Skip to main content
Suplementy

Exkluzívne O Doplnkoch Výživy | Alex Beattie | Aké Doplnky Výživy Vám Stačia?

Exkluzívne O Doplnkoch Výživy | Alex Beattie | Aké Doplnky Výživy Vám Stačia?
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert4 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Pre tých z vás, ktorí nepoznajú športovca menom Alex Beattie, Alex nie je len nadšencom fitness, ale je zároveň aj majiteľom telocvične, osobným trénerom a modelom. Vystupoval v jednej z najpopulárnejších britských televíznych show a je inšpiráciou pre mnohých športovcov.

Alex exkluzívne odhalil doplnky výživy, ktoré stoja za jeho úspechom.

“Konzistentne som užíval len tri hlavné doplnky.”

Možno vás prekvapí, keď zistíte, že Alex pri cvičení uprednostňuje jednoduché veci. Drží sa troch hlavných doplnkov bez ohľadu na to, aké okolnosti prídu.

Keď uvidíte jeho formu, určite si pomyslíte, že jeho kuchynské police sú plné najnovších predtréningových stimulantov, potréningových doplnkov a všetkého medzi tým. V krátkosti vám môžeme povedať, že tomu tak vôbec nie je.

Aké tri doplnky teda Alex využíva?

“Srvátkový proteín je perfektný spôsob, ako získať pár gramov bielkovín navyše.”

Srvátkové proteínové kokteily sú známym spôsobom, ako do stravy zahrnúť viac bielkovín, ktoré pomáhajú budovať a udržiavať svalovú hmotu — to je dôležité bez ohľadu na to, aké máte v posilňovni ciele.

Proteínové kokteily sú tiež mimoriadne praktické a poskytnú vám bielkoviny navyše vždy, keď ich budete potrebovať — či už to je medzi jedlami, pred tréningom alebo po tréningu.

“Kreatín je jedným z mojich obľúbených doplnkov a je to niečo, čo by som odporučil každému, kto chce zvýšiť svoju silu a zväčšiť objem svalov.”

Kreatín monohydrát je jednou z najznámejších foriem kreatínu, pri ktorej bolo preukázané, že zvyšuje fyzickú výkonnosť pri vysokointenzívnom cvičení.

Keďže kreatín sa väčšinou prirodzene nachádza v potravinách, ako je mäso a ryby, doplnky dokážu poskytnúť rýchlu a cenovo efektívnu alternatívu, a to najmä pre tých, ktorí dodržiavajú stravu na rastlinnej báze.

“Počas tréningu rád pijem BCAA.”

Existuje deväť esenciálnych aminokyselín. Leucín, izoleucín a valín sú tri z týchto deviatich esenciálnych aminokyselín a sú bežne známe aj ako aminokyseliny s rozvetveným reťazcom alebo BCAA.

Keďže aminokyseliny sú základnými stavebnými kameňmi bielkovín, ideálne sa hodia na podporu všetkých cieľov v oblasti fitness.

Čo si treba zapamätať

V našom čoraz rušnejšom životnom štýle je stále menej času na prípravu jedla. Doplnky sú veľmi praktickým a pohodlným spôsobom, ako sa dá zvýšiť príjem dôležitých živín, ktoré by vám mohli chýbať.

Naše články slúžia výhradne na informačné a vzdelávacie účely a nemali by sa považovať za lekársku pomoc. Ak máte obavy alebo pochybnosti ohľadom akýchkoľvek záležitostí, skôr, než začnete užívať výživové doplnky, poraďte sa so zdravotníckym pracovníkom. Taktiež konzultujte akúkoľvek významnú zmenu v stravovaní.

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein