Skip to main content
Recepty

Chutné Vegánske | Proteínové | Čokoládové | Smoothie

Chutné Vegánske | Proteínové | Čokoládové | Smoothie
Kristína Močková
Spisovateľ a expert6 rokov Ago
Zobraziť profil Kristína Močková

Skvelá desiata napríklad medzi hlavnými jedlami, ktorá zároveň uspokojí chute na sladké. Ponúka efektívne doplnenie energie počas náročného dňa. Dodá telu bielkoviny, mnoho minerálov, vitamínov, zdravých tukov, sacharidov a antioxidantov. Kakaové bôby dodajú smoothie fajn štruktúru a príjemne chrumkajú. Skvelé sú aj ďatle, ktoré podporujú imunitu. V moslimských zemiach sú považované dokonca za strom života. Čo tak zajtra začať ráno s týmto smoothie?

Potrebujeme:

Postup:

Jednoducho si všetky ingrediencie vymixujeme do hladka, nalejeme do pohára a posypeme kakaovými kúskami. Nazdravie!

kalórie: 203kcal

tuky: 1g

sacharidy: 36,7g

bielkoviny: 13,5g

 

Počas zvýšenej fyzickej aktivity je telo zaťažované a je potrebné doplniť energiu. Toto vegánske smoothie je skvelá možnosť ako dodať telu presne to, čo potrebuje a to rovno v tekutej sladkej verzií. Výborne sa hodí aj na raňajky, kedy “nakopne” metabolizmus na plné obrátky. Vďaka použitým ingredienciám má toto smoothie povzbudivé účinky a navodzuje duševnú sviežosť.

Kristína Močková
Spisovateľ a expert
Zobraziť profil Kristína Močková
Kristína sa našom blogu sústredí hlavne na recepty, či už sa jedná o dezerty, desiaty, tipy na raňajky alebo obedy. Správna výživa je jej blízka, pretože okrem toho, že vo voľnom čase rada trávi čas v kuchyni, sa venuje aj posilňovaniu. Vyše dvoch rokov sa stravuje a zaujíma o flexibilné stravovanie (IIFYM) a vďaka tomu má základné poznatky aj z oblasti stravy a výživy. Okrem Myprotein blogu píše recepty aj pre web aktin.cz - https://aktin.cz/clanky?f%5Bauthors%5D=80399. Kika je v piatom ročníku na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave, odbor Fotografia a nové médiá. Jej praktická bakalárska práca, ktorú fotograficky spracovala, sa venovala téme žien a silového športu. Chcela upozorniť na neopodstatnené predsudky voči ženám, ktoré sa venujú „mužskému športu“. Táto práca sa objavila aj na platforme Red Bull Showcase - https://www.redbull.com/sk-sk/girls-who-lift-kristina-mockova-local-fitness-foto-red-bull-showcase. Kikine recepty a viac o nej a jej stravovaní môžete nájsť aj na jej Instagrame - https://www.instagram.com/kikeseats/.
myprotein