Skip to main content
Suplementy

PhaseTech™ — Nová Generácia Športovej Výživy

PhaseTech™ — Nová Generácia Športovej Výživy
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert5 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Sme nadšení, že vám môžeme predstaviť na našu najnovšiu inováciu. PhaseTech™ je novou generáciou športovej výživy, ktorá posunie váš tréning na vyšší level a poženie vás bližšie k vašim cieľom než kedykoľvek predtým.

Vďaka prelomovej technológii sme dokázali vyvinúť tri vylepšené zmesi, ktoré vás podporia v každej fáze vášho tréningu, a to od času ešte pred vstupom do posilňovne až po potréningovú regeneráciu.

PhaseTech™ je pokročilou dodávkou zložiek. Vzali sme niektoré z najlepších a najpreskúmanejších ingrediencií podporujúcich výkonnosť a skombinovali sme ich s unikátnymi peletkami s postupným aktivačným uvoľňovaním. Jednoducho povedané, takéto zloženie poskytuje vášmu telu výživu rovnomerne počas dlhšieho časového obdobia – môžete trénovať dlhšie a tvrdšie.

Zaostrili ste pozornosť? Sledujte, čo sa skrýva za týmto unikátnym triom.

THE Pre-Workout+

Prípravok THE Pre-Workout+ spája klinicky skúmané zložky zvyšujúce výkon s exkluzívnym systémom dávkovania kofeínu PhaseTech™ — poskytne vám dvojfázový nával energie, ktorú potrebujete na dosiahnutie vynikajúcich výsledkov.

Nová generácia predtréningového stimulantu PhaseTech™

Do tohto jedinečného zloženia sme pridali kľúčové látky, o ktorých si myslíme, že sú nevyhnutné pre efektívny predtréningový stimulant:

  1. Vazodilatácia

Latku sme nastavili vyššie vďaka ingredienciám, ktoré sme ešte nepoužili, a to napríklad VASO6™ a L-citrulín, ktoré zvyšujú vazodilatáciu, a tým aj krvný prietok. Dosiahnete tak lepšiu 'pumpu' — do vašich svalov sa dostane viac kyslíka pre produkciu energie a dodávanie živín.

  1. Sústredenosť & Energia

Zaostrite myseľ na vaše ciele a vydajte sa za nimi maximálne sústredení. Do zmesi sme pridali vedecky skúmané zložky, ako alfa-GPC a huperzín-A, ktoré zvyšujú neurologické sústredenie.

Navyše, s populárnymi zložkami, ako je beta-alanín pre vytrvalosť a taurín a tyrozín pre sústredenosť, vám táto unikátna zmes pomôže "zostať v hre" plne pripravení.

  1. Absorpcia živín

Chceli sme sa uistiť, že toto zloženie vám pomôže získať čo najviac z každej jedinečnej zložky, ktorú obsahuje, a tak sme pridali AstraGin®, ktorý zlepšuje absorpciu aminokyselín4 a BioPerine®, ktorý zlepšuje vstrebávanie vitamínov a minerálov.

THE Amino+

THE Amino+ je skvelým tréningovým doplnkom. Peletky PhaseTech™ v tomto vysokokvalitnom zložení poskytujú postupné uvoľňovanie BCAA s prídavkom leucínu a glutamínu a pracujú na udržiavaní syntézy bielkovín počas dlhšieho časového obdobia. Pomáhajú tak znížiť rozklad svalových bielkovín a zlepšiť rast svalov — podporia vás od prvého opakovania až po to posledné.

Taktiež sme pridali KSM-66® Ashwagandha (Withaniu opojnú), silnú bylinu, ktorá zlepšuje náladu a znižuje stres spojený s cvičením. Je perfektnou zložkou, ktorá zvýši vašu celkovú výdrž.

Novinka PhaseTech™ špeciálne aminokyseliny

THE Whey+

V neposlednom rade: proteínový prášok, ktorý si zaslúžite. Vďaka jeho zloženiu sme pokryli všetky základy, ktoré by mal kvalitný proteín mať. THE Whey+ je super-efektívnou kombináciou vysokokvalitného srvátkového izolátu, zložky GroPlex™ a peletkami PhaseTech™, ktoré obsahujú BCAA s prídavkom leucínu a glutamínu.

Často počujeme otázku, čo je to GroPlex™. Je to jedinečná zmes rýchlo stráviteľného hydrolyzovaného srvátkového proteínu a pomaly stráviteľného micelárneho kazeínu — vaše telo tak získa "rýchle" bielkoviny, ktoré potrebuje hneď po ťažkom tréningu, ale zároveň aj pomalú dodávku bielkovín, ktorú využije po tom, ako opustíte posilňovňu.

Jedinečná kombinácia zložiek GroPlex™ a PhaseTech™ umožňuje proteínu THE Whey+ poskytnúť oveľa dlhší časový úsek, počas ktorého dodá vášmu telu bielkoviny a aminokyseliny. Pomôže tak pri syntéze svalových bielkovín a maximalizuje nárast svalových vláken a zotavenie.

PhaseTech™ vylepšený proteín

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein