Skip to main content
Uncategorised

Medzinárodný Deň Žien 2021 v Myprotein

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert3 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Dnes, 8.3.2021, je medzinárodný deň žien a my sme sa ku tejto príležitosti rozhodli spýtať našich ambasádoriek pár otázok. Prečo? Pretože každá z nich je krásna a úspešná a ak aj vy hľadáte motiváciu alebo inšpiráciu do života, možno ju nájdete práve tu. :)

Aký citát je váš obľúbený a prečo?Čo vás poháňa stále vpred a motivuje pracovať na sebe a zlepšovať sa?Čo robíte preto, aby ste ostala fit a zdravá?Každý v živote hľadá šťastie a úspech. Čo je podľa vás kľúčom k tomu?Čo by ste chcela odkázať všetkým ženám ku dňu žien?

 

Bianka Rumanová (@biankarumanova)

Bianka Rumanová

1. Praj a bude ti dopriate.

2. Motivujú ma krajšie zajtrajšky, lepši pocit zo seba a svojho života.

3. Hýbem sa a mám vyváženú stravu.

 

bianka rumanová

4. Kľúčom k úspechu? Je správny mindset. Húževnatosť. Priebojnosť. Nevzdať sa a stále myslieť pozitívne a aj z ťažkých situácii ťažiť to najlepšie.

5. Ženám chcem odkázať len toľko, že každá jedna z nás je dostatočne silná na to aby dokázala zmeniť svoj život len tú silu v sebe musí nájsť.

 

Jana Hrmová (@janahrmi)

Jana Hrmová

1.“I NEVER DREAMED ABOUT SUCCESS, I WORKED FOR IT.” - Esteé Lauder

2. Za úspechom vždy stojí vytrvalosť a odriekanie.  Netreba čakat alebo hľadať skratky, treba konať.

3. Pravidelný pohyb mi pomáha cítiť sa dobre nielen fyzicky ale psychicky. Keď cvičím, nemyslím na nič, vypnem hlavu. Dobrý pocit mi zostane ešte niekoľko hodín :) A v dni kedy necvičím sa snažím aspoň prejsť na čerstvom vzduchu.

 

Jana Hrmová

4. Kľúčom k šťastiu s úspechu je akceptovať fakt, že dobré veci neprídu len tak a treba si prejsť aj horším obdobím, kde naberiete skúsenosti. Všetko má svoj čas a zo všetkého treba niečo vyťažiť. Okrem toho je pre mňa dôležité mať dobré vzťahy zo svojimi najbližšími :)

5. Asi by som mala povedať nejaké klišé ako “Majte sa rady také aké ste!” ale... Ak nie ste spokojné, tak začnite zlepšovať to, v čom si myslíte, že zaostávate. Už len ten pocit, že na sebe makáte vám dodá veľkú dávku sebavedomia.

 

Katka Jakeš (Štumpfová) (@katka.jakes)

Katka Jakeš

1. Všetko sa dá keď sa chce. Pretože si myslím, že túžba po niečom je najväčšia motivácia.

2. Moja najväčšia motivácia je moja dcéra, ktorej chcem ísť čo najelšpím príkladom a kvôli ktorej chcem byť čo najviac fit.

3. Zdravo sa stravujem a každý deň sa hýbem. Či už aktívnym cvičením alebo prechádzkami v lese s dcérkou, pohyb je dôležitá súčasť môjho života. 

 

Katka Jakeš

4. Kedysi som bola možno až príliš cieľavedomá ale v poslednom období za najväčší úspech považujem to, že sa mi darí pekne, pozitívne a v podstate celkom jednoducho žiť a užívať si maličkosti. Podľa mňa kľúč k osobnému šťastiu je nájsť balans medzi rodinou a prácou a mať aj čas pre seba.

5. My ženy dokážeme byť veľmi silné, aj keď navonok sme krehké. Preto prajem všetkým ženám veľa vnútornej sily a energie, a veľa lásky.

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein