Skip to main content
Recepty

Ľadová drť z proteínu | Vyskúšajte Clear Whey Izolát a Clear Vegan Proteín

Ľadová drť z proteínu | Vyskúšajte Clear Whey Izolát a Clear Vegan Proteín
Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka3 rokov Ago
Zobraziť profil Lauren Dawes

Spestrite si vaše leto kvalitnými doplnkami! Vyskúšajte tento kreatívny recept na ľadovú drť s našimi proteínmi z radu Clear Whey alebo Clear Vegan.

Ak máte vo zvyku počas tohto obdobia cvičiť vonku, určite nám dáte za pravdu, že človek nemá vždy v takom teple chuť na klasický mliečny proteín. Vymysleli sme preto skvelý a osviežujúci recept, ktorý vám poskytne rovnako kvalitné bielkoviny, no s mierne odlišnou chuťou. Uvidíte, že náš Clear Whey Izolát si vo forme ľadovej drte ihneď zamilujete!

Každá porcia obsahuje až 20g bielkovín. Tento unikátny proteín podporí nárast vašej svalovej hmoty. Okrem toho prispeje aj k svalovej regenerácii po náročnom tréningu. Nie je to obyčajná ľadová drť – je to perfektný osviežujúci nápoj, ktorý sa ideálne hodí na obdobie letných vonkajších tréningov.

Dodržiavate rastlinnú stravu? Nebojte sa, aj pre vás máme niečo výnimočné! Pre vegánov a vegetariánov tu máme Clear Vegan Proteín, ktorý je vyrobený z hydrolyzovaných hrachových bielkovín. Je dostupný v niekoľkých ovocných príchutiach – ktorú si vyberiete vy?

Existuje vôbec lepší spôsob, ako si vychutnať tieto inovatívne proteíny, než vo forme ľadovej drte? Odmeňte sa po poriadnom tréningu a doprajte vašim svalom len to najlepšie!

Poďme na to.

Z receptu vyjde 1 porcia
IngredienciePostup
  1. Rozmiešajte jednu odmerku vášho obľúbeného Clear Whey izolátu alebo Clear Vegan proteínu v 200ml vody. Záleží len na vás, akú príchuť si vyberiete. Odporúčame použiť šejker, aby sa zmes dobre rozmiešala a nezostali žiadne hrudky.
  2. Do mixéru pridajte kocky ľadu a nalejte doň rozmiešanú zmes. Mixujte dostatočne dlho, aby bola zmes jemná a zahustená.
  3. Podávajte v pohári a ozdobte ovocím podľa chuti.
Ľadová drť s proteínom

Nutričné hodnoty na jednu porciu:

Energia Bielkoviny Sacharidy Tuky
Clear Whey Izolát 83kcal 20g 0,7g 0,1g
Clear Vegan Proteín 54kcal 10g 2,6g 0,1g

 

Naše články slúžia výhradne na informačné a vzdelávacie účely a nemali by sa považovať za lekársku pomoc. Ak máte obavy alebo pochybnosti ohľadom akýchkoľvek záležitostí, skôr, než začnete užívať výživové doplnky, poraďte sa so zdravotníckym pracovníkom. Taktiež konzultujte akúkoľvek významnú zmenu v stravovaní.

Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Lauren Dawes

Lauren vyštudovala anglickú literatúru a pochádza z južného Anglicka. Miluje plávanie a posledné roky sa rada venuje silovému tréningu. Taktiež sa chce neustále zdokonaľovať v joge.

Cez víkendy zvyčajne varí alebo chodí na brunch a rada skúša nové recepty s jej spolubývajúcimi – snaží sa zamieňať bežné študentské jedlá, akými sú napríklad cestoviny. Udržiava si zdravú rovnováhu medzi chodením do posilňovne a na párty.

Viac sa o Lauren dozviete na tomto odkaze.

myprotein