Skip to main content
Suplementy

Čo Kúpiť Počas Black Friday | Najväčší Výpredaj Športovej Výživy

Čo Kúpiť Počas Black Friday | Najväčší Výpredaj Športovej Výživy
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert4 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk
Tento Black Friday bude úžasnejší než kedykoľvek predtým, a preto vám chceme dať tip na darček pod Vianočný stromček.

Nielenže ponúkame bežné produkty za výnimočné ceny, medzi ktoré patria obľúbené prášky, tablety a best-sellery, ale zároveň sme sa rozhodli, že sa posunieme o krok vpred, a to vytvorením limitovanej edície doplnkov Black Friday.

Či už máte v pláne obdariť seba alebo niekoho iného (napríklad na Vianoce), garantujeme vám, že sa vám tieto ponuky budú páčiť, pretože sú proste #DealsTooGoodToMiss.

Chcete nahliadnuť bližšie na to, čo sme pre vás nachystali? Pozrite sa nižšie.

Impact Whey Proteín — Príchute s tmavou čokoládou

Impact Whey Proteín

Do sortimentu najpredávanejšieho práškového proteínu v Európe zaraďujeme 3 nové, mimoriadne lahodné príchute. Na výber máte klasickú horkú čokoládu, tmavú čokoládu s karamelom alebo tmavú čokoládu s chilli.

Náš prémiový Impact Whey Proteín obsahuje až 21g bielkovín v jednej porcii, čím podporuje dosahovanie vašich cieľov vo fitness. Je nevyhnutný pre nárast a udržanie svalovej hmoty.1 Má nízky obsah cukru a je vynikajúcim zdrojom všetkých 9 esenciálnych aminokyselín. Zostáva tu však jedna otázka — ktorú príchuť si vyberiete?

Vegánska Proteínová Zmes — Príchute s tmavou čokoládou

Vegan-Protein-Blend

Samozrejme, ani na našu komunitu s rastlinne založenou stravou sme nezabudli. Teraz si budete môcť vychutnať našu Vegánsku Proteínovú Zmes v dvoch ďalších lahodných príchutiach, ktorými sú tmavá čokoláda a tmavá čokoláda s chilli.

Táto zmes je výnimočná z viacerých dôvodov. Nielenže neobsahuje sladidlá, ale zároveň vám s každou porciou poskytne až 24g bielkovín zo zmesi hrachu a fazule. Taktiež dodá vášmu telu 5g prirodzene sa vyskytujúcich aminokyselín s rozvetveným reťazcom.

THE Pre-Workout

THE-Pre-Workout

Teraz sa môžete "nakopnúť" ešte chutnejším spôsobom. Táto unikátna predtréningovka bude odteraz dostupná v novej lahodnej hroznovej príchuti. Či už sa snažíte nájsť si pomocníka na ranné vstávanie, alebo potrebujete nabudenie po pracovnom dni, THE Pre-Workout™ je tu pre vás.

Tento doplnok obsahuje explozívnu zmes kreatínu a kofeínu a je špeciálne navrhnutý tak, aby maximalizoval vašu pozornosť a sústredenosť, a tak zvýšil váš výkon.2,3

BCAA Nápoj — Ostružina

BCAA energy

Prišiel čas, kedy do predaja zaraďujeme novú ostružinovú príchuť. Verte nám, že vás prekvapí.

Tento jedinečný nápoj je plný aminokyselín a kofeínu, čím vás perfektne podporí kedykoľvek počas dňa. Kofeín naviac prispieva k zvýšeniu výkonu a sústredenosti, takže vám pomôže udržať vás na nohách. 3 Taktiež obsahuje aj vitamíny B6 a B12, ktoré vám pomôžu bojovať s únavou a podporia zdravie vášho imunitného systému a metabolizmu.4

Čo je na tom všetkom najlepšie? Nemá ani gram cukru a sacharidov.

6-vrstvová Tyčinka — Biele Zlato

6 vrstvová tyčinka

Keď sme do predaja uviedli našu 6-vrstvovú tyčinku, na trhu sme nastavili vysokú latku. Teraz do ponuky pridávame nové lahodné príchute, ktoré sú skutočným zlatom v pochúťkach.

Každá z tyčiniek obsahuje 20g bielkovín, množstvo vlákniny a minimálne množstvo cukru — teraz ich môžete mlsať úplne bez výčitiek. Okrem toho sú super voľbou aj ako darček pre športovcou alebo zdravo žijúcich ľudí.

Esenciálne BCAA 2:1:1 — Gin & Tonic

BCAA 2:1:1

Pre tých, ktorý sa snažia udržať rovnováhu medzi gymom a ginom, máme perfektné riešenie. Povedzme si úprimne, kto nemá rád gin&tonic?

Príchuť Gin & Tonic je najnovším osviežením v rade našich BCAA. Produkt Esenciálne BCAA 2:1:1 sú každodennou zmesou esenciálnych aminokyselín, a to konkrétne leucínu, izoleucínu a valínu.

Teraz si môžete dopriať gin a tonic pred, počas a po tréningu bez toho, aby ste mali pocit viny.

Arašidové Košíčky

*už čoskoro v predaji.
Proteínové arašidové košíčky

Obraciame sa na všetkých milovníkov čokolády a arašidového masla — toto je darček pre vás. Vďaka jemnej čokoládovej poleve a plnke z arašidového masla sú tieto košíčky niečím výnimočným.

Vieme, že môže byť ťažké odolať kombinácii arašidového masla a čokolády, no máme pre vás skvelú správu. Odteraz už odolávať nemusíte. Naše košíčky obsahujú až 6,7g bielkovín v jednej porcii a majú nízky obsah cukru. Sú jednoducho ideálnym spôsobom, ako si vylepšiť deň bez pocitu viny.

Vegánske Arašidové Košíčky

*už čoskoro v predaji
Vegánske arašidové košíčky

Tento produkt je určený pre tých, ktorí si chcú dopriať túto pochúťku v rastlinnej verzii. Áno, naše košíčky vám ponúkame aj v rastlinnej verzii, a to bez toho, aby utrpeli na lahodnej chuti čokolády a arašidov.

Naše vegánske košíčky sú vyrobené kombináciou krémovej arašidovej plnky s polevou z proteínovej čokolády bez mliečnych zložiek. Sú obohatené o hrachový proteín. Sú ideálnym snackom, keď náhle dostanete hlad.

Najlepšie na tom celom je, že majú nižší obsah cukru než podobné produkty bežne dostupné v obchode. Čo viac dodať?

Proteínové Pralinky

Proteínové pralinky

Pripravte sa na úžasnú lahôdku, ktorá sa vám sama roztopí v ústach.

Naše proteínové čokoládové pralinky sú vyrobené z kvalitnej mliečnej čokolády a srvátkového proteínového izolátu. Majú neodolateľnú plnku a poskytnú vám ten najlepší pôžitok, aký vám pochúťka môže ponúknuť.

Okrem toho sú skvelým nápadom na darček pre vášho sparing partnera. Každá pralinka obsahuje až 2,6g bielkovín, ktoré prispievajú k nárastu a udržaniu svalovej hmoty1 — vychutnajte si ich bez pocitu viny.

Plnená Proteínová Sušienka — Mliečna Čokoláda

Plnená proteínová sušienka

Pravdepodobne ste si mysleli, že nemôže prísť nič lepšie než naša originálna plnená proteínová sušienka s príchuťou čokolády a karamelu. Mýlili ste sa. Predstavujeme vám novú neodolateľnú príchuť, ktorou je mliečna čokoláda. Má rovnako lahodnú čokoládovú plnku, ktorá je mimoriadne jemná.

Vegánska Plnená Sušienka — Dvojitá Čokoláda & Karamel

vegánska proteínová sušienka

Rastlinný snack? Žiadny problém. Máme niečo, čo vám bude veľmi chutiť. Naša vegánska plnená sušienka je upečená z jemného cesta a má delikátnu plnku zo slaného karamelu. Táto lahôdka obsahuje vysoké množstvo bielkovín a málo cukru, čím sa stáva ideálnou pochúťkou do akejkoľvek diéty.

  1. Bielkoviny prispievajú k nárastu a udržaniu svalovej hmoty.
  2. Kreatín zvyšuje fyzickú výkonnosť pri vysokointenzívnom tréningu. Priaznivý účinok dosiahnete denným príjmom 3g kreatínu.
  3. Je vedecky dokázané, že kofeín zvyšuje pozornosť a sústredenosť. Taktiež prispieva k zvýšeniu vytrvalostného výkonu.
  4. Vitamíny B6 a B12 prispievajú k zníženiu únavy a malátnosti, k správnemu fungovaniu imunitného systému a zdravému metabolizmu energie.
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein