Skip to main content
Uncategorised

Vyberte si to pravé oblečenie na jogu | Žhavá kolekcia Composure 2.0

Vyberte si to pravé oblečenie na jogu | Žhavá kolekcia Composure 2.0
Monica Green
Spisovateľ a expert3 rokov Ago
Zobraziť profil Monica Green

Skúšali ste už niekedy cvičiť jogu? Tento typ tréningu nie je len skvelým pomocníkom pre relaxáciu mysle, ale zároveň efektívne posilní vaše svaly.

Na jogu by ste mali nosiť špeciálne oblečenie, ktoré neobmedzuje v pohybe a umožní vám maximálny rozsah. Kto nevyskúšal jogu, pravdepodobne netuší, aké je to namáhavé – človek musí posúvať hranice svojej flexibility, čo môže byť náročné v nepohodlných teplákoch alebo tričku.

Naša vylepšená kolekcia Composure 2.0 bola navrhnutá tak, aby splnila všetky kritériá vhodného oblečenia na jogu. Oblečenie z tejto kolekcie vás upokojí svojimi jemnými farbami a navyše vám dodá jedinečný štýl.

composure - oblečenie na jogu

 

Športové podprsenky

Športová podprsenka z kolekcia Composure vám ponúkne strednú podporu vďaka dvojitej vrstve a spevnenej spodnej časti pod hruďou. Ramienka majú crossover dizajn, ktorý vám umožní maximálny rozsah pohybu.

Celá kolekcia Composure 2.0 sa vyrába z udržateľných tkanín a výnimkou nie sú ani športové podprsenky. Vyrábajú sa z vysokokvalitnej recyklovanej látky REPREVE.

Vyberte si z troch štýlových a upokojujúcich farieb. K dispozícii je červená, ružová a pestrá zelená.

Legíny

Za každou dobrou fotkou z tréningu jogy sú skvelé legíny… a v kolekcii Composure 2.0 nájdete top výber!

V legínach z tejto kolekcie sa budete cítiť jednoducho skvele. Majú minimalistické švy, vysoký pás a podlhovastý predný diel, ktorý tvorí ilúziu predĺženej siluety (pre tie najlepšie fotky).

Naše legíny sa taktiež vyrábajú z recyklovaných látok REPREVE. O životné prostredie sa nemusíte obávať.

Na horúce letné tréningy máme k dispozícii cyklistické kraťasy s rovnakými vlastnosťami ako legíny.

K dispozícii máme červenú, ružovú a pestrú zelenú farbu. Ktorú z nich si vyberiete vy? Neviete sa rozhodnúť? Čo tak všetky tri?

Tielká

Tielko z kolekcie Composure dokonale doplní váš outfit na jogu. Vyrába sa z dvojvrstvovej textílie a má vstavanú podporu podprsenky. Tielko neobmedzuje v pohybe vďaka dizajnovému strihu racer-back. Rovnako ako všetky ostatné kusy oblečenia z kolekcie Composure, aj naše tielko je vyrobené z vysokokvalitného recyklovaného materiálu REPREVE.

K dispozícii máme šedé a červené farebné prevedenie. Ktoré si vyberiete vy?

Tričká

Kolekcia Composure je výnimočná tým, že je navrhnutá špeciálne na cvičenie jogy. Aj toto tričko má vlastnosti, ktoré vás podporia pri tréningu. Má prednú prepletenú časť a skrátenú dĺžku, čím zabezpečí maximálny komfort počas cvičenia.

Tričko sa ideálne hodí k legínam z rovnakej kolekcie. Je vyrobené z udržateľných materiálov REPREVE.

Ktorá farba sa vám páči? (Odporúčame červenú!)

Tepláky

Tepláky z kolekcie Composure 2.0 spĺňajú dvojitý účel. Môžete si ich obliecť buď na tréning alebo na oddych. Vyskúšajte, ako skvele sa v nich leňoší!

Vďaka sťahovaciemu pásu vám tieto tepláky sadnú ako uliate. Vyrábajú sa z jemnej BCI bavlny, ktorá je šetrná k životnému prostrediu. Tepláky sú hebké a vďaka skrytým švom vám nepodráždia pokožku. Majú navyše široké manžety, ktoré vám poskytnú pohodlie aj počas tých najnáročnejších polôh.

Vyberte si červenú alebo zelenú farbu.

Mikina

Kto by nechcel štýlovú teplákovú súpravu, v ktorej sa perfektne cvičí i leňoší zároveň? Táto mikina je ideálnym doplnkom k teplákom z kolekcie Composure.

Rovnako ako tepláky, aj mikina z tejto kolekcie sa vyrába z jemnej BCI bavlny, ktorá je šetrná k životnému prostrediu. Má pohodlné raglánové rukávy a oblúkový výstrih. Mikina neobmedzuje v pohybe a dodá vám jedinečný štýl.

Na výber máme zelenú alebo červenú farbu. Ktorá sa vám páči viac?

 

Tréning

10 základných cvikov jogy pre začiatočníkov | Začíname s jogou

Je čas vyskúšať si jogu a vyťažiť niečo z jej benefitov.

Naše články slúžia výhradne na informačné a vzdelávacie účely a nemali by sa považovať za lekársku pomoc. Ak máte obavy alebo pochybnosti ohľadom akýchkoľvek záležitostí, skôr než začnete užívať výživové doplnky, poraďte sa so zdravotníckym pracovníkom. Taktiež konzultujte akúkoľvek významnú zmenu v stravovaní.

Monica Green
Spisovateľ a expert
Zobraziť profil Monica Green
Monika pochádza z južného Londýna. Vyštudovala školu University of Leeds v odbore filozofie. Popri škole si vybudovala vzťah k cvičeniu, čo jej nesmierne pomohlo v náročnom období počas štúdia. Monica nadobudla praktické skúsenosti aj ako autorka, a to vďaka písaniu článkov pre známy študentský portál. Je nadšená, že môže prežívať svoju vášeň k cvičeniu. Vo svojom voľnom čase rada varí a chodí do reštaurácií. Rada si zájde s priateľmi na večeru, ale aj na turistiku.
myprotein