa škodí! Nech už ste sa rozhodli z akéhokoľvek dôvodu pre tréning bez kofeínového nabudenia, ste tu správne. THE Pump je bezkofeinová predtréningovka, ktorá vám ukáže, že aj bez kofeínu sa dá mať dobrý a kvalitný tréning.

Čo je THE Pump?

THE Pump je unikátny bezkofeinový predtréningový stimulant, ktorý vás posunie bližšie k cieľu vo fitness. Bol špeciálne vyvinutý s pomocou vybraných účinných látok, ktoré vám pomôžu prekročiť vaše limity a prebúrať všetky prekážky, a to bez pridaného kofeínu.

THE Pump je doplnok výživy, ktorý poženie váš progres vo fitness tým správnym smerom. Poskytne vám množstvo benefitov, ako napríklad zníženie únavy a podporu krvného prietoku a transportu kyslíka.1,2,7

Tento doplnok nesie názov podľa toho známeho pocitu, ktorý sa snažia dosiahnuť fitness nadšenci v posilňovni počas cvičenia. Deje sa to v podstate vtedy, keď cítite, že vaše svaly počas cvičenia puchnú a sú napumpované zo zvýšeného prietoku krvi.

Môžete si vybrať z dvoch dostupných foriem, ktoré vám ponúkame. Buď môžete vyskúšať extra praktické kapsuly, ktoré si môžete so sebou vziať kamkoľvek, alebo si objednajte práškovú variantu.

THE Pump vo forme prášku

bezkofeinová predtréningovka

Ak máte vo zvyku pred cvičením piť predtréningovky rozmiešané vo vode, THE Pump je správnou voľbou. Tento doplnok je dostupný v dvoch lahodných príchutiach, ktorými sú Pomaranč & Mango a Dúhový Cukrík. Je lahodným spôsobom, ako zostať hydratovaný a nabudený počas tvrdej makačky.

Ingrediencie obsiahnuté v jednej dávke:

6000mg L-citrulínu — táto neesenciálna aminokyselina je populárnou zložkou vo fitness priemysle vďaka štúdiám, ktoré preukazujú, že táto látka pomáha zvýšiť vazodilatáciu a prietok krvi. Zlepšuje taktiež funkčnosť svalov.9,10, 11

3200mg beta-alanínu — ďalšia neesenciálna aminokyselina, beta-alanín, produkuje karnozín, ktorý je uložené v kostrovom svalstve a znižuje hromadenie kyseliny mliečnej vo svaloch počas cvičenia. Štúdie potvrdili, že suplementácia beta-alanínom prispieva k zvýšeniu výkonnosti pri vysokej intenzite cvičenia.12

1500mg taurínu — u tejto aminokyseliny bolo preukázané, že ochraňuje bunky pred poškodením spôsobeným cvičením,13 čo je výnimočná správa a cenná informácia pri praktizovaní pravidelného tréningu.

1500mg vitamínu B12 — esenciálny vitamín, ktorý podporuje metabolizmus. Prispieva k zníženiu únavy a malátnosti.14 Jednoducho pecka.

300mg zložky VAS06™ — u tejto patentovanej zložky bolo klinicky overené, že zvyšuje prietok krvi2, čo napomáha transportu kyslíka v tele a zlepšuje zásobovanie svalov potrebnými živinami. Štúdie preukázali, že túto látku je mimoriadne vhodné užívať pred tréningom. Pre porovnanie, arginín spôsobuje asi len 5% vazodilatáciu na porciu o veľkosti 7g, zatiaľ čo len 300mg zložky VAS06™ spôsobí 50% vazodilatáciu.3,4

75mg vitamínu C — esenciálny vitamín, ktorý prispieva k zníženiu únavy a malátnosti počas cvičenia a intenzívnej fyzickej aktivity.6

50mg zložky AstraGin® — táto látka sa získava z prírodných rastlinných extraktov. Bolo vedecky preukázané, že výrazne zlepšuje absorpciu živín, ako sú napríklad aminokyseliny a vitamíny. To pomôže vášmu telu vyťažiť maximum z tohto výnimočného výživového doplnku.

THE Pump vo forme kapsúl

Nenechajte sa zmiasť ich veľkosťou. Tieto kapsuly vám zabezpečia maximálne nabudenie — neexistuje jednoduchší spôsob, ako ich zaradiť do fitness režimu. Jediné, čo musíte spraviť, je užiť dve tablety 30 minút pred tréningom.

Ingrediencie obsiahnuté v jednej dávke:

300mg zložky VAS06™ — tak, ako sme spomínali vyššie. Táto patentovaná zložka je výnimočným vazodilátorom, ktorý je potrebný pre správnu svalovú výkonnosť. Je klinicky overené, že je 10x účinnejšia než arginín.3,4

250mg extraktu z červenej repymožno vás trochu prekvapí, že aj niečo takéto sa môže nachádzať v predtréningovom doplnku, no červená repa získava popularitu v športovej výžive vďaka jej prirodzene vysokej hladine dusičnanov. Tieto dusičnany môžu zvyšovať prietok krvi vo svaloch, čo napomáha zvyšovať ich výkonnosť počas cvičenia.5

80mg vitamínu C — tento vitamín nielenže pomáha znižovať únavu a malátnosť počas a po intenzívnej fyzickej aktivite. To znamená, že sa budete cítiť maximálne výkonní, a to pri každom tréningu.6

6mg železa — tento esenciálny minerál zohráva kľúčovú úlohu pri transporte kyslíka v tele. To taktiež prispieva k zníženiu únavy a malátnosti.7

5,5mg tiamínu — tiamín je vitamín skupiny B, ktorý napomáha k správnemu fungovaniu srdca, a tiež zohráva dôležitú úlohu pri metabolizme energie.

Pre koho je vhodný doplnok THE Pump?

Táto účinná a efektívna bezkofeinová predtréningovka je ideálnym riešením pri hľadaní praktického a rýchleho doplnku do fitness režimu bez ohľadu na úroveň alebo skúsenosti. Či už chodíte na skoré ranné hodiny spinningu, alebo si zase naopak chodíte zacvičiť neskoro večer po práci, THE Pump vás posunie o krok ďalej a pomôže vám dosiahnuť špičkový výkon bez toho, aby narušil váš kľudný spánok.

Čo si treba zapamätať

THE Pump je ideálnym spôsobom, ako maximalizovať svoju výkonnosť bez obáv z vedľajších účinkov po tréningu, ktoré niekedy môžu trvať hodiny (v prípade iných doplnkov). Je perfektnou voľbou doplnku pred tréningom, a to aj v prípade, že máte vo zvyku cvičiť neskoro večer. Ak sa snažíte o cyklovanie kofeínu, jednoducho seknite s kofeínom a vymeňte ho za náš účinný predtréningový stimulant, ktorý vám dodá palivo na celý deň.

  1. EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA). (2010). Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to vitamin C and reduction of tiredness and fatigue (ID 139, 2622), contribution to normal psychological functions (ID 140), regeneration of the reduced form of vitamin E (ID 202), contribution to normal energy‐yielding metabolism (ID 2334, 3196), maintenance of the normal function of the immune system (ID 4321) and protection of DNA, proteins and lipids from oxidative damage(ID 3331) pursuant to Article 13 (1) of Regulation (EC) No 1924 …. EFSA Journal8(10), 1815.
  2. Kim, J. A., Formoso, G., Li, Y., Potenza, M. A., Marasciulo, F. L., Montagnani, M., & Quon, M. J. (2007). Epigallocatechin gallate, a green tea polyphenol, mediates NO-dependent vasodilation using signaling pathways in vascular endothelium requiring reactive oxygen species and Fyn.Journal of Biological Chemistry282(18), 13736-13745.
  3. SCHLAICH, M. P., JACOBI, J., Stefan, J. O. H. N., DELLES, C., FLEISCHMANN, I., & SCHMIEDER, R. E. (2000). Is l-arginine infusion an adequate tool to assess endothelium-dependent vasodilation of the human renal vasculature?Clinical Science99(4), 293-302.
  4. Fitzpatrick, D. F. (2004). S. Patent No. 6,706,756.Washington, DC: U.S. Patent and Trademark Office.
  5. Murphy, M., Eliot, K., Heuertz, R. M., & Weiss, E. (2012). Whole beetroot consumption acutely improves running performanceJournal of the Academy of Nutrition and Dietetics112(4), 548-552.
  6. Vitamin C contributes to the maintenance of the immune system during and after intense physical exercise and contributes to the reduction of tiredness and fatigue.
  7. Iron contributes to normal oxygen transport in the body, and to the reduction of tiredness and fatigue.
  8. Thiamine contributes to normal function of the heart and normal energy-yielding metabolism.
  9. Goubel F, Vanhoutte C, Allaf O et al. (1997). Citrulline malate limits increase in muscle fatigue induced by bacterial endotoxins. Can J Physiol Pharmacol;75:205–7.
  10. Gibala MJ, Young ME, Taegtmeyer H. (2000). Anaplerosis of the citric acid cycle: role in energy metabolism of heart and skeletal muscle. Acta Physiol Scand;168:657–65.
  11. Gibala MJ, Young ME, Taegtmeyer H. (2000). Anaplerosis of the citric acid cycle: role in energy metabolism of heart and skeletal muscle. Acta Physiol Scand;168(4):657–665.
  12. Sale, C., Saunders, B., & Harris, R. C. (2010). Effect of beta-alanine supplementation on muscle carnosine concentrations and exercise performanceAmino acids39(2), 321-333.
  13. Zhang, M., Izumi, I., Kagamimori, S., Sokejima, S., Yamagami, T., Liu, Z., & Qi, B. (2004). Role of taurine supplementation to prevent exercise-induced oxidative stress in healthy young men. Amino acids26(2), 203-207.
  14. Vitamin B12 contributes to normal energy-yielding metabolism, and contributes to the reduction of tiredness and fatigue.
  15. AstraGin; NuLivScience; “Clinically Demonstrated to Significantly Increase the Absorption of Amino Acids, Peptides, Vitamins, and Other Nutrients in Intestinal Cells to enhance the Nutritional Value of Targeted functional Foods and Supplements”;
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein