Skip to main content
Uncategorised

Originálna šibačková nádielka | Veľká noc je už tu! | Zdravo a bez výčitiek

Originálna šibačková nádielka | Veľká noc je už tu! | Zdravo a bez výčitiek
Veronika Faktorová
Author and expert7 rokov Ago
Zobraziť profil Veronika Faktorová

Začiatok roku ubehol ako voda a už tu máme Veľkonočné Sviatky. Ako to už počas sviatkov býva, rozvoniava nám kuchyňa a deti, ale aj tie veľké deti (páni) sa tešia z veľkonočnej nádielky. My sme ale jedna veľká fitness rodina a oceníme, keď na nás Myprotein myslí aj na sviatky. Ja som preto nachystala Veľkonočnú nádielku vo fitness štýle.

Čokoládové vajíčko Myprotein

Zostala som milo prekvapená, keď som pri otvorení objednávky vytiahla z krabice toto čokoládové vajíčko. Je to veľmi originálna nádielka pre všetkých fitnesákov, ale aj pre tých, ktorí vyznávajú zdravý životný štýl. Možno odmietnete nejaký ten klasický zákúsok, ale Myprotein čokoládové vajíčko určite nie. Obsahuje 11g bielkovín na porciu a až o 61% menej cukru, ako bežná čokoláda. Navyše neobsahuje lepok. U nás už našlo svoje miesto.

Čokoláda Myprotein

Ak vám je čokoládové vajíčko málo, v ponuke sladkostí nájdete aj Myprotein čokoládu. Obsahuje až 19g bielkovín a o 62% menej cukru. Ja osobne som milovníkom horkej čokolády, čomu podobná je aj chuť čokolády Myprotein. Je veľmi jemná a proteín v nej naozaj cítiť. Môžete ju darovať nielen na Veľkú noc, ale aj vyskúšať pre seba ako formu sladkosti, ak patríte medzi maškrtné typy. Myprotein čokoládou určite nič nepokazíte. Mojim klientom evidentne chutí.

A čo dodať na záver?

Chcem vám všetkým popriať pekné sviatky v kruhu rodiny, priateľov a známych a pre všetkých, ktorí ani počas sviatkov nerobia pauzu od cvičenia a životného štýlu, odporúčam pozrieť ponuku sladkostí Myprotein. Ak nie počas sviatkov, tak možno sebe občas dopriať sladkosť bez výčitiek.

Zdroje: Veronika Faktorová- vlastná tvorba

Hero image: https://www.myprotein.com/easter.list

Hľadáte cestu ako maškrtiť aj cez sviatky? Nechajte to na Myprotein, ten má vždy pre vás nejaké prekvapenie. Tentokrát sme sa zamerali na recenziu na čokoládové proteínové vajíčko a proteínovú čokoládu, ktorými svoju diétu ani cez sviatky určite nepokazíte!

Veronika Faktorová
Author and expert
Zobraziť profil Veronika Faktorová
Mám 26 rokov . V minulosti aktívna hrácka volejbalu, dnes pretekárka IFBB v kategórii bodyfitness. Pracujem ako osobná trénerka a lektorka skupinových lekcii. Niekolko rokov som strávila v zahranicí, Vyštudovala som žurnalistiku a venujem sa písaniu v oblasti vo fitness.
myprotein