Skip to main content
Strava

Hydratácia, základ úspechu | Voda a šport | Pitný režim

Hydratácia, základ úspechu | Voda a šport | Pitný režim
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert6 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Dbajte na to, aby ste mali stále plnú fľašu vody! Povieme vám, prečo vám pomôže pitie najmenej 2 litrov vody za deň zlepšiť si zdravie v každom smere. Navyše budete mať veľké množstvo energie!   

Chudnutie

Aj keď hydratácia nesúvisí priamo s chudnutím, pitie čistej vody namiesto sódy, alebo sladených nápojov nielenže lepšie uhasí smäd, ale aj pomôže vášmu organizmu odstrániť nepotrebné látky a toxíny. Keď vypijete pohár vody pred jedlom, budete sa cítiť plnší a zjete menej – smäd je často zamieňaný za hlad!

Pružnosť pokožky

Hydratovaná, plná a elastická – chceli by ste, aby vaša pokožka vyzerala inak? Ak vypijete viac než 2 litre vody denne, znížite si riziko vysychania kože, ale aj riziko dermatitídy, starnutia pokožky a infekcie. Je to oveľa lacnejšia a zdravšia varianta, ako rôzne elixíry a čarovné mastičky. Udržte si ten najlepší vzhľad svojej pokožky. Vaša pokožka bude žiariť po celý rok.

Svalová efektívnosť

Hydratácia je kľúčom k silným a pevným svalom. Prečo? Pretože voda napomáha transportu kyslíka do vašich svalov a pripravuje ich na tvrdú fyzickú záťaž. Konzumácia vody taktiež pomáha odvrátiť svalové kŕče, premazať kĺby a predchádzať svalovej únave, alebo trvalému poškodeniu.

Imunita

Vaša skrytá zbraň! Bojujte proti chorobám, zabraňujte bolestiam hlavy, bolestiam kĺbov, únave, malátnosti a závratom pomocou obyčajnej vody! Pitie dostatočného množstva vody spôsobí, že vaša krv bude môcť prenášať dostatok kyslíka do všetkých buniek vo vašom tele, čo bude mať za následok vašu špičkovú kondíciu po celý rok. Stačí sa len dostatočne napiť každý deň!

Lepší výkon mozgu

Je vedecky dokázané, že pitie dostatočného množstva vody zlepšuje akademické výsledky, takže sa pred skúškou určite vždy dobre napite! Výhod je ale oveľa viac – rehydratácia vášho organizmu po noci strávenej v meste je skvelou liečbou bolesti hlavy. Voda osviežuje, revitalizuje a reštartuje váš mozog. Je dôležitou súčasťou zdravého, šťastného a energického života!

MyproteinUK

Hydratácia je kľúčom k silným a pevným svalom. Pitie dostatočného množstva vody spôsobí, že vaša krv bude môcť prenášať dostatok kyslíka do všetkých buniek vo vašom tele, čo bude mať za následok vašu špičkovú kondíciu po celý rok. Je dôležitou súčasťou zdravého, šťastného a energického života!

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein