Skip to main content
Suplementy

Objemovka | Ako Pribrať | Doplnky Na Objem | Gainer

Objemovka | Ako Pribrať | Doplnky Na Objem | Gainer
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert6 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Mygainer je najnovším inovatívnym doplnkom, ktorý sa postará o poriadnu silu a hmotu.

Pre tých, ktorí ťažko naberajú a bojujú s tvorbou svalovej hmoty – toto je presne pre vás. Skutočnú hmotu a poriadnu silu môžete nadobudnúť len vtedy, ak sa vaše telo nachádza v kalorickom nadbytku, čo znamená, že musíte prijímať viac kalórií, než spálite. Je to naozaj tak jednoduché.

Ultraprémiová zmes vysokorozpustných sacharidov Carb10™, ktorá je jednou zo zložiek doplnku  Mygainer, ale aj vysokovetvený cyklický dextrín, sú skvelým zdrojom pre doplnenie svalového glykogénu počas cvičenia, ktorý je mimoriadne dôležitý pre správnu regeneráciu. Tento doplnok je skvelou zmesou sacharidov a bielkovín. Obsahuje prídavok amarantovej a šachorovej múky, L-glutamín, BCAA, vitamíny a enzýmy.

Je Mygainer vhodný aj pre vás?

Prvým dôvodom, prečo niekto začne hľadať doplnok na naberanie, býva často cieľ získať svalovú hmotu. Nech sa vám to zdá akokoľvek divné, niekto s tým má skutočne problém. Pre niektorých ľudí je veľmi obtiažne pribrať na váhe a “nalepiť” na seba pár kilogramov poriadnej hmoty. Zatiaľ čo niektorí z vás prevracajú počas čítania tohto článku oči, iní sa v ňom zase nájdu. V opačnom prípade sa ľudia väčšinou trápia so zbytočnými kilogramami naviac a vyhľadávajú účinné tréningové plány na chudnutie. Celý tento problém často súvisí s typom telesnej štruktúry.

Ak ste prirodzene chudí a hmotu naberáte veľmi pomaly, jeden z dôvodov môže byť, že máte veľmi rýchly metabolizmus. Ak však navyše nie ste ani “poriadny jedák” a hamburger nie je pre vás to pravé, pokojne čítajte ďalej a nezúfajte.

Mygainer je zdravou voľbou, ako nabrať hmotu prirodzeným spôsobom bez dodržiavania akýchkoľvek striktných pravidiel. Sú rôzne spôsoby, ako sa dá nabrať hmota, a teraz sa na to spoločne pozrieme trochu bližšie.

Ako správne naberať hmotu?

Existuje naozaj dobrý a zlý spôsob, ako pribrať? To záleží na tom, ako rozumiete fráze “poriadne nabrať objem”. Ak sa snažíte vybudovať svalstvo, potom veľmi záleží na tom, čo dodávate vášmu telu ako zdroj energie a výživy. Môžete sa namáhať a dvíhať činky každý deň, no ak neprijímate dostatok bielkovín a sacharidov, pravdepodobne to bude mať za následok spaľovanie väčšieho množstva kalórií, než prijímate.

Pravidlo č. 1 pri správnom naberaní je teda prijímať toľko kalórií, aby vaše telo nestíhalo páliť všetko, čo prijmete. Je teda potrebné prijímať viac kalórií, než aký je váš kalorický výdaj. Práve na tomto pravidle mnohí športovci “pohoria”. Kalorický prebytok a rýchla naberanie svalovej hmoty sa dá dosiahnuť aj tak, že budete jesť obrovské množstvo nezdravých jedál, ako napríklad Tom Hardy, ktorý nabral obdobným spôsobom, aby si zahral postavu Bane v Batmanovi, no tento spôsob nie je optimálny. Je možné, že z krátkodobého hľadiska funguje aj tento spôsob, no nie je zdravý, a navyše môže vyústiť v poriadny tukový prírastok.

Nemusí to však byť o prísnej diéte a počítaní každej kalórie. Ak si nie ste istí, čo presne potrebuje vaše telo na to, aby mohlo budovať svalstvo, verte, že ideálnou voľbou je práve Mygainer. Môžete si byť istí, že týmto doplnkom nielenže nič nepokazíte, ale bude pre váš cieľ veľmi užitočný a pomôže vám posúvať sa vpred omnoho rýchlejšie.

Dva základné piliere, na ktorých stojí budovanie poriadnej hmoty a svalstva, sú sacharidy a bielkoviny. Bielkoviny prispievajú k nárastu a udržaniu svalovej hmoty. Sacharidy zase prispievajú k svalovej regenerácii a správnej funkcii svalov (kontrakciám) po vysokointenzívnom a/alebo dlhotrvajúcom fyzickom cvičení, ktoré má za následok svalovú únavu a vyčerpanie glykogénových zásob z kostrového svalstva. Priaznivý účinok dosiahnete konzumáciou sacharidov zo všetkých zdrojov pri celkovom príjme 4g na 1kg telesnej hmotnosti v priebehu prvých 4-6 hodín po vysokointenzívnom a/alebo dlhotrvajúcom cvičení.

 Ako ho užívať?

Odporúčame rozmiešať 1½ veľkej odmerky v 500-1000ml vody alebo plnotučného mlieka v šejkri Myprotein. Veľkosť dávky je 204g. Plnotučné mlieko je skvelou voľbou, ak sa vám vôbec nedarí naberať a máte veľké problémy pri zvyšovaní váhy. Nemusíte sa však obmedzovať konzumáciou tohto doplnku len v tekutej forme. Mygainer môžete použiť aj ako prísadu do jedla. Skúste ho napríklad pridať do jogurtu, ovsenej kaše alebo kokteilu. Fantázii sa medze nekladú a je najlepšie, keď si nájdete váš vhodný spôsob, ako ho budete užívať. Tento doplnok môžete užívať kedykoľvek počas dňa.

Mygainer je zdravou voľbou, ako nabrať hmotu prirodzeným spôsobom bez dodržiavania akýchkoľvek striktných pravidiel. Načo zbytočne naberať veľké množstvo tuku a málo svalov, keď sa to dá práve naopak?

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein