Skip to main content
Recepty

Ako Urobiť Skvelé Vegánske Smoothie?

Ako Urobiť Skvelé Vegánske Smoothie?
Evangeline Howarth
Spisovateľka a redaktorka4 rokov Ago
Zobraziť profil Evangeline Howarth

Jednoducho neexistuje lahodnejší spôsob, ako získať bielkoviny z rastlinného zdroja, než z našich vegánskych smoothies. Vytvorili sme pre vás skvelý vegánsky recept, ktorý vám poskytne zdravé živiny chutným a praktickým spôsobom.

Hľadáte najlepší vegánsky proteínový prášok? Vyskúšajte našu Vegánsku Proteínovú Zmes, ktorá je vyrobená výhradne z prírodných zdrojov. Obsahuje esenciálne aminokyseliny a 22g bielkovín v jednej dávke. Bielkoviny pochádzajú z fazuľového izolátu a hrachového izolátu. Zmes je ochutená prírodnými arómami a chutí jemne a sladko.

Na to, aby ste si dokázali vyrobiť chutné vegánske smoothie plné bielkovín, budete potrebovať náš prášok, banán a mandľové mlieko. Vytvoríte si tak hustý vegánsky šejk, ktorý poskytne vášmu telu množstvo benefitov. Ideálne sa hodí na obdobie po tréningu alebo kedykoľvek počas dňa. Vychutnajte si tento lahodný kokteil hocikedy, keď naň dostanete chuť.

Ingrediencie:

Postup

  1. V mixéri dohladka rozmixujte našu Vegánsku Proteínovú Zmes, mandľové mlieko, banán a ľad
  2. Nalejte kokteil do pohára a ozdobte obľúbeným topingom — nám vyhovuje lesné ovocie — dobrú chuť!

Nutričné hodnoty

Na 1 porciu

Energia 228kcal 36 kalórií z tuku

 

% odporúčaného denného príjmu*
Tuky 4g 6%
Sacharidy 28g 9%
Bielkoviny 22g 44%

* Prepočet percent denného odporúčaného príjmu je založený na diéte s denným množstvom 2000 kalórií

Evangeline Howarth
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Evangeline Howarth

Evangeline sa v súťažných športoch angažuje už od mladého veku. Ako kvalifikovaná RYA Dinghy inštruktorka  chápe dôležitosť správnej výživy na podporu pri extrémnych a vytrvalostných športoch, a to najmä vďaka jej skúsenostiam z Team GBR Squads a vedenia svojho prvého univerzitného tímu.

Vo svojom voľnom čase miluje beh, a to hlavne maratóny. Počas víkendov sa venuje vodným športom a horskej turistike. Jej bežný večer strávi HIIT tréningom alebo drepovaním. Potom si zvyčajne dopraje niečo pikantné a kopec zeleniny – mňam!

Viac informáciách o Evangeline sa dozviete na tomto odkaze.

myprotein