Skip to main content
Suplementy

Proteín, ako ho nepoznáte | Všetko o našom jedinečnom Clear Whey proteíne

Proteín, ako ho nepoznáte | Všetko o našom jedinečnom Clear Whey proteíne
Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka3 rokov Ago
Zobraziť profil Lauren Dawes

Náš nový Clear Whey Izolát nám zmizol z regálov behom piatich dní po jeho predstavení. Novinka je späť!

V oblasti proteínov je tento produkt najnovšou inováciou, ktorá prišla na trh. Vo svete doplnkov výživy sme tak nastavili vyšší level – viete si predstaviť proteínový nápoj, ktorý je osviežujúci a podobá sa skôr na džús než na bežný mliečny proteín?

Čo je Clear Whey proteín?

Náš Clear Whey Izolát má nízky obsah cukru a každá porcia obsahuje až neuveriteľných 20g bielkovín — je dostupný v piatich lahodných príchutiach ako Kyslý Citrón, Mojito, Pomaranč & Mango, Broskyňový Čaj alebo Dúhový Cukrík.

Letné počasie so sebou prináša vysoké teploty — ak cvičíte vonku, po tréningu určite oceníte niečo, čo je viac osviežujúce než bežný mliečny proteín. Náš izolát je skvelou alternatívou, ktorá vám poskytne rovnaké vysokokvalitné bielkoviny ako iné proteíny z našej ponuky.

O novinke sme sa porozprávali aj s Garethom Grayom, riaditeľom vývoja nových produktov.“Clear Whey proteín je excelentným príkladom inovácie. Vďaka tejto novinke sme schopní našim zákazníkom poskytnúť kvalitnú a čistú srvátku, ktorá je vynikajúcim zdrojom bielkovín. Nie je to však bežný proteín, ale nová osviežujúca forma, ktorá vybočuje od stereotypu. Je to prvý proteín svojho druhu, z ktorého sme veľmi nadšení. ”

Stačí si rozmiešať jednu odmerku vo vode a nechať usadnúť približne po dobu 15 sekúnd. Následne si môžete vychutnať tento lahodný a výživný nápoj, do ktorého si môžete pridať i trochu ľadu – takýto ľadový kokteil sa ideálne hodí napríklad k bazénu počas horúcich letných dní.

Clear Whey Izolát - Broskyňový Čaj

Zákazníci u nás v UK ho hodnotia piatimi hviezdičkami

Prečítajte si zopár referencií, ktoré o proteíne napísali naši zákazníci. Je očividné, že z neho nie sme unesení len my.

 

Rossibop — “Najlepší proteín zo všetkých ⭐⭐⭐⭐⭐”

Rozpustnosť: ⭐⭐⭐⭐⭐

Chuť: ⭐⭐⭐⭐⭐

Celkový dojem: ⭐⭐⭐⭐⭐

“Impact Whey proteín užívam už niekoľko rokov, no tento produkt ma skutočne prekvapil. Ak vás už nebaví piť mliečne proteíny, určite vyskúšajte Clear Whey! Ja mám príchuť Pomaranč & Mango, ktorá chutí vynikajúco. Dávam si ho väčšinou ako osviežujúci kokteil po tréningu.

 

Al – “Úžasná inovácia ⭐⭐⭐⭐⭐”

Rozpustnosť: ⭐⭐⭐⭐⭐

Chuť: ⭐⭐⭐⭐⭐

Celkový dojem: ⭐⭐⭐⭐⭐

“Tak toto je jeden z najlepších produktov, aké kedy spoločnosť Myprotein ponúkla. Je to jemný a osviežujúci proteín, ktorý sa ideálne hodí po cvičení. Má len 87kcal a až 20g bielkovín v jednej porcii. To je absolútne iný level. Navyše sa veľmi dobre rozpúšťa, a tá chuť!”

 

Načo mi je vôbec proteín?

Chceli by ste si ho objednať, ale neviete, v čom vám môže pomôcť? Nebojte sa, len čítajte ďalej, aby to bolo pre vás clear

Ešte predtým, než vám povieme niečo o využití proteínu v oblasti fitness, musíme vám povedať, aká je vôbec jeho úloha v ľudskom tele. Proteíny (alebo bielkoviny) sú kľúčovou zložkou stravy, ktorá pomáha telu fungovať tak ako má. Bielkoviny sa podieľajú na produkcii hormónov a enzýmov a sú súčasťou každej ľudskej bunky. Sú zároveň základným stavebným prvkom svalov, chrupavky, vlasov, kože i nechtov.

Proteín ako doplnok môže byť veľmi dôležitou súčasťou výživy — podporuje nárast a udržanie svalov1 a podporuje zároveň vaše úsilie pri cvičení.

Výživová poradkyňa Jennifer Blow hovorí: “Bielkoviny sú neoddeliteľnou súčasťou stravy. Priemerná spotreba bielkovín u dospelého so sedavým životným štýlom sa pohybuje okolo 45-55g denne. Tí, ktorí chcú vybudovať poriadne svaly, budú potrebovať aj 130g bielkovín denne, niektorí oveľa viac.”

Všetko, čo stačí urobiť, je nájsť si svoju obľúbenú príchuť!

1. Bielkoviny prispievajú k nárastu a udržaniu svalovej hmoty.

Naše články slúžia výhradne na informačné a vzdelávacie účely a nemali by sa považovať za lekársku pomoc. Ak máte obavy alebo pochybnosti ohľadom akýchkoľvek záležitostí, skôr, než začnete užívať výživové doplnky, poraďte sa so zdravotníckym pracovníkom. Taktiež konzultujte akúkoľvek významnú zmenu v stravovaní.

Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Lauren Dawes

Lauren vyštudovala anglickú literatúru a pochádza z južného Anglicka. Miluje plávanie a posledné roky sa rada venuje silovému tréningu. Taktiež sa chce neustále zdokonaľovať v joge.

Cez víkendy zvyčajne varí alebo chodí na brunch a rada skúša nové recepty s jej spolubývajúcimi – snaží sa zamieňať bežné študentské jedlá, akými sú napríklad cestoviny. Udržiava si zdravú rovnováhu medzi chodením do posilňovne a na párty.

Viac sa o Lauren dozviete na tomto odkaze.

myprotein