Skip to main content
Suplementy

Prečo sme museli zvýšiť ceny niektorých doplnkov výživy?

Prečo sme museli zvýšiť ceny niektorých doplnkov výživy?
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert3 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Prečo sa vaše ceny zvýšili?

Naším cieľom je poskytovať vám tie najkvalitnejšie výrobky za najlepšie ceny. Bohužiaľ, počas tohto roku neistoty sa výrazne zvýšili náklady na tovar, výrobu a poštovné. Keďže nikdy nechceme zhoršiť kvalitu našich výrobkov, znamená to, že sme museli upraviť ceny niektorých produktov tak, aby boli v súlade so zmenami, ktoré nastali. Úprava cien znamená, že sme dokázali udržať naše štandardy vysokej kvality a stále sme schopní poskytovať vám tieto produkty za konkurencieschopné ceny.

 

Prečo musia zvýšenie cien zaplatiť práve finálni zákazníci?

Aby sme počas posledného roka pomohli našim zákazníkom získavať vysokokvalitné produkty za čo najdostupnejšie ceny, všetky potrebné náklady sme vzali na seba. V súčasnosti však neexistuje náznak vyrovnania cien, ku ktorému by mohlo dôjsť v najbližšej dobe, preto sme museli pristúpiť k rozhodnutiu zvýšiť niektoré z našich odporúčaných maloobchodných cien. Nemajte obavy, pravidelné akcie a rôzne zľavy, na ktoré ste zvyknutí, budú aj naďalej v plnom prúde.

 

Čo konkrétne spôsobilo zvýšenie cien produktov?

Ako príklad si môžeme uviesť srvátku: náklady na tento produkt sa od novembra 2020 zvýšili až o 39% a dopyt zároveň prevyšuje ponuku. Okrem toho boli výrazne zvýšené i náklady na dopravu. Aby sme dodržiavali naše obchodné podmienky a udržali si dobré vzťahy, musíme podstúpiť kroky, ktoré vedú primárne k zvýšeniu cien. Zabezpečíme tak, že nikdy nebudeme musieť znižovať kvalitu našich produktov alebo rozsah nášho sortimentu, ktoré máte k dispozícii vy, naši zákazníci.

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein