Skip to main content
Suplementy

Proteín plný šťavy | Clear Whey práve pristál a tu je všetko čo potrebujete o ňom vedieť

Proteín plný šťavy | Clear Whey práve pristál a tu je všetko čo potrebujete o ňom vedieť
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert5 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Nezmeškajte jeho príchod! Clear Whey Isolate bude na predaj od 22. júla a bude to hviezda vašich letných tréningov.

K dispozícií bude len 6000 kusov v limitovanej edícií – neváhajte príliš dlho.

Zlomili sme všetky pravidlá a zmenili hru v otázke prípravy proteínových nápojov. Whey proteín práve dostal sezónnu úpravu a premenil sa na skutočne osviežujúci nápoj. Náš Clear Whey Isolate je limitovaná edícia nápoja s nízkym obsahom cukru, ktorý ponúka pôsobivých 20g bielkovín na jednu porciu a je k dispozícií v piatich šťavnatých ovocných príchutiach, medzi ktoré patrí Citrón & Limetka, Mojito, Pomaranč & Mango, Broskyňový ľadový čaj a Rainbow Candy.

Tréningy v horúčavách sú to, čo znamená, že je ten správny čas vymeniť klasické krémové nápoje za túto vhodnejšiu alternatívu. Clear Whey Isolate sa veľmi dobre rozmiešava, je jemný, plný bielkovín a navyše chutí úžasne!

Clear Whey Isolate

 

„Clear Whey je skvelým príkladom inovácií. Umožňuje nám poskytnúť whey proteín, ktorý ponúka čistú a osviežujúcu chuť a vzďaľuje sa od stereotypu klasických proteínov. Je prvý svojho druhu a my sa veľmi tešíme keď ho ponúkneme našim zákazníkom.“

Jednoducho zmiešajte odmerku s vodou, premiešajte a nechajte 15 sekúnd na usadenie, následne si ho môžete vychutnať. Pokiaľ sa chcete cítiť skutočne špeciálne, môžete ho vyskúšať aj s ľadom... Pokiaľ toto nie je nápoj vhodný aj ku bazénu, tak potom sa skutočne vzdávame.

Clear Whey Isolate

 

Prečo potrebujem bielkoviny?

Ak ste aj vy podľahli pokušeniu vyskúšať Clear Whey Isolate, ale stále rozmýšľate či je to nápoj pre vás, nebojte sa, ďalej si povieme pre koho je skutočne vhodný.

Skôr ako sa ku tomu dostaneme, je dôležité spomenúť, že bielkoviny sú kľúčovou súčasťou vašej stravy, pretože pomáhajú telu fungovať tak, ako by malo. Podieľajú sa na produkcii hormónov a enzýmov a sú súčasťou každej bunky v tele – sú vlastne stavebné bloky svalov, chrupaviek, vlasov, kože a nechtov.

Clear Whey Isolate

 

Presne preto je proteínový nápoj dôležitý doplnok ku vášmu tréningu. Pomáha svalom rásť, zároveň ich udržiava a podporuje snahu, ktorú vkladáte do svojich tréningov.

Nutričná špecialistka Jennifer Blow hovorí, že „Bielkoviny sú kľúčovou makroživinou v našej strave. Priemerný príjem u dospelého so sedavým spôsobom života by mal byť zhruba 45 – 55 g denne.  Tí, ktorí chcú nabrať svaly, by mali dosahovať dennú konzumáciu viac ako 130g bielkovín denne pri telesnej váhe 70 kg.“

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein