Skip to main content
Suplementy

Impact Week je tu! | Časovo limitovaná akcia, v ktorej nájdete oblečenie a doplnky za najlepšie ceny

Impact Week je tu! | Časovo limitovaná akcia, v ktorej nájdete oblečenie a doplnky za najlepšie ceny
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert3 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Už ste o tom počuli? Prichádza Impact Week! Jedná sa o novú akciu  na stránkach Myprotein, vďaka ktorej si môžete objednať fantastické produkty. V ponuke nájdete vysokokvalitné doplnky výživy a štýlové oblečenie za najlepšie ceny!

Poponáhľajte sa, pretože Impact Week bude trvať len do 31. mája! Čo sme si pre vás pripravili? Pozrite sa sami, no môžete sa tešiť napríklad na nový Glittery Clear Whey alebo vylepšenú kolekciu oblečenia Essentials s limitovaným prevedením.

 

Koľko vďaka tejto akcii ušetríte?

Počas akcie Impact Week bude celý sortiment oblečenia v zľave až 45%.

 

Aké novinky na vás čakajú?

Naši dizajnéri si pre vás pripravili prekvapenie. Čaká na vás vynovená kolekcia Essentials s limitovaným prevedením, ktoré bude dostupné len počas akcie Impact Week. Oblečenie je vyrobené z kvalitných materiálov so štýlovými strihmi. Pozrite sa na niektoré novinky:

 

Impact kraťasy

Naše Impact kraťasy sú určené na letné tréningy. Vďaka hebkému a elastickému materiálu vám umožnia neobmedzený rozsah pohybu a podporia vás pri cvičení. Majú sieťkové vrecko na cennosti a sťahovacie šnúrky.

Kraťasy sú dostupné v tyrkysovej farbe.

 

Impact tričko

Impact tričko je vyrobené z antibakteriálneho materiálu s hydrofilnou povrchovou úpravou. Tričko perfektne odvádza pot z tela a udrží vás v suchu a pohodlí. Vďaka raglánovým rukávom vám umožní maximálnu voľnosť v pohybe.

Tričko je dostupné v tyrkysovej a čiernej farbe.

 

Impact tielko

Pánske Impact tielko má rozšírené prieramky, ktoré zabezpečujú dobrú priedušnosť. Je vyrobené zo 100% jemnej bavlny a ideálne sa hodí nielen na tréning, ale aj na odpočinkové dni. Vyskúšajte, ako dobre sa v ňom cvičí!

Tielko je dostupné v tyrkysovej a čiernej farbe.

 

Impact Reach tielko

Toto dámske tielko má štýlový strih so skrátenou dĺžkou a pekné grafické prevedenie loga. Je vyrobené z jemnej bavlny a má rozšírené prieramky, ktoré sa postarajú o dobrú priedušnosť a komfort. Kto povedal, že človek sa pri cvičení nemôže cítiť pohodlne?

Tielko je dostupné v tyrkysovej, ružovej a čiernej farbe.

 

Impact legíny

Naše Impact legíny sa vyrábajú s maximálnym dôrazom na pohodlie. Vyrábajú sa z rýcloschnúceho materiálu, ktorý sa ideálne hodí na náročné a intenzívne tréningy. Povrch materiálu je navyše ošetrený hydrofilnou vrstvou, ktorá dobre odvádza pot z tela. Vnútorná strana pásu má sieťkovú časť. Vyskúšajte tieto legíny a uvidíte, že iné si už na tréning nikdy nebudete chcieť obliecť!

Legíny sú dostupné v tyrkysovej, ružovej a čiernej farbe.

 

Impact cyklistické kraťasy

Prichádzajú horúce letné dni a legíny nemusia byť tou najlepšou voľbou na vonkajší tréning. Vyskúšajte naše Impact cyklistické kraťasy, ktoré sa vyrábajú z rovnakého materiálu ako naše legíny a disponujú rovnako dobrými vlastnosťami. Sú priedušné, skvele odvádzajú pot z tela a navyše vyzerajú veľmi štýlovo.

Kraťasy sú dostupné v tyrkysovej, ružovej a čiernej farbe.

 

Dámska podprsenka

Naša dámska podprsenka z kolekcie Impact sa ideálne hodí na každodenné nosenie.

Má ľahkú podporu a neobmedzuje v pohybe. Je vyrobená z jemného a elastického materiálu, ktorý vás dobre podporí pri akejkoľvek fyzickej aktivite. Okrem toho má hydrofilný povrch, ktorý skvele odvádza pot z tela. Táto podprsenka je perfektným doplnkom k legínam alebo kraťasom z rovnakej kolekcie.

Podprsenka je dostupná v tyrkysovej, ružovej a čiernej farbe.

 

Ponožky, spodné prádlo a doplnky

Áno, aj ponožky a spodné prádlo sú dostupné v limitovanej edícii! V doplnkoch nájdete napríklad aj baseballovú šiltovku a ďalšie novinky, ktoré perfektne doplnia váš tréningový outfit.

 

Niečo na záver

Veríme, že sa vám naša akcia Impact Week bude páčiť. Je len na vás, čo si objednáte. Odporúčame vám, aby ste si podrobne prešli našu ponuku oblečenia. Čakajú tam na vás veľmi zaujímavé kúsky. Nezabudnite ani na doplnky výživy, ktoré získate za polovičnú cenu!

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein