Skip to main content
Recepty

Nepečené Proteínové Chrumkavé Kocky – Crispies

Nepečené Proteínové Chrumkavé Kocky – Crispies
Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka4 rokov Ago
Zobraziť profil Lauren Dawes

Tieto nepečené proteínové chrumkavé kocky si u vás zaručene nájdu svoje miesto po namáhavom tréningu, kedy si ich najviac vychutnáte.

Náš obľúbený kuchynský experimentátor menom Niall Kirkland opäť vymyslel mimoriadne lahodný recept, ktorý sa ideálne hodí ako potréningová pochúťka. Nielenže vám perfektne zaženie chute na sladké, ale zároveň poskytne vášmu telu potrebné bielkoviny chutným spôsobom. Podporí tak dosahovanie vašich stanovených fitness cieľov príjemným spôsobom.

Všetko, čo budete potrebovať, sú štyri jednoduché ingrediencie. V tomto recepte sa vôbec nemusíte zaoberať pečením či varením.

Z receptu vyjde 16 porcií

Ingrediencie

Chrumkavé proteínové kocky

Postup

  1. Najprv pridajte do misky arašidové maslo a javorový sirup. Misku vložte do mikrovlnky a ohrievajte po dobu 30 sekúnd. Obsah v miske potom zamiešajte a znova zohrejte v mikrovlnke, a to trikrát, vždy s prestávkou na premiešanie. Arašidové maslo a javorový sirup by sa nakoniec mali pekne spojiť a premiešať.
  2. Následne túto zmes vylejte do veľkej misky, do ktorej pridáte aj proteínové chrumky. Znova dôkladne premiešajte.
  3. Zmes rovnomerne rozložte na plech na pečenie vyložený papierom. Pri formovaní si môžete dopomôcť aj kuchynskou lopatkou.
  4. Nakoniec budeme ozdobovať. Na vrch vylejte roztopenú horúcu čokoládu a takto pripravenú pochúťku na plechu vložte na hodinu do mrazničky. Potom ju môžete rozkrájať na 16 porcií.

Nepečené proteínové chrumkavé kocky

Nutričné informácieNa jednu porciu

Energia 128kcal 51 kalórií z tuku

 

% Dennej odporúčanej dávky*
Tuky 5,7g 9%
Sacharidy 12g 4%
Bielkoviny 7g 14%

*Výpočet percent odporúčanej dennej dávky je založený na dennom príjme 2000 kalórií

Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Lauren Dawes

Lauren vyštudovala anglickú literatúru a pochádza z južného Anglicka. Miluje plávanie a posledné roky sa rada venuje silovému tréningu. Taktiež sa chce neustále zdokonaľovať v joge.

Cez víkendy zvyčajne varí alebo chodí na brunch a rada skúša nové recepty s jej spolubývajúcimi – snaží sa zamieňať bežné študentské jedlá, akými sú napríklad cestoviny. Udržiava si zdravú rovnováhu medzi chodením do posilňovne a na párty.

Viac sa o Lauren dozviete na tomto odkaze.

myprotein