Skip to main content
Recepty

Vianoce sú tu a my máme pre vás 6 skvelých vianočných receptov

Vianoce sú tu a my máme pre vás 6 skvelých vianočných receptov
Andrej Preťo
Spisovateľ a Expert1 rok Ago
Zobraziť profil Andrej Preťo

Vianoce, čas radosti, spokojnosti, priateľstva a... Jedenia! Čo si budeme klamať. Všetci sa tešíme na svojich blízkych, kamarátov, pokojnú otmosféru a čo ku tomu neoddeliteľne patrí je aj plné bruško.

Čo teda napiecť tento rok a potešiť tak svojich blízkych? Dali sme pre vás dohromady 6 receptov, ktoré zaručene nesklamú.

Recepty

Proteínové Snehové Guličky Z Bielej Čokolády

Tieto snehové guličky sú perfektnou pochúťkou s vysokým obsahom bielkovín. Skvele zaženú vaše chute na sladké počas sviatočného obdobia.

Začneme jednoduchým receptom, ktorý zvládne aj.... Chlap! No myslíme to úplne vážne. A ako si môžete všimnúť, výsledok stojí za to.

Recepty

Mrazené Proteínové Jogurtové Košíčky | Extra Jednoduchý Snack Vhodný Po Tréningu

Tieto chutné proteínové košíčky sú ideálne na doplnenie bielkovín po tréningu alebo len tak počas dňa.

Druhá skvelá pochúťka nie len že zasýti a dodá kvalitne živiny, ale ulahodí aj chuťovým pohárikom!

Recepty

Škoricové Sušienky S Vysokým Obsahom Bielkovín

Tieto sušienky s vysokým obsahom bielkovín sú ideálnou maškrtou v období sviatkov. Potešíte s nimi každú návštevu.

Tak je čas aj na niečo, čo trošku chrúme. Ku klasickým vianočným perníkom sa ideálne hodia aj tieto cookiesky a my si dokonca odvážime tvrdiť, že sú aj ich vhodná náhrada.

Recepty

Banánové brownies s arašidovým maslom

Je na čase upustiť od bežného banánového chleba. Doprajte si niečo chutnejšie!

Počuli ste už niekedy o niekom, kto by pohrdol skvelým brownies? No my určite nie a aj preto si myslíme, že táto pochúťka by mala byť súčasťou vianočného taniera plného dobrôt.

Recepty

Proteínové košíčky s bielou čokoládou a arašidovým maslom

Kombinácia bielej čokolády a arašidového masla? Áno, prosím!

Ako piaty v poradí prichádzajú opäť košíčky, ale tentokrát sú s bielou čokoládou a arašidovým maslom. Kombináciu ktorú ak neskúsite nepochopíte. Okrem toho tento recept patrí tak isto do kategórie jednoduchších, takže s ním nestratíte veľa času.

Recepty

Nepečené guličky s arašidovým maslom

Táto lahodná pochúťka s vysokým obsahom bielkovín je perfektnou alternatívou k nezdravým sladkostiam.

A keďže milovníci arašidového masla sú takmer všade, posledný recept musí túto ingredienciu obsahovať. Tieto guličky sú ideálnou voľbou na sviatočný stôl alebo ku večernému "Sám doma".

Andrej Preťo
Spisovateľ a Expert
Zobraziť profil Andrej Preťo
Andrej sa od svojich 13 rokov venuje aktívnemu, skoro poloprofesionálnemu, športovaniu v oblasti kulturistiky. V minulosti sa zúčastnil jednej celoslovenskej kulturistickej súťaže (MS SR Juniorov v Hnušti 2015), kde obsadil 3. miesto. Počas poslednej prípravy na ďalšiu súťaž v roku 2016 sa Andrej zranil a neskôr v dôsledku tohto zrania absolvoval operáciu ramena. Podľa jeho slov mu aj táto skúsenosť priniesla niečo do života, pretože ako sám hovorí, dnes už musí cvičiť opatrnejšie a výrazne viac sa sústrediť na správnu techniku cvičenia. Vyštudoval vysokú školu Bezpečnostného inžinierstva v Žiline a aj keď jeho vysokoškolské vzdelanie nemá nič spoločné zo športom, jeho vášeň ku kulturistike ho neustále motivuje do sebavzdelávania sa ohľadom základných funkcií ľudského organizmu a anatómie ľudského tela, na úrovni medicínskych skrípt a bestsellerov na tému fitness, vyžíva a posilňovanie. Kulturistika, aktívny životný štýl, zdravá strava a doplnky výživy sú dnes už jeho neoddeliteľnou súčasťou. Aj keď Andrej nepracuje ako osobný tréner alebo špecialista na výživu, je u neho táto kapitola stále otvorená, tak isto ako aj súťaženie v kulturistike. Viac informácií o Andrejovi nájdete na jeho fan page: https://www.facebook.com/AndrejPretoClassicBodybuilder/
myprotein