Skip to main content
Recepty

Proteínové raňajky s gréckym jogurtom a ovocím | Raňajky s vysokým obsahom bielkovín

Proteínové raňajky s gréckym jogurtom a ovocím | Raňajky s vysokým obsahom bielkovín
Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka10 mesiacov Ago
Zobraziť profil Lauren Dawes

Tento recept, ktorý nevyžaduje žiadne varenie a je potrebná len minimálna príprava, vás nabije na deň bez toho, aby ste museli tráviť veľa času rannou prípravou. Hlavne, ak si vážite každú minútu navyše v posteli ako ja.

Samozrejme, absolútnym víťazným faktorom musí byť pridanie našej neuveriteľnej rady Jelly Belly Clear Whey Isolate. Proteínový boost, ktorý prichádza v dvoch ikonických príchutiach, Very Cherry a Berry Blue, ešte nikdy nechutil tak neodolateľne sladko a ovocne.

Jednoducho pridajte odmerku do gréckeho jogurtu pre hladký a krémový základ a potom navrstvite svoje obľúbené čerstvé ovocie a granolu.

Ingrediencie

  1. 1 odmerka Clear Whey Isolate - Jelly Belly (Very Cherry)
  2. 180 g gréckeho jogurtu
  3. 45 g granoly s vysokým obsahom bielkovín
  4. Hrsť čerstvých čučoriedok
  5. Hrsť čerstvých jahôd (nakrájaných)

Príprava

Najprv pridajte odmerku Very Cherry Clear Whey do gréckeho jogurtu (napríklad Milko) v miske a dôkladne premiešajte, aby ste získali hladkú zmes bez hrudiek. Môžete pridať aj trochu vody pre väčšiu jemnosť.

Teraz vytvorte vrstvy v sklenenom pohári – najskôr pridajte vrstvu zmesi proteínového jogurtu, potom hrsť čerstvého bobuľového ovocia a jahôd a potom posypte granolou. Opakujte pre toľko vrstiev, koľko chcete.

Nutričné hodnoty

Množstvo na jednu porciu

Kalórie 429
Tuk 5g
Sacharidy 35g
Bielkoviny 59g

 

Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Lauren Dawes

Lauren vyštudovala anglickú literatúru a pochádza z južného Anglicka. Miluje plávanie a posledné roky sa rada venuje silovému tréningu. Taktiež sa chce neustále zdokonaľovať v joge.

Cez víkendy zvyčajne varí alebo chodí na brunch a rada skúša nové recepty s jej spolubývajúcimi – snaží sa zamieňať bežné študentské jedlá, akými sú napríklad cestoviny. Udržiava si zdravú rovnováhu medzi chodením do posilňovne a na párty.

Viac sa o Lauren dozviete na tomto odkaze.

myprotein