Skip to main content
Tréning

Najlepšie oblečenie na jogu | Nová Composure kolekcia oblečenia

Najlepšie oblečenie na jogu | Nová Composure kolekcia oblečenia
Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka3 rokov Ago
Zobraziť profil Lauren Dawes

V tomto zaujímavom článku vám predstavíme našu novú kolekciu oblečenia, ktorá vás podporí pri cvičení jogy.

Joga je nielen dobrým tréningom pre telo, ale podporí aj vaše psychické zdravie. Aj desaťminútové cvičenie vás môže správne naladiť na celý deň. Je to skvelá aktivita, pri ktorej si dobre oddýchnete. To je dôvodom, prečo toľko ľudí začalo cvičiť jogu počas súčasnej nepriaznivej situácie. Je to tréning, pri ktorom zabudnete na všetky svoje starosti.

Joga nás veľmi baví, preto sme sa rozhodli, že vytvoríme úplne novú kolekciu s názvom Composure — jedná sa o unikátny rad oblečenia, ktoré bolo navrhnuté špeciálne na cvičenie jogy. Nižšie si môžete pozrieť našu ponuku a urobiť objednávku.

oblečenie na jogu

Preklikom sa dostanete na nasledovné kategórie:

Tréning

10 základných cvikov jogy pre začiatočníkov | Začíname s jogou

Je čas vyskúšať si jogu a vyťažiť niečo z jej benefitov.

Strava

Správa výživa pri cvičení jogy | Strava ako kľúč k úspechu

Najlepšie pred a po tréningové jedlá po cvičení jogy.

Pár slov o kolekcii Composure

 

Kolekcia Composure je prvou špecifickou kolekciou, ktorú sme navrhli priamo na tréningy jogy. Základom celej kolekcie je jej samotný dizajn. Ten nám bližšie popísala samotná dizajnérka menom Emma Lucas.

“Chcela som, aby táto kolekcia spĺňala predovšetkým funkčnosť. Účelom kolekcie je podporiť vás počas tréningu jogy. Rozhodli sme sa, že jej dáme názov Composure (z angl. „vyrovnanosť“), keďže chceme, aby ste jogu brali ako celok so všetkým, čo k nej patrí. Chceme, aby vám toto oblečenie pomohlo nadobudnúť myšlienky rovnováhy a vyrovnanosti. Práve o tom je i samotná joga.”

“Kolekcia je jemná, elastická a pohodlná. Cvičí sa v nej veľmi pohodlne a oblečenie neobmedzuje v pohybe. Je ideálne na všetky štýly jogy – od štýlu hot yoga až po štýl Hatha.”

“Strávila som dosť času výskumom rôznych štýlov jogy. Podarilo sa nám vyriešiť problémy v oblasti diskomfortu a nedostatočnej funkčnosti oblečenia. Kolekcia Composure je vyrobená z materiálu, ktorý sa perfektne prispôsobí postave a nebráni ani v tých najnáročnejších pohyboch. Chodila som na rôzne hodiny jogy, aby som pochopila, čo je pri tomto cvičení najviac dôležité. Zistila som, že je vhodné využívať upokojujúce farby, jemné materiály a praktický dizajn. ”

 

Composure pre ženy

 

Composure Bunda

Táto bunda vás ochráni pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami počas chladnejších dní. Má nepremokavý povrch a dobre zadržiava teplo. Okrem toho má flísové vrecká a štýlový strih.

Dostupná už čoskoro! 

Composure Podprsenka

Táto športová podprsenka je vyrobená s obopínavým strihom cross-back. Nielenže vyzerá veľmi dobre, ale je aj mimoriadne komfortná. Je vyrobená z elastického materiálu, ktorý je veľmi jemný. Má spodnú sťahujúcu časť.

 

Composure Tielko, Tričko a Tričko S Dlhým Rukávom

Či už potrebujete ľahké tričko alebo extra podporu na cvičenie, nemusíte hľadať ďalej. Máme pre vás veľký výber tielok a tričiek, ktoré sa ideálne hodia na cvičenie jogy.

Naše Composure Tielko je vyrobené s dôrazom na jemnosť a ľahkosť. Podporí vás pri cvičení a neobmedzuje v pohybe. Má vstavanú sieťovinu v oblasti hrude a chrbta, ktorá perfektne odvádza pot a dodáva tielku priedušné vlastnosti. Je vyrobené so štýlovým strihom cross-back.

Naše Composure Tričko vám poskytne mierne väčšiu ochranu. Je vyrobené s klasickým strihom regular-fit z elastického materiálu. Má elastický sťahovací lem, ktorý sa dobre prispôsobí vašej postave. Už žiadne padajúce tričko na hlavu počas stojky!

Naše Composure Tričko S Dlhým Rukávom má skrátenú dĺžku a príjemný materiál, ktorý sa dobre prispôsobuje akémukoľvek pohybu. Strih cross-back tričku pridáva výnimočný štýl a priedušná zadná časť sa postará o maximálny komfort počas tréningu.

 

Composure Legíny a Cyklistické Kraťasy

Naše Composure Legíny i Cyklistické Kraťasy sú vyrobené z extra jemného a elastického materiálu, ktorý sa postará o celkové pohodlie počas cvičenia. Tieto legíny i kraťasy vám poskytnú podporu, vďaka ktorej sa budete môcť plne sústrediť na svoj tréning. Majú vysoký pás, ktorý sa len tak ľahko nezhŕňa.

Okrem toho majú skryté švy, ktoré minimalizujú podráždenie pokožky a dodávajú oblečeniu jedinečný štýl.

 

Composure Mikina a Tepláky

Mikina a tepláky z tejto kolekcie sa ideálne hodia na zahriatie pred samotným cvičením.

Naša Composure Mikina je vyrobená s raglánovými rukávmi z elastického materiálu, ktorý neobmedzuje v pohybe a je extra jemný. Mikina má aj trojvrstvovú kapucňu.

Composure Tepláky sú taktiež vyrobené z rovnako jemného elastického materiálu. Majú elastický pás, ktorý sa dobre prispôsobí vašej postave. Okrem toho majú sťahovacie manžety, ktoré sa počas cvičenia nezhŕňajú.

Uvidíte, že ak si vyskúšate túto kombináciu, už nikdy si nebudete chcieť obliecť nič iné. Je taká pohodlná.

 

Composure Ponožky

Zaslúžite si viac než staré a deravé ponožky, ktoré náhodne vytiahnete z vášho šatníka. Doprajte si mimoriadny komfort, ktorý vám poskytnú naše ponožky z kolekcie Composure.

Sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý oceníte počas náročnejších tréningov. Vnútro i vonkajšiu časť majú spracované špeciálnym spôsobom tak, aby sa ponožky nezhŕňali.

Dostupné už čoskoro!

Pánske oblečenie na jogu

 

Chlapi, nemusíte sa báť. Zatiaľ síce pre vás nemáme novú špecializovanú kolekciu oblečenia na jogu, no v našej ponuke nájdete vysokokvalitné oblečenie, ktoré sa postará o kvalitný tréning. Pozrite sa nižšie.

 

Essentials Rozšírené Tielko

Toto tielko sa vyrába zo 100% organickej bavlny. Má skvelé priedušné vlastnosti, vďaka ktorým tielko dobre odvádza pot počas cvičenia. Neobmedzuje v pohybe a poskytne vám maximálny rozsah aj pri náročných tréningoch.

 

Essentials Tkané Kraťasy Typu 2-v-1

Tkané kraťasy z kolekcie Essentials vám poskytnú extra podporu počas tréningu, a to aj vďaka vnútornej vrstve z jersey materiálu, ktorý je veľmi jemný a pohodlný. Sú elastické a dobre sa prispôsobia akémukoľvek pohybu. Okrem toho majú aj bočné rozdelené lemy, ktoré zabezpečujú absolútnu voľnosť. Určite vás poteší aj ľahké vrecko, kam si môžete uložiť svoje cennosti.

 

Essentials ¾ Spodky

Tieto pánske spodky sú vyrobené s obopínavým strihom, ktorý vás podporí počas náročnejších cvičení. Sú veľmi priedušné a dobre odvádzajú pot. Zabezpečia vám komfort a pohodlie.

Príslušenstvo a doplnky na jogu

 

Composure Podložka Na Jogu

Táto podložka je hlavnou výbavou každého jogistu, no dobre poslúži aj pri bežných tréningoch. Ak budete mať svoju podložku, bude sa vám cvičiť pohodlnejšie. Je vyrobená z vysokokvalitnej peny. Jej dizajn je navrhnutý tak, aby dobre držala na zemi a nekĺzala sa. Okrem toho má vyhradené miesto, kam si môžete zaznačiť svoje meno v prípade straty.

Dostupná už čoskoro!

 

Composure Taška Na Jogu

Táto taška je ideálnym pomocníkom pri akomkoľvek tréningu jogy. Má prednú priehradku a bočné priehradky so sieťovinou a ďalšie bočné vrecko, kam si môžete uložiť svoju obuv. Okrem toho má sieťovinový úchyt a extra miesto na vašu joga podložku. Táto unikátna taška vám jednoducho nesmie chýbať!

Dostupná už čoskoro! 

Cviky pre začiatočníkov

 

Ak ste jogu nikdy neskúsili, nevadí. Máme pre vás nachystané cviky pre začiatočníkov, vďaka ktorým sa posuniete vpred. V článku objavíte desať základných pohybov, s ktorými môžete začať.

 

Správna strava pri cvičení jogy

 

Po kvalitnom tréningu jogy pravdepodobne vyhladnete. To, čo zjete, bude mať vplyv na vaše celkové zdravie a vzhľad postavy. Je preto veľmi dôležité vedieť, ako sa správne stravovať. V článku sa dozviete, čo odporúča nutričný poradca.

 

Inšpiratívne videá a tréningy

 

joga

Dokonca aj v našom skvelom tíme máme ľudí, ktorí cvičia jogu. Preto vám s radosťou prikladáme odkaz na náš jedinečný YouTube Joga playlist, kde sa môžete inšpirovať rôznymi zaujímavými cvikmi a radami.

Naše články slúžia výhradne na informačné a vzdelávacie účely a nemali by sa považovať za lekársku pomoc. Ak máte obavy alebo pochybnosti ohľadom akýchkoľvek záležitostí, skôr než začnete užívať výživové doplnky, poraďte sa so zdravotníckym pracovníkom. Taktiež konzultujte akúkoľvek významnú zmenu v stravovaní.

Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Lauren Dawes

Lauren vyštudovala anglickú literatúru a pochádza z južného Anglicka. Miluje plávanie a posledné roky sa rada venuje silovému tréningu. Taktiež sa chce neustále zdokonaľovať v joge.

Cez víkendy zvyčajne varí alebo chodí na brunch a rada skúša nové recepty s jej spolubývajúcimi – snaží sa zamieňať bežné študentské jedlá, akými sú napríklad cestoviny. Udržiava si zdravú rovnováhu medzi chodením do posilňovne a na párty.

Viac sa o Lauren dozviete na tomto odkaze.

myprotein