Skip to main content
Recepty

Banánovo-Čokoládová Overnight Kaša | Začnite Deň Plní Sily

Banánovo-Čokoládová Overnight Kaša | Začnite Deň Plní Sily
Evangeline Howarth
Spisovateľka a redaktorka4 rokov Ago
Zobraziť profil Evangeline Howarth

Máte radi krémové a čokoládové raňajky, ktoré nerozhádžu váš tréningový režim? Tento vynikajúci proteínový recept s ovsenými vločkami je presne to, po čom ste túžili. Zažeňte vaše chute touto lahodnou maškrtou, ktorá vás nasýti až do času obeda.

Recept je mimoriadne rýchly a jednoduchý. Pripraviť si ho môžete deň predtým, čo je výhodou, ak ste typ človeka, ktorý sa ráno pravidelne ponáhľa.

Z receptu vyjde 1 porcia
Overnight kaša
Ingrediencie
Kaša na raňajky
Postup
  1. Všetky ingrediencie okrem ovsených vločiek rozmixujte — po riadnom rozmixovaní by vám malo vyjsť jemné cesto.
  2. Cesto zmiešajte spolu s ovsenými vločkami. Premiešajte tak, aby ste dosiahli rovnomerné rozloženie všetkých ingrediencií. Následne zmes nalejte do uzavierateľného pohárika alebo misky a odložte približne na 8 hodín alebo na noc.
Nutričné hodnoty v jednej porcii:
Energia 550 kcal
Bielkoviny 32g
Sacharidy 90g
Tuky 11g
Evangeline Howarth
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Evangeline Howarth

Evangeline sa v súťažných športoch angažuje už od mladého veku. Ako kvalifikovaná RYA Dinghy inštruktorka  chápe dôležitosť správnej výživy na podporu pri extrémnych a vytrvalostných športoch, a to najmä vďaka jej skúsenostiam z Team GBR Squads a vedenia svojho prvého univerzitného tímu.

Vo svojom voľnom čase miluje beh, a to hlavne maratóny. Počas víkendov sa venuje vodným športom a horskej turistike. Jej bežný večer strávi HIIT tréningom alebo drepovaním. Potom si zvyčajne dopraje niečo pikantné a kopec zeleniny – mňam!

Viac informáciách o Evangeline sa dozviete na tomto odkaze.

myprotein