Skip to main content
Suplementy

Sladidlo Do Jedla | Ako Si Ochutiť Vodu A Jedlo

Sladidlo Do Jedla | Ako Si Ochutiť Vodu A Jedlo
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert6 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Flavdrops sú momentálne jedným z najvšestrannejších produktov dostupných na trhu doplnkov výživy. Od palaciniek až po smotanu do kávy ich môžete použiť na takmer čokoľvek si spomeniete! Ak ste o nich ešte nepočuli, Flavdrops sú bezkalorické vysoko koncentrované sladidlo, respektíve dochucovadlo. Môžete ich využiť ako správnu stratégiu na vašu diétu, spôsob ako dochutiť váš proteínový nápoj, alebo ich pridať do cesta, keď budete najbližšie piecť niečo chutné, no i omnoho viac. Keďže sme pre vás všetky príchute vyskúšali, pozrime sa spolu v tomto článku na päť najlepších možností, ako využiť tento fantastický produkt!

Ako použiť sladidlo Flavdrops

#1 Pomôcka pri chudnutí

Najlepšie využijete Flavdrops ako strategickú pomôcku pre vyťaženie maxima počas vašej diéty a to najmä aktuálne v letnom rysovacom období. Takto môžete napríklad nahradiť vami používaný proteín v receptoch práve Flavdrops a kalórie, ktoré týmto ušetríte, skonzumovať neskôr počas dňa. Čiže namiesto pridania Impact Whey proteínu napríklad do gréckeho jogurtu jednoducho pridajte pár kvapiek jahodových a vanilkových Flavdrops a rovnaký efekt je docielený s o 100 menej kalóriami. Takto si môžete proteínový nápoj buď dopriať ako doplnok k vášmu jedlu, alebo si ho jednoducho vychutnať neskôr. Najlepšie na tom všetkom je, že s Flavdrops si môžete dochutiť úplne ľubovolné jedlo, či už ovsenú kašu, cottage cheese, mandľové mlieko a podobne. Presne preto sú Flavdrops revolučným prostriedkom na jednoduché chudnutie.

#2 Dochucovanie na mieru

Flavdrops sú skvelým spôsobom ako pridať do vašeho proteínového nápoja alebo jedla extra príchuť. Pozrime sa na to z tej umeleckej stránky: proteínové prášky môžeme prirovnať k akrylovým farbám a Flavdrops k palete na mixovanie farieb, dobrú maľbu urobíte aj s jednoducho zvolenými farbami, ale pokiaľ farby správne nakombinujete vznikne majstrovské dielo.

Kombinovaním rôznych druhov Flavdrops alebo Flavdrops s ochutenými proteínovými nápojmi docielite nekonečné možnosti príchutí. So všetkýmí týmito možnosťami to ale môže byť výzva, čo sa týka správneho výberu. Pozrime sa preto na zopár obľúbených kombinácií. Pre milovníkov čokolády bude správnou voľbou ovocie obalené v čokoláde. Jednoducho zmixujte čokoládový Impact Whey proteín s banánovými, jahodovými, alebo malinovými Flavdrops a docielite tekutú verziu ovocia máčaného v čokoláde. Vanilkový proteín viete tiež skvele nakombinovať s týmito príchuťami a docieliť tak ovocno krémovú chuť, ktorá bude rovnako sladká! No a potom, ak chcete docieliť mliečnu príchuť, zmiešajte pohár mandľového mlieka s pár kvapkami Flavdrops s príchuťou mocha a vanilka. Nezáleží na tom, aké jedlo sa chystáte dochutiť, týchto pár tipov vám určite pomôže začať.

#3 Domáca smotana do kávy

Sladidlo do nápoja

Pokiaľ ide o kávu a nieste zrovna jej najviac zarytý fanúšik, je ťažké vypiť ju čiernu. Veľa ľudí preto používa smotanu do kávy, prípadne sušené mlieko, no nanešťastie hlavne pre ľudí, ktorí dbajú o svoje zdravie, táto možnosť v sebe skrýva plno nezdravých cukrov a tukov a teda aj veľké množstvo kalórií. No tu vstupujú do hry Flavdrops. Vo forme ochucovadla bez akýchkoľvek kalórií dodajú vašej káve skvelú chuť.

Pre dosiahnutie naozaj absolútneho minima kalórií, nepridávajte do kávy žiadne mlieko ani smotanu, iba Flavdrops. Takto však konzistencia vašej kávy nebude úplne taká, ako ste zvyknutí s použitím smotany či mlieka. Môžete teda skúsiť pridať do vašej kávy trocha mlieka, aby mala perfektnú farbu a konzistenciu a potom pridáte zopár kvapiek Flavdrops vášho výberu. Množstvo takéhoto minima mlieka má taký nízky počet kalórií, že nebude mať žiaden výrazne negatívny vplyv na vašu diétu. Myslite ale na to, že pokiaľ zvyknete piť viac šálok denne a pridáte si do každej kávy mlieka trocha viac, kalórie sa dokážu nabaliť rýchlejšie ako si myslíte. Nenáleží na tom, akú kávu si zvyknete radi vychutnať, Flavdrops sú v každom prípade lepšia voľba ako smotana do kávy s cukrom a vďaka toľkým možnostiam, ktoré sú k dispozícii už vaša šálka kávy nikdy nudná nebude!

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein