Skip to main content
Recepty

5 receptov plných bielkovín, v ktorých využijete Double brownie ako ingredienciu

5 receptov plných bielkovín, v ktorých využijete Double brownie ako ingredienciu
Evangeline Howarth
Spisovateľka a redaktorka3 rokov Ago
Zobraziť profil Evangeline Howarth

Náš Double brownie má neodolateľnú chuť a textúru. Má cesto zo sušienok a brownies, ktoré je ozdobené karamelom s nízkym obsahom cukru. Okrem toho obsahuje plno bielkovín – podporí vás na ceste za vysnívanou postavou. Vyskúšajte, aké to je, keď si človek môže dopriať pochúťku bez pocitu viny!

 

Čo je Double Brownie?

Predstavujeme vám našu horúcu novinku – vyberte si svoju obľúbenú príchuť! Máme pre vás nachystaný lahodný recept s marshmallows alebo čokoládou. Ktorú príchuť vyskúšate ako prvú?

Táto pochúťka vám poskytne až neuveriteľných 14g bielkovín v jednej porcii. Okrem toho má vysoký obsah vlákniny.

double brownie

 

1. Zmrzlina s Double brownie

Namiesto bežného dezertu so zmrzlinou si môžete dopriať alternatívu s kúskami nášho Double brownie. Aby bol recept ešte zaujímavejší, môžete Double brownie zohriať v mikrovlnke na niekoľko sekúnd a krásne sa rozpustí.

Viete, čím tento recept ešte viac „okoreníte“? Vyskúšajte dať na vrch pár lyžičiek arašidového masla, ktoré recept obohatí nielen chuťovo, ale aj obsahom bielkovín.

Ingrediencie: 

zmrzlina s double brownie

 

2. Proteínový topping na palacinky 

Máte radi palacinky na raňajky a neviete, čím ich trochu oživiť? Kúsky Double brownie vám pomôžu spraviť špeciálny topping, ktorý zároveň dodá palacinkám kvalitné živiny.

Ak si chcete urobiť vanilkové palacinky s bielou čokoládou, do bežných palaciniek pridajte náš vanilkový proteín a servírujte ich ozdobené Double brownie s príchuťou bielej čokolády a marshmallows.

V prípade, že dávate prednosť tmavšej čokoláde, jednoducho nahraďte vanilkový proteín za čokoládový a palacinky pri servírovaní ozdobe Double brownie s príchuťou čokolády. Chuťovka, však?

Ingrediencie: 

 

3. Proteínové sušienky 

Podobajú sa na bežné čokoládové cookies, no sú lepšie. Stačí si nakrájať Double brownie a pridať ho namiesto čokolády do bežného sušienkového cesta. V týchto sušienkach sa Double brownie počas pečenia rozpustí. Môžete nimi prekvapiť návštevu – uvidíte, že si budú pochvaľovať!

Ingrediencie: 

proteínové sušienky

 

4. Mliečny proteínový kokteil s Double brownie

Všetky ingrediencie rozmixujte spolu s Double brownie a zázrak je na svete. Je to také jednoduché!

Takýto kokteil vám poskytne až 35 gramov vysokokvalitných bielkovín. Ideálne sa hodí k večernému leňošeniu po poriadnom tréningu.

Ingrediencie: 

kokteil

 

5.  S’mores s Double brownie

Roztopte našu Proteínellu spolu s marshmallows. Potom ňou natrite dve časti prekrojeného Double brownie, ktoré sendvičovo spojte. Takýto sladký sendvič vám poskytne až neuveriteľných 20 gramov bielkovín. Ani sa to nezdá, však?

Tento dezert nie je pre nerozhodných. Pochutnajú si na ňom milovníci sladkého. Dajte nám vedieť, ako vám chutil!

Ingrediencie: 

 

Čo si treba zapamätať: 

Ak dodržiavate diétu a počítate si príjem makroživín, určite dostanete raz za čas chuť na niečo sladké. Vyskúšajte náš Double brownie a uvidíte, že je to najlepšia voľba pre mlsný jazýček. Dajte nám vedieť, ako vám chutili tieto recepty. Ktorý ste skúsili ako prvý?

Objavte svoju obľúbenú príchuť – objednajte si z oboch príchutí po jednom balení a zistite, ktorá vám chutí viac.

Naše články slúžia výhradne na informačné a vzdelávacie účely a nemali by sa považovať za lekársku pomoc. Ak máte obavy alebo pochybnosti ohľadom akýchkoľvek záležitostí, skôr než začnete užívať výživové doplnky, poraďte sa so zdravotníckym pracovníkom. Taktiež konzultujte akúkoľvek významnú zmenu v stravovaní.

Evangeline Howarth
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Evangeline Howarth

Evangeline sa v súťažných športoch angažuje už od mladého veku. Ako kvalifikovaná RYA Dinghy inštruktorka  chápe dôležitosť správnej výživy na podporu pri extrémnych a vytrvalostných športoch, a to najmä vďaka jej skúsenostiam z Team GBR Squads a vedenia svojho prvého univerzitného tímu.

Vo svojom voľnom čase miluje beh, a to hlavne maratóny. Počas víkendov sa venuje vodným športom a horskej turistike. Jej bežný večer strávi HIIT tréningom alebo drepovaním. Potom si zvyčajne dopraje niečo pikantné a kopec zeleniny – mňam!

Viac informáciách o Evangeline sa dozviete na tomto odkaze.

myprotein