Skip to main content
Tréning

Ako Sa Zack George Stal Národným Šampiónom Vo Funkčných Tréningoch

Ako Sa Zack George Stal Národným Šampiónom Vo Funkčných Tréningoch
Isaac Syred
Spisovateľ a expert4 rokov Ago
Zobraziť profil Isaac Syred

Niet pochýb, že Zack George je víťazom už od prírody. Najnovší prírastok v rodine Myprotein meria 183 cm, váži približne 100 kg a nedávno vyhral ocenenie Fittest Man v Spojenom kráľovstve. Jeho zručnosti sú priam pôsobivé.

Je schopný sa nespočetnekrát dvíhať na kruhoch, prechádzať sa v stojke po rukách do nekonečna, no všetko to zvláda ešte aj počas rehabilitácie z vážneho zranenia, ktorým je natrhnutý biceps.

Kto by to bol povedal, že keď Zack uvidel video kruhového tréningu v roku 2014, povedie ho to k piatim rokom intenzívneho tréningu a oceneniu Fittest Man?

Trénujte ako Zack

Takže, ako sa trénuje na to, aby ste získali také prestížne ocenenie? Nie je to jednoduché, to vám povieme rovno. V skutočnosti ide o mimoriadne intenzívne tréningy. Zack trénuje až 12-krát týždenne. To je dvakrát denne, šesť dní v týždni.

Nie je to však len o objeme tréningov. To, čo Zackovi zaručuje udržanie a rozvoj dokonalej postavy, je aj intenzita a záťaž, na ktoré musí brať počas cvičenia ohľad. Je schopný vyhodiť si nad hlavu obrovskú váhu, ale aj zabehnúť intervalový šprint alebo šplhať sa po lane bez nôh.

Medzi jeho obľúbené funkčné cviky patria thrustery a burpess. Ak chcete byť rovnako zdraví a vysekaní ako Zack, budete sa im musieť venovať, a to bez ohľadu na to, aké vyčerpávajúce a bolestivé môžu byť.

Ďalšou kľúčovou súčasťou Zackovho tréningového plánu je aktívna regenerácia, a to hlavne pri takom objemnom cvičení, aké vykonáva.

Môj tréning pozostáva z 30 minút cvičenia štýlom EMOM (every minute on the minute), veslovania s intenzitou 20 kalórií za minútu, cvičenia na vzduchovom rotopede s intenzitou 15 kalórií za minútu a 15 burpees.

Jedzte ako Zack

Na to, aby ste vyhrali takéto ocenenie, nielenže musia byť vaše tréningy dobre nastavené, ale taktiež musíte dodržiavať správny jedálny plán a prijímať dostatok paliva na to, aby ste mohli pravidelne trénovať s vysokou intenzitou. Zack nám poskytol náhľad na jeho každodenný stravovací režim.

Čo tvorí jeho jedálniček:

  • Ovsená kaša s hrozienkami
  • Losos, ryža a huby
  • Kuracie alebo jahňacie mäso so sladkými zemiakmi a zeleninou

Súčasťou stravovacieho plánu, ktorý tento stroj dodržiava, aby dosahoval maximálnu výkonnosť, je aj THE Pre-Workout s príchuťou Modrá Malina.

Regenerujte ako Zack

Aby ste sa stali tým najlepším, vaše telo nemôžete zanedbávať. Deň čo deň sa musíte oňho starať. To však môže byť sťažené rôznymi zraneniami a neúspechmi, ktoré sa vám môžu prihodiť.

Musíte sa snažiť byť maximálne pozitívni a čo najlepším spôsobom sa vyhýbať zraneniam.

Toto odhodlanie a vášeň k jeho práci ho priviedli k tohtoročnému víťazstvu.

Zack tiež využíva niekoľko jednoduchých doplnkov, ktoré mu pomáhajú s regeneráciou:

Čo si treba zapamätať

Aby ste sa stali tým najzdravším a najlepšie vyzerajúcim človekom, vyžaduje to množstvo úsilia. Zack tomu venoval odhodlanie a tvrdú prácu po dobu piatich rokov. Počas svojej namáhavej cesty zažil aj neúspechy a zranenia, no nič vás nemôže zastaviť. Na dosiahnutie vašich cieľov musíte byť vytrvalí. Zackovi ešte raz gratulujeme k jeho úspechu.

Isaac Syred
Spisovateľ a expert
Zobraziť profil Isaac Syred
Isaac je učeň marketingovej komunikácie a zaujíma sa o všetko ohľadom fitness. Vždy mal vášeň pre futbal a hral za mládež na vysokej úrovni. Taktiež má za sebou 4 roky aktívneho kickboxu. V posledných rokoch sa venoval posilňovaniu, kulturistike a funkčnému cvičeniu. Pevne verí, že človek by mal vždy udržiavať rovnováhu medzi cvičením v posilňovni a trávením času s priateľmi.
myprotein