Skip to main content
Uncategorised

8 Miliónová Komunita MYPROTEIN

8 Miliónová Komunita MYPROTEIN
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert4 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Panicos Yusuf

“Každý súboj je pre mňa osobitná výzva. Nie len sám o sebe ten zápas, ale celá 6-týždňová príprava. Počas toho obetujem všetko vrátane času s mojou rodinou, tvrdej diéty a zranenia sú niečo, čo ma nemôže zastaviť.

Po zápase sa musím vysporiadať zo všetkými tými zraneniami a nájsť vôľu pokračovať v tréningu. V minulosti som mal zlomenú ruku, monokel na oku, odreniny a modriny.”

Panicos Yusuf

Panicos je jedným z najlepších zápasníkov v Británii čo sa Muay Thai týka, a má za sebou dychberúce výsledky vrátane dvojnásobného majstra sveta v Muay Thai. Vždy bol dieťa, ktoré sa venovalo športu a pokým sa dostal ku Muay Thai vyskúšal mnoho športov.

Dnes sa venuje profesionálnemu zápaseniu a tiež robí trénera bojových umení vo svojom vlastnom klube All Powers Gym.

“ Chcem pokračovať a zúčastniť sa One Championship, kde sa stretnem a budem bojovať s tými najlepšími. Naďalej sa chcem zdokonaľovať a osobne rásť. Tak isto sa chcem venovať aj svojmu klubu a pomôcť mladým a aj dospelým dostať sa do formy a objaviť svoje limity."

Mark Ross

“Vždy som veril, že fitness je viac ako životný štýl a každý by to mal tiež tak brať. Nie je to niečo, čo by si mal robiť, aby si zmenil to, ako vyzeráš, ale malo by to byť niečo, čo zmení to, čo bude robiť počas týždňa a pomôže ti to stať sa lepším a zdravším. Výhody, ktoré ti fitness môže dať sú nekonečné.“

Mark Ross

Už od mala sa Mark venoval futbalu a hral dokonca v vyššej lige. Aj vďaka tomu sa dostal na univerzitu v Amerike, kde sa začal venovať aj atletike. Počas štúdia trénoval na futbalovom ihrisku dva a niekedy aj trikrát za deň aby vychytal všetky chyby ktoré robí.

Hneď ako sa vrátil do UK si urobil kurz osobného trénera. Jedným z jeho najväčších úspechov bolo, keď bol jeho článok publikovaný vo veľmi známych a uznávaných časopisoch ako Men’s Health and Mr Porter.

“Osobne nepovažujem za úspech keď dokážem pomôcť mojim klientom získať ich vysnívanú postavu, ale skôr to, keď ich naučím niečo, čo je dlhodobo udržateľné a nerobí im to problémy. Tým myslím, že si môžu užívať veci v živote, zatiaľ čo sú stále silnými a zdravými v tele, ktoré vyzerá dobre.“

Laura Todd

“Keď sa dala svoju fitness cestu cítila som sa slabá po fyzickej ale aj mentálnej stránke. Aj keď som sama seba prezentovala ako silnú a sebavedomú ženu, vnútri som bola slabá a vystrašená. Hlavným dôvodom bolo to, že som nemohla nabrať na váhe. Celé to bolo vlastne postavené na tom, že som bol síce pekná, ale slabá zároveň.“

Laura Todd

Laura bola už od svojho detstva športujúce dieťa. Hrala netball, rada jazdila na koňoch a tak podobne. Práve vďaka rýchlemu metabolizmu, slabej znalosti ohľadom stravovania sa a v kombinácií s veľkou športovou aktivitou, mala Laura problém nabrať na váhe a neustále sa obávala toho, že je až moc chudá.

Keď sa presťahovala na iného mesta za školou stretla svoj partnera, ktorý ju priviedol po posilňovne a naučil ju cvičiť silový tréning. Tu objavila komunitu ľudí, ktorý ju motivovali k tomu, aby sa začala vzdelávať ohľadom správneho stravovania sa, čo ju priviedlo k tomu, aby zmenila svoj denný režim tak, že konečne začala dosahovať výsledky po ktorých túžila.

Vyvrchoľujúci moment v jej fitness ceste bolo, keď na jej prvej vzpieračskej súťaži skončila ako tretia, potom čo na mŕtvy ťah zdvihla viac ako trojnásobok svojej vlastnej váhy.

“Dnes, keď už mám aj kurz osobného trénera a tiež skúsenosti, môže pomôcť a poradiť dievčatám, ktoré mali ten istý problém. Moja myšlienka spočíva v tom, byť silný a nie chudá. Toto mi dodáva nie len psychickú silu, ale aj mentálnu.“

Aran Billen

“ Moja taktika je mať zdravú myseľ spolu so zdravým telom získaným tvrdou prácou, ktorú si dokážem užiť.”

Aran Billen

Ako tínedžer bol Aran vychudnutý a chýbala mu motivácia a odhodlanie na sebe pracovať. Ako 15-ročný začal svoju fitness cestu vtedy, keď sa pridal do miestneho kick-box klubu. Okamžite si to zamiloval a to zmenilo úplne jeho spôsob zmýšľania.

Chcem sa neustále zdokonaľovať a tak rozhodol, že chce nabrať svaly. Našiel si posilňovňu, kúpil si členstvo a začal na sebe makať.

Čo bolo pre Arana najdôležitejšie bolo to, že konečne prekonal pochybnosti, nabral sebavedomie a prekonal strach.

“Nikdy som necítil lepšie po fyzickej a aj mentálnej stránke. Som na seba hrdý kam som to až dotiahol. Kedysi som nevedel o tréningu a strave vôbec nič a dnes už konečne viem čo na mňa najlepšie funguje.“

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein