Skip to main content
Suplementy

Prémiový rad doplnkov výživy | Proteín | Amino | Kofeín | Spaľovač

Prémiový rad doplnkov výživy | Proteín | Amino | Kofeín | Spaľovač
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert7 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Predstavujeme vám úplne novú radu doplnkov výživy, ktorá je novinkou na trhu. Naše inovácie sa posúvajú stále ďalej, méty siahajú čoraz vyššie a naše ciele sú bez hraníc. Vieme, akú veľkú rolu vo vašom živote hrá dokonalý súlad všetkého, čo musí k sebe pasovať. Z najnovšej kolekcie prémiových produktov sme do dnešného článku vybrali tieto produkty:

MYDIET™

Prémiový proteín, ktorý kombinuje vynikajúcu zmes bielkovín – Micelle XL™, D-Celle™ (micelárna srvátka) a Native Whey Isolate – takže poskytuje zmes rýchlo a pomaly vstrebateľných bielkovín. Disponuje tiež radom známych a preskúmaných diétnych zložiek, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele. Obsahuje vitamín B5, škoricový extrakt, CLA prášok a prášok zo zeleného čaju Matcha. A čo je ešte lepšie - k dispozícii sú taktiež lahodné príchute Čokoládový Brownie, Jahodový Milkshake, Vanilkový Krém, Slaný Karamel a Banánový Krém. Ak hľadáte výberový diétny proteínový kokteil, alebo perfektný doplnok, ktorý sa hodí do akéhokoľvek diétneho plánu, alebo k zdravému životnému štýlu, MyDiet je určite pre vás.

MYAMINO COMPLEX™

Toto je naša prvotriedna interpretácia optimálneho aminokyselinového doplnku. Je navrhnutý tak, aby hydratoval a doplňoval energiu, a to vďaka zmesi 38 ingrediencií, 22 aminokyselín spolu s množstvom B vitamínov a minerálov. Bol pridaný aj chróm pre stabilizáciu hladiny glukózy v krvi a cholín, ktorý prispieva k normálnemu metabolizmu lipidov. MYAMINO COMPLEX™ je navrhnutý na konzumáciu počas dňa. Pridajte ho do chladenej vody pre skutočne osviežujúci nápoj. Je vyrábaný v príchutiach Modrá malina a Broskyňa s mangom.

KOFEÍNOVÉ KAPSULE S POMALÝM UVOĽŇOVANÍM

Táto unikátna kapsula poskytuje zdroj prírodného kofeínu a je obohatená o konjugovanú kyselinu linolovú (CLA), a prírodný zdroj vitamínu E. Táto kapsula bola špeciálne vytvorená pre pomalé uvoľňovanie kofeínu, bez počiatočného šoku, ktorý by bol pravdepodobný pri konzumácii 97 mg kofeínu. Príjem kofeínu je tak postupný a zlepší vašu pozornosť a koncentráciu po dlhšiu dobu s pridaným CLA a vitamínom E. Tieto kapsule sú ideálne pre každého, kto chce jednoduchým spôsobom zvýšiť svoj denný príjem kofeínu. Je vyrábaný v 60 a 180 kapsulovom balení.

MYTHERMO™

Tento prelomový doplnok na chudnutie bol starostlivo navrhnutý pre ten najúčinnejší efekt pri chudnutí. Kolový orech je plod stromu kola, ktorý rastie v tropických dažďových pralesoch v Afrike a práve to je tá výnimočná zložka, ktorá odlišuje tento produkt od ostatných. Cholín je ďalším kľúčovým prvkom, ktorý prispieva k normálnemu metabolizmu lipidov, čo znamená, že hrá dôležitú úlohu pri premene tuku na energiu.  MYTHERMO™ zvyšuje aj výkon a dodáva energiu pri cvičení vďaka pridanému prírodnému kofeínu a komplexu B vitamínov, guarane, TeaCrine, riase mechúrkovitej a extraxtu hroznových jadierok a jadierok z bielej fazule. Vyrába sa v balení po 90 a 180 kapsúl.

 

 

Na záver by sme vám chceli vyzdvihnúť výnimočnosť našich najnovších produktov, ktoré nájdete podľa ich typických "čiernych nádobiek", aby sme ich čiastočne odlíšili od ostatných (taktiež) kvalitných produktov od Myprotein. Docielili sme odlišnosť a naši zákazníci si tieto novinky môžu vyskúšať a porovnať s podobnými produktami, ktoré máme v ponuke. Prajeme vám príjemný zážitok pri ich skúšaní a vopred zaručujeme, že svoju kúpu neoľutujete.

Máte chuť vyskúšať niečo nové? V tom prípade je naša najnovšia prémiový rad dolplnkov výživy stvorená práve pre vás. V ponuke je hneď niekoľko produktov, ako Kofeínové kapsule s postupným uvoľňovaním, Mydiet proteín, Myamino komplex, Myamino boost stimulant, Mythermo/Mythermo xtreme spaľovač. O niektorých produktoch si povieme viac, aby ste o týchto novinkách získali prehľad.

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein