Skip to main content
Recepty

5 príležitostí, pri ktorých si najviac vychutnáte naše proteínové Whipped Duo

5 príležitostí, pri ktorých si najviac vychutnáte naše proteínové Whipped Duo
Monica Green
Spisovateľ a expert3 rokov Ago
Zobraziť profil Monica Green

Naša nová pochúťka Whipped Duo je teraz dostupná v dvoch nových príchutiach. Vyskúšajte čokoládu s arašidmi alebo jemný čokoládový brownie! Do ktorej skupiny patríte vy? Dajte nám vedieť, ktorá tyčinka vám chutí viac.

 

Čo je to Whipped Duo?

whipped duo proteínová tyčinka

Vyskúšajte túto lahodnú maškrtu – jednoducho sa zamilujete. Uvidíte, že zabudnete na to, že jete proteínovú tyčinku. Má mimoriadne jemnú plnku a vynikajúcu čokoládovú polevu.

Jedna tyčinka Whipped Duo vám poskytne až neuveriteľných 11g bielkovín. Obsahuje minimálne množstvo cukru, až 6g vlákniny a menej než 100 kalórií. Áno, je to možné!

Vieme, že ak ste už vyskúšali naše lahodné Whipped Duo, nemusíme vás presviedčať o ich výnimočnej chuti. Namiesto toho sme si pre vás len pripravili zoznam príležitostí, kedy sa Whipped Duo najviac hodí.

 

1. Whipped Duo ako raňajky, ktoré vám pomôžu udržať makroživiny pod kontrolou

tip na raňajky

Raňajky do práce, do školy alebo na doma – aj tak by sa dala zhrnúť táto perfektná tyčinka s jemnou textúrou a vynikajúcou chuťou. Aké raňajky obľubujete vy? My preferujeme banánový chlieb alebo rôzne pečené dobroty, no Whipped Duo je úplne iný level.

Áno, banánový chlieb alebo iné pečené dobroty sú výborné, ale Whipped Duo vám poskytne vynikajúci pomer makroživín. Niekedy možno siahneme po tom, čo máme po ruke – to nemusí byť na raňajky vždy ideálnym riešením.

Whipped Duo obsahuje až 11 gramov vysokokvalitných bielkovín. Je to lahodná tyčinka, ktorú si obľúbia aj vaši kolegovia v práci.

Keď vás prepadnú chute na sladké, vždy sa hodí mať po ruke jednu lahodnú tyčinku. Je však veľmi dôležité, aké živiny vám poskytne. Whipped Duo je z tohto dôvodu perfektnou voľbou.

 

2. Whipped Duo ako náhrada sušienok, ktoré si dávate ku káve

Niektorí ľudia sú zásadne proti namáčaniu akýchkoľvek sladkostí do kávy. Je to pre nich tzv. „faux-pas“. Ak však nedbáte na takéto „sociálne prehrešky“, nevadí. Máte našu plnú podporu!

Len si to predstavte: došli vám obľúbené sušienky ku káve, ale máte po ruke lahodné Whipped Duo. Keď si ho namočíte do teplej kávy, roztopí sa čokoládová poleva a odkryje sa nadýchaná plnka, do ktorej môžete s radosťou zahryznúť. Tá sa vám v ústach rozpustí. Neznie to úžasne?

 

3. Whipped Duo ako kreatívna a zdravá ozdoba na zmrzlinu

whipped duo ako ozdoba na zmrzlinu

Akú maškrtu máte najradšej ku večernému sledovaniu filmu alebo obľúbeného seriálu? My preferujeme chutnú zmrzlinu. Niečo vám poradíme: vložte Whipped Duo na niekoľko sekúnd do mikrovlnky, aby sa mierne zohrialo. Potom ním ozdobte vašu zmrzlinu.

Whipped Duo je maškrtou, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek bez pocitu viny. Obohatí vás o zdravé a vysokokvalitné živiny, a to veľmi chutným spôsobom. Existuje niečo lepšie ako sledovať film a pritom podporiť dosahovanie svojich cieľov vo fitness maškrtením?

 

4. Whipped Duo ako ideálny spoločník na dlhé a vyčerpávajúce cesty

Aj vám sa stáva, že po dlhom dni cestujete domov a nemáte ani tušenie, čo si dáte na večeru? Niekedy nás to láka odbočiť do drive-through, a to hlavne vtedy, keď cesta trvá príliš dlho alebo stojíte v kolóne.

Ak budete mať v tomto prípade po ruke Whipped Duo, hlad pre vás nebude hrozbou a vyhnete sa zbytočným kalóriám, ktoré by ste mohli kvôli veľkému hladu prijať prostredníctvom rýchleho občerstvenia.

Whipped Duo je skvelou pochúťkou, ktorá vám dodá potrebné živiny a vy si v kľude budete môcť pripraviť výživnú a vyváženú večeru.

 

5. Whipped Duo ako náhrada jedla, keď ste zaneprázdnení

nuda v práci

Čas ide v práci niekedy veľmi pomaly a človek sa každú chvíľu pozerá na hodinky. Prečo si tento moment nespríjemniť niečím chutným? Inokedy zasa čas letí veľmi rýchlo - môžete mať pocit, že je 11 hodín, a pritom už je dávno po tretej. V oboch prípadoch vás poteší naše lahodné Whipped Duo. Vezmite si ho do práce a uvidíte, že vám spríjemní deň!

 

Čo si treba zapamätať

Naša nová tyčinka Whipped Duo je ideálnym občerstvením, ktoré vás podporí pri dosahovaní cieľov vo fitness. Je to chutná maškrta s čokoládou, ktorá má mimoriadne výživný obsah a hodí sa aj do diéty. Je dobrým spoločníkom do práce, školy alebo na cesty. Okrem toho skvele dochutí rôzne sladké dezerty. Vyskúšajte túto lahôdku a uvidíte, že sa zamilujete!

Naše články slúžia výhradne na informačné a vzdelávacie účely a nemali by sa považovať za lekársku pomoc. Ak máte obavy alebo pochybnosti ohľadom akýchkoľvek záležitostí, skôr než začnete užívať výživové doplnky, poraďte sa so zdravotníckym pracovníkom. Taktiež konzultujte akúkoľvek významnú zmenu v stravovaní.

Monica Green
Spisovateľ a expert
Zobraziť profil Monica Green
Monika pochádza z južného Londýna. Vyštudovala školu University of Leeds v odbore filozofie. Popri škole si vybudovala vzťah k cvičeniu, čo jej nesmierne pomohlo v náročnom období počas štúdia. Monica nadobudla praktické skúsenosti aj ako autorka, a to vďaka písaniu článkov pre známy študentský portál. Je nadšená, že môže prežívať svoju vášeň k cvičeniu. Vo svojom voľnom čase rada varí a chodí do reštaurácií. Rada si zájde s priateľmi na večeru, ale aj na turistiku.
myprotein