Skip to main content
Recepty

Vyskúšajte náš narodeninový Swizzels kokteil

Vyskúšajte náš narodeninový Swizzels kokteil
Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka4 rokov Ago
Zobraziť profil Lauren Dawes
Oslávte s nami naše šestnáste narodeniny! Vyskúšajte tento úžasný ľadový kokteil.

Nedávno sme nadviazali spoluprácu s firmou Swizzels, ktorá vyrába vynikajúce sladkosti. Môžeme vámv tak ponúknuť lahodné doplnky s jedinečnou chuťou. Všetky majú nízky obsah cukru a perfektné nutričné hodnoty. Naše nové Swizzels príchute vám obnovia spomienky na detstvo. Vyskúšajte, či vám najviac chutí Drumstick, Parma Violets, Refreshers alebo Love Hearts.

Tento recept vymyslel Niall Kirkland, ktorý je jedným z našich športovcom. V kuchyni dokáže robiť zázraky. Inšpiroval nás s jeho sladkým a jemným kokteilom, ktorý vás ohúri svojou chuťou.

Chuť nie je jedinou výhodou tohto drinku. Okrem toho obsahuje aj 20g vysokokvalitných bielkovín. Existuje lepšie osvieženie než ľadový nápoj plný bielkovín?

Poďme na to...

Ingrediencie

Postup

  1. Všetky ingrediencie pridajte do kokteilového šejkru (alebo nášho kovového šejkru) a dobre pretrepte.
  2. Podávajte v chladenom pohári a ozdobte ovocím, ktoré vám najviac chutí.

Nutričné hodnoty:

Energia – 91kcal

Sacharidy – 1,2g

Bielkoviny – 20g

Tuky – 0,1g

Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Lauren Dawes

Lauren vyštudovala anglickú literatúru a pochádza z južného Anglicka. Miluje plávanie a posledné roky sa rada venuje silovému tréningu. Taktiež sa chce neustále zdokonaľovať v joge.

Cez víkendy zvyčajne varí alebo chodí na brunch a rada skúša nové recepty s jej spolubývajúcimi – snaží sa zamieňať bežné študentské jedlá, akými sú napríklad cestoviny. Udržiava si zdravú rovnováhu medzi chodením do posilňovne a na párty.

Viac sa o Lauren dozviete na tomto odkaze.

myprotein