Skip to main content
Recepty

3 osviežujúce drinky plné bielkovín s Clear Whey Izolátom

3 osviežujúce drinky plné bielkovín s Clear Whey Izolátom
Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka3 rokov Ago
Zobraziť profil Lauren Dawes

Predstavujeme vám tri nové príchute Clear Whey Izolátu, ktorý sa skvele hodí ako ingrediencia do proteínových kokteilov!

Máme pre vás prekvapenie: opäť sme vylepšili náš obľúbený rad ovocných proteínov! Vychutnajte si nové osviežujúce príchute ako Pomaranč, Ananás alebo Biela Broskyňa.

Clear Whey Izolát vás nielenže skvele hydratuje počas horúcich letných dní, ale zároveň vám poskytne vysokokvalitné bielkoviny, aby ste dosahovali progres a šli si za svojimi cieľmi naplno!

Naša obľúbená influencerka @healthy_floflo vymyslela tri neodolateľne chutné recepty, ktoré vám odporúčame vyskúšať. Môžete si ich vychutnať kdekoľvek – či už ste na dovolenke s priateľmi, alebo dávate prednosť odpočinku v pohodlí domova.

Vyskúšajte citrusový Blood Orange Spritz, krémovú Piña Coladu alebo White Peach Bellini. Poďme na to!

Z každého receptu vyjde 1 porciaIngrediencieBlood Orange Spritz:Piña Colada:
  • 200ml vody
  • 1 odmerka Clear Whey Izolátu (Ananás)
  • 6 PL nízkotučného kokosového mlieka
  • Ľad
  • Plátky ananásu a pár kokteilových čerešní na ozdobu
White Peach Bellini:

 

Postup
  1. V mixéri alebo šejkri rozmiešajte Clear Whey Izolát s vodou. Zmes by mala zostať úplne bez hrudiek. Po vymiešaní ju nechajte niekoľko sekúnd odležať, aby zmizla pena.
  2. Do kokteilu Blood Orange Spritz pridajte pomarančovú šťavu, do Piña Colady pridajte kokosové mlieko a do White Peach Bellini pridajte broskyňové pyré. Potom kokteil znova rozmiešajte a nalejte ho do pohára s ľadom (ideálne cez sitko).
  3. Ak pripravujete Blood Orange Spritz, dolejte do kokteilu limonádu a ozdobte ho plátkami pomaranča. Do Piña Colady pridajte plátky ananásu a zopár kokteilových čerešní. Ak pripravujete White Peach Bellini, dolejte ho sódou alebo perlivou vodou. Na zdravie!
Nutričné hodnoty na jednu porciu:
  Energia Bielkoviny Sacharidy Tuky
Blood Orange Spritz 94kcal 20,1g 2,7g 0,1g
Piña Colada 131kcal 20,4g 2,1g 4,3g
White Peach Bellini 129kcal 20,4g 10,6g 0,1g

 

 Chutili vám tieto osviežujúce kokteily? Nabudúce vyskúšajte aj tieto:
Recepty

Vegánsky proteínový šejk od Naturally Stefanie | Ideálny po tréningový kokteil

Stef tvrdí, že toto je to pravé, čo telo potrebuje po tréningu.

Recepty

Ľadová drť z proteínu | Vyskúšajte Clear Whey Izolát a Clear Vegan Proteín

Počas horúceho leta nie každý dokáže vypiť klasický mliečny proteín. Preto sme sa rozhodli pripraviť tento jednoduchý recept na ľadovú drť s využitím proteínov Clear Whey a Clear Vegan.

Naše články slúžia výhradne na informačné a vzdelávacie účely a nemali by sa považovať za lekársku pomoc. Ak máte obavy alebo pochybnosti ohľadom akýchkoľvek záležitostí, skôr než začnete užívať výživové doplnky, poraďte sa so zdravotníckym pracovníkom. Taktiež konzultujte akúkoľvek významnú zmenu v stravovaní.

Lauren Dawes
Spisovateľka a redaktorka
Zobraziť profil Lauren Dawes

Lauren vyštudovala anglickú literatúru a pochádza z južného Anglicka. Miluje plávanie a posledné roky sa rada venuje silovému tréningu. Taktiež sa chce neustále zdokonaľovať v joge.

Cez víkendy zvyčajne varí alebo chodí na brunch a rada skúša nové recepty s jej spolubývajúcimi – snaží sa zamieňať bežné študentské jedlá, akými sú napríklad cestoviny. Udržiava si zdravú rovnováhu medzi chodením do posilňovne a na párty.

Viac sa o Lauren dozviete na tomto odkaze.

myprotein