Skip to main content
Tréning

Doprajte si to najlepšie | Myprotein Pro-Tech kolekcia oblečenia

Doprajte si to najlepšie | Myprotein Pro-Tech kolekcia oblečenia
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert7 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Myprotein Pro-Tech oblečenie

Nové Myprotein oblečenie sa ukázalo ako ako veľmi populárna a úspešná kolekcia a to vďaka dobrému dôvodu! Okrem toho, že je mimoriadne elegantné, je tiež pohodlné, vzdušné a ideálne na nosenie pri ťažkých tréningoch v interiéroch, i v exteriéroch. Obohaťte svoj šatník o tie najlepšie kúsky!

Výhody Pro-Tech kolekcie

Urobte si svoj tréning oveľa príjemnejším investíciou do oblečenia špecializovaného na tvrdý tréning! Pro-Tech je skvelá voľba. Prinášame vám hneď niekoľko dôvodov na kúpu.

Výzor

Oblečenie Pro-Tech nie je z hrubých materiálov, ale z takých, ktoré presne priliehajú na vaše telo. To znamená, že lichotí vašej postave a pôsobí, že vám bolo vyrobené na mieru. Prilieha na tých správnych miestach, čiže vás určite nebude obmedzovať v plnom rozsahu pohybu, na úkor výzoru. V oblečení Pro-Tech budete vyzerať jednoducho skvele vždy!

Vzdušnosť

Odev, ktorý odvádza vlhkosť je veľmi dôležitý najmä pri tréningoch. Posledná vec ktorú potrebujete, je oblečenie nasiaknuté potom, ktoré na vás drží na pevno. Pro-Tech oblečenie spĺňa požiadavky a najvyššie kritéria, aby umožnilo pokožke dýchať a zabránilo prehriatiu. Zároveň vás chráni pred vetrom a chladom.

Pohyb

Byť schopný komfortne sa pohybovať v telocvični je požiadavka, ktorú má na oblečenie každý. Rad Pro-Tech má zabudovanú technológiu umožňujúcu plný rozsah pohybu, nech už bežíte maratón, alebo cvičíte s Kettlebell.

Komfort

Komfort je kľúčom k produktívnemu tréningu. Keď ide do tuhého, môžete si byť istí, že Myprotein Pro-Tech rad vás nesklame. Zostanete v teple, suchu a v kľude sa môžete zameriavať na činnosť, ktorú práve robíte. Toto oblečenie bolo navrhnuté pre vás a vaše potreby. Dosiahnite svoj cieľ!

Dámska Pro-Tech mikina

Naša Pro-Tech Mikina je vyrobená z jemnej zmesi bavlny a polyesteru, ktorá nedráždi pokožku a poskytne vám maximálne pohodlie počas cvičenia. Klasický strih Slim Fit je doplnený o predné vrecká, dierky na palce, elastické ohyby a vysoký golier s kapucňou pre lepšie udržiavanie tepla. Mäkkosť tkaniny má zásadný význam pre pohodlie pri náročných tréningoch a to najmä ak beháte, takže sa môžete vyhnúť nepohodlnému treniu a odieraniu na koži. Táto mikina je z tenkého materiálu, lichotí všetkým obrysom vášho tela a zvýrazní vaše krivky. Bonus tejto mikiny je jej odolný povrch, čo je užitočná funkcia, keď vás zastihne dážď. Pomôže vám ostať v suchu, až sa dostanete zase domov! Táto mikina je k dispozícii v módnych farbách, vrátane khaki, ružovej, šedej a čiernej.

Dámska Pro-Tech puffovaná bunda

Pro-Tech Ľahká puffovaná bunda je vyrobená z kombinácie jemných materiálov a ľahkej výplne pre maximálnu pohyblivosť a odolnosť. Táto ľahká bunda má vnútorné vrecko pre uskladnenie drobností a na chrbte má logo Myprotein. Má veľmi nízku hmotnosť a funkciu, ktorá vám bez problémov umožní trénovať aj vonku. Už vám nehrozí žiadne obmedzovanie v pohybe na chrbte. Je vyrobená z materiálov, ktoré vás udržia v teple, no zabraňujú prehriatiu, napríklad pri behu. Dodáva sa v elegantnej Slim Fit verzií v štýlovej šedozelenej a čiernej farbe. Upozorňujeme, že máme k dispozícií aj pánske veľkosti pufovanej bundy v krásnej čiernej a khaki farbe.

Pánske bežecké Pro-Tech Slim Fit nohavice

Pro-Tech bežecké nohavice sú vyrobené z bavlnenej zmesi jemnej na dotyk, ktorá nedráždi pokožku. Nadčasový Slim Fit dizajn je vylepšený o tvarované panely, spevnené lemy a vrecká so zakrytým zipsom. Majú na sebe logo Myprotein. Sú vhodné aj na ťažké tréningy v posilňovni, keďže sú z veľmi kvalitného materiálu. Tiež vám zabezpečia suchosť v prípade, že vás zastihne nepredvídateľný dážď.

Pánska Pro-Tech mikina

Pro-Tech mikina je vyrobená z jemnej zmesi bavlny a polyesteru, ktorá nedráždi pokožku a poskytne vám maximálne pohodlie počas cvičenia. Klasický strih Slim Fit je doplnený o predné vrecká, zakrytý zips, ktorý udržuje teplo a dierky na palce pre väčšie pohodlie. Štýl, pohodlnosť a praktickosť je najlepší a najvýstižnejší opis tejto mikiny. Je k dispozícií v sivej, svetlošedej a khaki farbe.

Zdroje: http://www.myprotein.com/thezone/training/discover-myproteins-pro-tech-clothing-range/

Kolekcia Pro-Tech si vás získa komfortom, eleganciou a štýlovým výzorom. Väčšina odevov vyrobených touto technológiou sa skladá zo zmesi bavlny a polyesteru, čo zabezpečuje plný rozsah pohybu pri akejkoľvek fyzickej aktivite a zaručí vám pocit bezpečia, sucha a tepla. Navyše, moderné oblečenie umocní vašu motiváciu do cvičenia!

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein