Skip to main content
Uncategorised

Darčeky Pre Ňu & Pre Neho | Fitness Oblečenie | Kompletný Sprievodca

Darčeky Pre Ňu & Pre Neho | Fitness Oblečenie | Kompletný Sprievodca
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert4 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Máte pocit, že Vianoce sa znenazdajky priplazili...znova?! Nerobte si starosti, máme pre vás ideálne návrhy na darček na Vianoce. Predstavíme vám oblečenie, ktoré poteší všetkých vašich blízkych.

Každý predsa vie, že nové oblečenie do posilňovne je skvelou iniciatívou pre spálenie všetkých koláčov pojedených počas tohto pokojného obdobia.

Prejsť na:

Oblečenie pre neho

Oblečenie na tréning

Dry-Tech Infinity Tričko

Bez ohľadu na to, aký typ tréningu preferuje, toto je položka, ktorá mu nesmie chýbať. Je vyrobená z ľahkého materiálu, ktorý perfektne saje pot. Navyše, má antibakteriálny povrch, takže v ňom pokojne môže cvičiť HIIT, alebo trénovať na ihrisku.

Performance Tričko So Štvrtinovým Zipsom

Toto tričko s dlhým rukávom je skvelým pomocníkom na zimné tréningy. Poskytne mu tenkú vrstvu oblečenia pre ešte lepší pocit tepla a pohodlia. Je vyrobené z elastického materiálu, ktorý neobmedzuje v pohybe a podporí ho počas cvičenia.

Power Dvojvrstvové Kraťasy

V tomto ročnom období sa prevažne tento typ oblečenia nekupuje, no do posilňovne si môžete obliecť kraťasy kedykoľvek. Sú z jemného a elastického materiálu a vnútorná časť je vyrobená z jersey materiálu, ktorý je taktiež príjemný a ľahký. Ideálne sa hodia na namáhavé tréningy.

Sculpt Seamless Legíny

Tieto spodky sú navrhnuté tak, aby zvýraznili postavu a podporili počas akejkoľvek namáhavej aktivity. Sú vyrobené z elastického materiálu, majú prispôsobivý pás a skvele odvádzajú pot. Športovci takéto spodky nosia napríklad na cvičenie vonku, aby získali extra ochranu a komfortný pocit tepla.

Pace Tepláky

Tieto tepláky sa stanú jednými z jeho najobľúbenejších. Sú vyrobené z priedušného materiálu a majú laserom vyrezávaný strih. Nájdete na nich reflektívnu potlač s logom a bočné bezpečné vrecká na zips pre uchovanie cenností.

Oblečenie na doma a voľný čas

Co-ordinates Oversized Tričko

Takéto tričko je základný kus oblečenia do každého šatníku. Je vyrobené zo 100% bavlny a má rozšírené ramená pre každodenný komfort. Je vyrobené s potlačou v troch rôznych farebných prevedeniach. Postará sa o maximálny štýl.

Luxe Classic Tričko S Dlhým Rukávom

Toto tričko s dlhým rukávom je vyrobené z extra jemného materiálu a ideálne sa hodí na rest day. Je dostupné v rôznych farebných prevedeniach, a to vrátane čiernej, bielej, šedej, zelenej a hnedej. Ľahko s ním nakombinuje čokoľvek ďalšie do perfektného outfitu.

Keep Warm Mikina

Mikina s kapucňou vás jednoducho nikdy nezradí. O to viac, pokiaľ ide o chladné počasie. S touto mikinou mu zabezpečíte pohodlie a komfortný pocit tepla. Má predné vrecko, sťahovaciu kapucňu a ¾ predný zips. Prajeme vám veľa šťastia pri výbere farby…

Evo Lightweight Sveter & Tepláky

Najlepší spôsob, ako si udržať štýl, je zakladať si na jednoduchosti, no nie je tak? Nikto sa nemôže vyhovárať, že nemá čas si obliecť klasický šedý sveter… najmä, pokiaľ ide o kombináciu s teplákmi. Je vyrobený z ľahkého materiálu, ktorý perfektne zvýrazní postavu a poskytne skvelý pocit tepla.

Borg Bunda So Zipsom

Ak si nájde tento kúsok oblečenia pod stromčekom, veľmi sa poteší. Táto bunda so zipsom mu poskytne komfort v kombinácii s unikátnym mestským štýlom. Je vyrobená s golierom pre extra teplo a bezpečné vrecko na zips sa postará o cennosti. Uvidíte, s akou radosťou vykročí von.

Oblečenie pre ňu

Oblečenie na tréning

Curve Legíny

Náš najobľúbenejší štýl nesie čiernu farbu. Ak ešte nemá zakúpené naše Curve legíny, mali by ste ju nimi obdariť. Ak už nejaké má, určite ocení novú farbu…

Pokiaľ sa jedná o funkčnosť, spĺňajú všetky potrebné kritéria. Majú vysoký pás, skvele odvádzajú pot, obopínajú postavu a poskytujú extra komfort a ochranu počas akéhokoľvek ťažkého tréningu.

Shape Seamless Ultra Legíny

Chcete ju obdarovať niečím skutočne výnimočným? Siahnite po týchto legínach s optickou metalízovou povrchovou úpravou.

Navrhli sme ich tak, aby obopínali postavu a zvýraznili každú krivku. Majú perfektné vlastnosti pre odvádzanie potu a poskytnú jej komfort. Legíny s vysokým pásom jej jednoducho nesmú chýbať v šatníku.

Chcete ich skombinovať? Dokúpte jej k týmto legínam aj Shape Seamless Crop Top alebo Shape Seamless Ultra Podprsenku v rovnakej farbe.

Power Colour Block Legíny A Športová Podprsenka

Ak je ten typ, ktorý rád púta pozornosť, táto kombinácia bude presne pre ňu.

Legíny z tohto páru zaujmú úžasným farebným prevedením. Poskytnú jej komfortný vysoký pás a obopínavý strih, ktorý sa hodí na akýkoľvek tréning. Podprsenka je vyrobená s véčkovým výstrihom a zadným strihom racer-back.

Energy Crop Top

Toto tielko je základným doplnkom na tréning, ktorý by nemal chýbať v žiadnom šatníku. Je vyrobené so skráteným strihom a predok oživuje nazbieraný dizajn, ktorý sa ideálne hodí k legínam.

Energy Dual Kraťasy

Tieto ľahké dvojvrstvové kraťasy jej poskytnú podporu počas najťažších tréningov. Vďaka vnútornej vrstve a rozdelenému bočnému lemu jej umožnia maximálnu slobodu v pohybe, či už sa jedná o drepy alebo ďalšie cviky.

Oblečenie na doma a voľný čas

Icon Skrátená Mikina

Práve sa dívate na jeden z našich najobľúbenejších kúskov. Sme si istí, že aj ona si túto mikinu ihneď obľúbi. Skrátená mikina z kolekcie Icon sa ideálne hodí na každú príležitosť a perfektne sa hodí k legínam alebo teplákom.

Záleží len na vás, akú farbu jej vyberiete, nech už je to čierna, citrónová alebo červená.

The Original Legíny & Športová Podprsenka

Upozornenie: ak si vyskúša tento pár, už nikdy nebude chcieť nosiť nič iné.

Táto kolekcia je vyrobená z jemnej a elastickej bavlny a poskytne jej presne to, čo potrebuje. Legíny majú vysoký pás a obopínavý strih s panelovým kontrastným dizajnom, a podprsenka má žakárový dizajn s cross-back strihom.

Spolu sa k sebe mimoriadne hodia a budú jedným z jej najobľúbenejších setov do posilňovne.

Oversized Quilted Bomber Bunda

Garantujeme vám, že tento darček ju extrémne poteší. Naša ľahká prešívaná bunda je ideálnou vrstvou oblečenia, ktorá jej poskytne ležérny štýl s komfortným dizajnom.

Má bezpečné vrecká so zipsom na cennosti a sťahovaciu šnúrku. Je dostupná v dvoch výnimočných farebných prevedeniach. Ktoré jej vyberiete?

Doplnky

Hľadáte niečo na Mikuláša? Prišli ste na správne miesto. Máme množstvo skvelých doplnkov do posilňovne, ktoré potešia vašich najbližších.

Bobble & Beanie čiapky

Prišlo obdobie roka, kedy žiaden outfit nie je kompletný bez čiapky. Naše Bobble a Beanie čiapky sú vyrobené s jemným úpletom z mäkkého a teplého materiálu, ktorý sa postará o komfort.

Bežecké puzdro na telefón

Ak váš partner alebo partnerka nemá puzdro na telefón, prečo im ho nekúpiť? Táto jednoduchá pomôcka im zlepší kvalitu tréningu a už viac nebudú musieť riešiť neustále schovávanie telefónu na rôzne miesta.

Pomôžte im zlepšiť a uľahčiť tréning. Toto puzdro je vhodné pre iPhone 6, 6S, 7 a 8.

Dvojstenná fľaška

Táto dvojstenná fľaška je ideálnou alternatívou k bežným plastovým fľašiam a jednorazovým pohárom na kávu. Správa sa podobne ako termoska a udrží nápoj horúci alebo chladný. Je jedno, či si váš partner alebo partnerka ráno robí čaj, kávu alebo ľadové BCAA pred tréningom, táto fľaška im zaručene pomôže. Je absolútne nepriepustná a má objem 500ml.

Odporové gumy

Tieto odporové gumy sa ideálne hodia na tréning a posunú tréning na vyšší level. Hodia sa zvlášť vtedy, keď človek nemôže trénovať v posilňovni. Ideálne sa hodia aj vtedy, keď si chcete oživiť tréning alebo spestriť niektorý z cvikov.

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein