Skip to main content
Recepty

Veľkonočné Freak Shakes – 2 recepty

Veľkonočné Freak Shakes – 2 recepty
Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka4 rokov Ago
Zobraziť profil Lauren Dawes
Počas Veľkej noci si každý rád dopraje nejaké sladkosti.

Možno ste mali dostatočne pevnú vôľu, aby ste sa zriekli čokolády a ďalších pochúťok, alebo potrebujete niečo mimoriadne špeciálne, aby ste si počas tejto Veľkej noci zdvihli náladu — napríklad aj preto, lebo ste celé dni zavretí doma, a tak sme pripravili pre vás neodolateľné veľkonočné freak shaky.

Vďaka dvom úplne novým sezónnym príchutiam nášho Impact Whey proteínu, ktorými sú Krémová Čokoláda a Čokoládový Zajačik, sa tieto koktejly stávajú výnimočnými.

Chutia až príliš dobre na to, aby ste uverili tomu, že môžu podporiť vaše úsilie v posilňovni a pomôcť vám dosiahnuť vaše ciele vo fitness, keďže obsahujú najmenej 40g bielkovín a bielkoviny sú kľúčom pre rast a udržiavanie svalovej hmoty.1

Dosť bolo rečí... Tieto skvelé nápoje si jednoducho musíte pripraviť!

IngrediencieČokoládový Zajačik:Krémová Čokoláda:Topping:

 

Postup

1) U oboch koktejlov stačí vložiť všetky ingrediencie do mixéra a rozmixovať do hladka (proteínový brownie najprv polámte na menšie kúsky).

2) Zmes nalejte do vysokého pohára s množstvom bezkalorického sirupu s čokoládovou príchuťou. Povrch ozdobte obľúbenými pochúťkami z nášho sortimentu, ktoré vám dodajú množstvo bielkovín — my sme využili špajle, aby sladkosti nepadli na dno.

3) Nakoniec všetko polejte štedrou dávkou sirupu.

 

Nutričné hodnoty na jednu porciu (bez toppingu):
Čokoládový Zajačik Krémová Čokoláda
Energia 499kcal 401kcal
Bielkoviny 51,8g 40,3g
Sacharidy 48,7g 31,6g
Tuky 10g 12g

 

  1. Bielkoviny prispievajú k nárastu a udržaniu svalovej hmoty.
Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Lauren Dawes

Lauren vyštudovala anglickú literatúru a pochádza z južného Anglicka. Miluje plávanie a posledné roky sa rada venuje silovému tréningu. Taktiež sa chce neustále zdokonaľovať v joge.

Cez víkendy zvyčajne varí alebo chodí na brunch a rada skúša nové recepty s jej spolubývajúcimi – snaží sa zamieňať bežné študentské jedlá, akými sú napríklad cestoviny. Udržiava si zdravú rovnováhu medzi chodením do posilňovne a na párty.

Viac sa o Lauren dozviete na tomto odkaze.

myprotein