Skip to main content
Uncategorised

Stala Sa Vzorom Sama Sebe – Príbeh Darcy #8miliónov

Stala Sa Vzorom Sama Sebe – Príbeh Darcy #8miliónov
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert4 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Darcy, osobná trénerka z Liverpoolu, sa s nami porozprávala o svojej ceste, ako sa stala z neistého a citlivého dievčaťa silnou a vplyvnou ženou, ktorá sa dnes cíti zdravo a fit.

“Prvýkrát som okúsila fitness vtedy, keď som dokončila strednú školu a pracovala som v niekoľkých baroch a krčmách. Neustále som pila a žila som veľmi nezdravo. Cítila som sa skutočne zle, tak som vyhľadala trénera.

Potom ma pohltil vysokoškolský život, no popritom som sa neustále venovala cvičeniu v posilňovni. Boli časy, kedy som cvičila 3-4 razy denne s minimálnym príjmom jedla. Myslela som si, že to je takto správne.

Myslím, že na internete je dosť zavádzajúcich informácií. Ako mladá naivná dievčina, ktorá chce dobre vyzerať a chce sa podobať iným dievčatám, som praktizovala skoro všetko, čo som sa hocikde dočítala. Následne prišli problémy s mojimi chuťami na jedlo. Bolo to dosť zlé, pretože raz som nejedla, inokedy som sa napchávala až moc. Cítila som, že nad tým vôbec nemám kontrolu.

Takéto veci ovplyvňujú nielen vás, ale aj ľudí vo vašom okolí. Bola som neustále unavená a hladná, bolo to hrozné. Teraz, keď sa obzriem späť, viem, že som hladovala a bola mimoriadne vyčerpaná. Nebola som to ja...

Darcy a jej príbeh

Ľudia sú v dnešnej dobe veľmi prekvapení, keď ma uvidia a spýtajú sa ma, ako sa mám. Videli ma v tom najhoršom, a teraz ma vidia v tom najlepšom a za to všetko môže to, že sa cítim zdravo a fit.

Každý mi hovoril, že by som mala začať trénovať ľudí, ale nikdy som sa na to neodhodlala. Premýšľala som nad tým, ako by som to mohla vôbec robiť, videla som v tom mnoho prekážok. Potom som si však povedala: "Za pokus nič nedám, idem do toho!"

Hlavným dôvodom, prečo som sa na to dala, bolo, že som chcela mať pozitívny vplyv na dievčatá, ktoré to najviac potrebovali. Chcela som byť človekom, na ktorého sa ľudia môžu obrátiť a získať tie správne informácie k tomu, aby sa cítili zdravo a fit.

Nad vecami, ktorým som verila, sa teraz len zasmejem. Vždy si predstavím, koľko času a energie som tomu venovala. V tom čase som sa cítila osamelá a zničená. Cítila som sa tak, že nikto mi nerozumie. Teraz, keď vidím podobné náznaky u mojich klientov, hneď to riešim.

Teraz od svojich klientov chcem len to, aby neprežívali, ale žili. Ak prídu a povedia: "Mal som hrozný víkend, pretože som netrénoval a nemal dobrú stravu", tak sa spýtam: "Užil si si to?" Väčšinou mi odpovedia pozitívne a na to im odpoviem: "Tak vidíš!"

Snažím sa mať dobrý vplyv na ľudí, no miestami to je náročné. Predtým som bola naivná, teraz som oveľa silnejšia, no je to o neustálom boji a nikomu to neprajem.

Jedného dňa som sa cítila naozaj hrozne. Pamätám si, ako som prišla k mojej mame a povedala som jej: "Myslím si, že s týmto bude potrebné ísť k lekárovi." V skutočnosti som aj šla a boli mi predpísané nejaké tablety. Hovorili mi, že ich stačí užívať, a potom bude všetko v pohode, malo stačiť pár mesiacov.

Spomínam si, že potom som znova navštívila svoju maminu, ktorá je veľmi silnou ženou. Spýtala sa ma, či chcem takýto život. Povedala mi, že s tým budem musieť niečo urobiť a denne mi posielala správy, že to zvládnem.

Po tom všetkom ma ešte napadol muž, čo so mnou skutočne otriaslo. Myslela som si, že to zvládnem len jedným z dvoch spôsobov. Buď to môžem využiť na to, aby som sa stala silnejšou, alebo ma to môže úplne položiť.

Bolo to hneď po Vianociach, vracala som sa z práce a cítila som sa demotivovaná. Donútilo ma to k mysleniu, že nemôžem byť neustále taká nešťastná.

Každý deň, ktorý strávite v nešťastí, je premrhaný. Teraz som si na tom postavila svoju značku. Niektorí moji klienti sú mojimi najlepšími kamarátmi. Je úžasné vidieť ich kráčať na ceste k sebadôvere a sebaláske.

Niekedy idem do práce mimoriadne šťastná len kvôli tomu, že viem, že tam chodia kvôli mne. Som hrdá na to, čo som vytvorila a nikdy sa nezastavím. Vždy to bude moje poslanie.

Za pár rokov som schudla viac než 30 kilogramov. Počúvala som komentáre typu "u teba je to v pohode, pretože to máš od prírody". Nie. Makám na svojej postave každý deň. Ak jem blbosti, cítim sa hrozne.

Nebudem klamať, je to hlavne z estetických dôvodov. Veľa ľudí sa snaží vyzerať dobre. Každého namotivuje, keď mu niekto povie, že vyzerá dobre.

Keď ľudia vidia moje fotky typu "transformation photos", prídu za mnou a povedia mi: "Chcem to dosiahnuť tiež." Musím im vždy hovoriť, že mi to trvalo päť rokov a nestane sa to o dva mesiace. Najprv musíte vedieť, prečo to robíte. Ak je to kvôli tomu, že chcete vyzerať ako vychudnuté dievčatá z časopisov, nerobíte to správne a nevydržíte.

Nájdite svoje "prečo" a potom do toho choďte. Nepristupujte hneď na prvú vec, ktorú ste si prečítali. Existuje príliš veľké množstvo informácií, a nie každá z nich je pravdivá.

Taktiež je potrebné počúvať sám seba. Nemáme všetci rovnaké telo. To, čo funguje jednej osobe, nemusí fungovať iným. Najdôležitejšie je uistiť sa, že to robíte pre seba, a nie pre niekoho iného.”

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein